Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,696
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

RÜZGAR' Alıntı:
Ehh..Nihayet sonuçlandı o uzun aramalar taramalar... :D
Size ve ailenize mutlu ve sorunsuz bir karavancılık yaşamı dilerim.
Sağlıkla,

Sn. Hüseyin bey çok sağolun,teşekkür ederim. Karavan isteğimin ve uzun bekleyişimin şahitlerinden birisi de sizsiniz.

Doğru karar vermemde ve hedefime ulaşmamda, sizin tavsiye ve önerilerinizin payı çok büyük.Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla...

Etiketler

rtulun' Alıntı:
erden beyin ankarada olması vesilesi ile toplandık.karavan mevzu hiç konuşmadık. ;D
raptor
centilmen
rtulun
zaloğlu
erdenbay

Akaradaki karavan sevdalısı dostlarımı tanımaktan çok ama çok mutlu oldum.

Karavan yaşantısı ve özgürlük sevdalısı dostları tanımakta "gezenbilir"in aradaki uzak kilometreleri kısaltmakta ne kadar faydalı olduğunu ve bu dostlukların bir çığ gibi büyüyeceğini anladım.

Amaçlarımız ve tutkularımız ortak çünki, Özgürlük,Doğa, ve Karavan.....

zaloğlu' Alıntı:
Erden beyi tanımaktan büyük keyif aldık.Ankara gurubuna dahil ettık.
Yeni karavanı ile sağlıklı ve mutlu gezmeler dilerim.

Nihat bey bende sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.
Ankarada bir kaç gün kalışımın ana sebebi de zaten sizleri tanımak isteğimdi. Selamlar...

Ayrıca İstanbul ve İzmir grubundaki karavancı dostlarımızla da buluşup en kısa sürede tanışmayı arzu ediyorum..

orsaalabanda' Alıntı:
Karavancı dayanışması ve dostluk adına çok güzel görüntüler...

Araç da satılık ilanlarındaki fotoğraflarından çok daha temiz, heybetli ve güzel görünüyor. Karavanımı aldığım ilk anlar aklıma geldi. Ben de oradaydım. Hikmet sağolsun her ayrıntıyla ilgilenmişti. Ne müthiş heyecandır Erden abi için şimdi.. :smiley: Ama asıl yol keyfini ve aracın tadını Polatlı'dan sonra anlamaya başlayacak. ;)

Cem zevkler ve amaç aynı olunca , sanki birbirimizi yıllardır tanıyormuşçasına o denli sıcak bir kaynaşma hemen gerçekleşiyor zaten. Sen bunu benden önce yaşamaya başladın, biliyorsun.

Bunu ben Bursadaki karavan dostlarımla, sizlerle yaşadığım gibi aynısını Ankaralı dostlarımızla da yaşadım.

Kaynaşmamız bir saniye bile sürmedi, aynı şekilde 4 saat muhabbetimiz de 1 sn gibi geçti. Konu malum olunca... :D

Evet Cem dediğin gibi karavanlanmanın heyecanı müthiş. Allahtan , karavan arzu eden tüm arkadaşlara, en kısa sürede , arzu ettikleri karavana kavuşmalarını diliyorum.

"raptor" arkadaşımız da , ilgi ve fedakarlıklarıyla zaten kelimelerle anlatılamıyacak derecede samimi ve candan bir arkadaş.
Karavan sahibi oluşumdaki en can alıcı ve en son noktayı koyan gerçek bir dost. Tekrar burdan teşekkürler kendisine.
Ayrıca bana evinin kapılarını açıp misavirperverliğiyle sanki kendimi evimde hissettirdi.Sağolsun.

Ankaralı karavancıları da, böyle bir motor ve makanik ustasının ,Ankarada olmasından dolayı çok şanslı görüyorum.
Hatta kendisini ""bak Bursada deniz de var, Uludağ yarım saat, deniz yarım saat, izmir ve egeye uzanmak istersen 3 saat" diyerek Bursalı yapmak konusunda ayartmaya bile başladım. Ankaralı dostlarım kızmasınlar ne olur bana... :D

Erden Bey,
Öncelikle hayırlısı olsun. İyi bir araç aldığınızı düşünüyorum. Bir T4 ve westfalia tutkunu olarak bu araçların çok kullanışlı olduğunu biliyorum. Yenge hanım diğer konuları hiç merak etmesin. Herşeyin pratik çözümü mümkün. Araca kısa zamanda ısınacaktır. Epey bir VWt4 lü olduk galiba. güle güle kullanın

erdenbay' Alıntı:
Ankaralı karavancıları da, böyle bir motor ve makanik ustasının ,Ankarada olmasından dolayı çok şanslı görüyorum.
Hatta kendisini ""bak Bursada deniz de var, Uludağ yarım saat, deniz yarım saat, izmir ve egeye uzanmak istersen 3 saat" diyerek Bursalı yapmak konusunda ayartmaya bile başladım. Ankaralı dostlarım kızmasınlar ne olur bana... :D

Hmm!... Bu konuda çalışmaları hızlandıralım o zaman. :smiley: Ne yalan söyleyeyim, aracımın rutin bakımları için bile Ankara'ya yapacağımız ziyaretlerimizi kolluyorum ben de ama bir türlü fırsat olmadı. ;) Bilgili, tecrübeli, aynı zamanda dost bir usta bulmak zor günümüzde.

teos' Alıntı:
Erden bey, uzun arastirma sureinden sonra karar verip hayallerinize kavusmus olmaniznedeni ile sizi kutluyorum.

Sayın teos, yazım kuralları konusunda biraz daha özenli olmanızı rica ediyorum, netbook, iphone, cep telefonu savunmalarından anlamam ben ;D

Selamlar ve de iyi tatiller abicim :smiley:

2-3 gündür evi boşaltıp karavana geçme telaşından haberi yeni okudum, Erden beyi aramıza tam katılımı nedeniyle kutluyor karavanı ile gönlünce sağlık içerisinde geziler diliyorum. Geç kutlamam nedeni ile özür diliyorum mazeretim de vardı.

vehbi42' Alıntı:
Erden abi çok sevindik.Ailenizle birlikte hayırlı ve mutlu geziler dileriz.

Vehbi bey çok teşekkür ederim,sağolun.

Gezenbilir Bursa karavan gurubunu güzel dostlarla oluşturmaya başladığımızdan da ayrıca çok sevinçliyim.

Yaşam aküsü için gösterdiğiniz sıcak ilgi ve yardımdan dolayı da çok mutlu oldum. (Eurostar 150 AMP Gel aküyü de aldım.)

Selamlarımla, görüşmek üzere.

MYWAY' Alıntı:
Erden Bey,
Öncelikle hayırlısı olsun. İyi bir araç aldığınızı düşünüyorum. Bir T4 ve westfalia tutkunu olarak bu araçların çok kullanışlı olduğunu biliyorum. Yenge hanım diğer konuları hiç merak etmesin. Herşeyin pratik çözümü mümkün. Araca kısa zamanda ısınacaktır. Epey bir VWt4 lü olduk galiba. güle güle kullanın

Cenk bey çok teşekkür ederim. Selam ve saygılar...

teos' Alıntı:
Erden bey, uzun arastirma sureinden sonra karar verip hayallerinize kavusmus olmaniznedeni ile sizi kutluyorum.

Oğuz bey, uzun araştırma sürecimin yakın şahitlerinden birisi de sizsiniz.

Kutlamanız için çok teşekkürler.

Görüşmek ümidiyle ,size yolunuz açık, ışığınız bol fotoğraflı geziler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

karagozlers' Alıntı:
2-3 gündür evi boşaltıp karavana geçme telaşından haberi yeni okudum, Erden beyi aramıza tam katılımı nedeniyle kutluyor karavanı ile gönlünce sağlık içerisinde geziler diliyorum. Geç kutlamam nedeni ile özür diliyorum mazeretim de vardı.

Süreyya bey kutlamanız için çok teşekkür ederim.

Size de yeni yaşam tercihinizde mutluluk , başarı, bol gezi ,ve kolaylıklar diliyorum.

Selam ve saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR