Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,625

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Erden bey hayırlı uğurlu olsun.Ne zamandır arzu ediyordunuz; güle güle mutlu ve sağlıklı gezilerde kullanın.SEVGİ ve SAYGILAR.

Erden bey hayırlı uğurlu olsun bende güzel geziler dilerim :smiley:

Erden Bey,
Aracınız çok güzel görünüyor gerçekten, Daha önce galiba yazmıştım haberi ilk verdiklerinde ama fotoğraflardan sonra bir daha hayırlı olsun diyorum. Yeni karavanınızla mutlu geziler ve güzel kamplar diliyorum.
Selamlar,

Erden bey yeni karavanınızla çekilmiş resminizden gözlerinizdeki mutluluk ışıltısı gayet net okunuyor.
Sizlere bol neşeli geziler diler,İstanbuldan selamlar sunarım.

Bu site nasıl bir sitedir? bu karavan hastalığı nasıl amansız bir hastalıktır? Erden bey de hayallerine ulaşmış, kendi karavanıma ulaşmışcasına sevindim. Darısı diğer "hayalperest" dostların başına!
Erden bey hayırlı olsun, güzel gezilerde kullanın :smiley: :smiley: :smiley:

Güle güle, keyifli yolculuklar, romantik gün batımları, pırıl pırıl yıldızlar, ışıl ışıl sabahlar dilerim.

hiç' Alıntı:
Güle güle, keyifli yolculuklar, romantik gün batımları, pırıl pırıl yıldızlar, ışıl ışıl sabahlar dilerim.
" pırıl pırıl yıldızlar "

Haldun Bey, dün gece biz de müthiş yıldızlı bir gece yaşadık. Teleskoplarımızla Ağva yakınlarındaydık. ;)

Sn.Metin , "erhan110" , "cennet & Yücel " , Salih .Mehmet , Haşmet, Haldun","Ferhat" beyler çok teşekkür ederim"

Selam ve saygılar .....

Sayın Erdenbay
Mutlu sonuca ulaşmanıza sevindim. Bol gezmeli, fotoğraflı ve güzel günler dilerim. Bulduğunuzu umarım,
darısı bizimgibilerin başına. (Karavan arayışındakiler )

emekli balıkçı' Alıntı:
Sayın Erdenbay
Mutlu sonuca ulaşmanıza sevindim. Bol gezmeli, fotoğraflı ve güzel günler dilerim. Bulduğunuzu umarım,
darısı bizimgibilerin başına. (Karavan arayışındakiler )

Sn. "emeklibalıkçı" çok teşekkür ederim.
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz karavanınıza kavuşmanızı dilerim.

orsaalabanda' Alıntı:
Ama asıl yol keyfini ve aracın tadını Polatlı'dan sonra anlamaya başlayacak. ;)

Evet Cem, Ankaradan dönüşte hava günlük güneşlik harika bir hava vardı, Pazar günü oluşundan yol da çok tenhaydı.
Karavanın ve Transporterın tadını çıkarmaktan, hiç mola vermeden tam 4 saatte Bursaya geldim.

Ferhat' cığım, doğrusu şu teleskopla yukarılara bakmayı ben de çok merak ediyorum. Bir sefer denk getiririz belki.

Telefonla aradığım Vehbi beyin (Vehbi42) cuma günü annesini kaybettiğini öğrendim, Anneye Allahtan rahmet tüm yakınlarınada baş sağlığı ve sabırlar dilerim makamı cennet olsun.

berkcantp' Alıntı:
Telefonla aradığım Vehbi beyin (Vehbi42) cuma günü annesini kaybettiğini öğrendim, Anneye Allahtan rahmet tüm yakınlarınada baş sağlığı ve sabırlar dilerim makamı cennet olsun.

Anneye Allahtan rahmet,geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum.Başınız sağolsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR