Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,428

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Evet arkadaşlar, bu gün itibarıyla ,eksik olmasın "raptor"hikmet arkadaşımızın unutamıyacağım ilği ve eşliğiyle beraber Zonguldaka
gidip, uzun bir zamandır incelemekte olduğum Reimo tavan Transporter camperi, "raptor" arkadaşımızın da bilgisayar destekli motor ve diğer özelliklerini test edip okeylemesi sonucunda aldım.

Özellikle şunu belirtmek istiyorum.Bir hafta öncesinde almaya karar verip, içinde duş tuvalet kabini olmamasından dolayı, eşim tarafından olumsuz görümesinden vazgeçmiştim, ve bu arada "aslanahmet" Hakan arkadaşımın alacağını öğrenince kendim alkfacak kadar sevinmiştim.

Sonrasında "aslanahmet" arkadaşımın özel sebeplerinden dolayı vazgeçmesi üzerine, fikir değişikliğiyle, daha fazla para bağlamamak açısından bu karavanı tekrar almaya karar verdim.
Ve de "aslan ahmet "arkadaşımla karavanı almıyacağı konusunu telefonda kendisinden tekrar teyit etmesi üzerine, bu gün gelip karavanı aldım.

Uzun seneler arayışımdan sonra ,kısmet bu güneymiş ve bu kararvanaymış. Tüm karavan almak isteyen ve de karavanlarını yapım aşamasında olan bütün arkadaşlarımın en kısa sürede istedikleri karavana kavuşmalarını ve yapan arkadaşların da karavanlarını bitirip gezilere sıhhat ve saülıkla başlamalarını yürekten diliyorum.

Yeni karavanınız hayırlı olsun, sağlıkılı günlerde kullanın karavanınız neşe dolsun...

Değüerli karavan sever kadim dostlarım. Bu sıcacık ve samimi dilekleriniz beni inanın çok ama çok duygulandırdı.

Ayrıca telefonla ulaşıp tebrik dileklerini ileten tüm karavancılığı seven arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim

Sn taigaya, Sn.aslanahmete,Sn.Buralpdiye,Sn.moderatörümüz orsalalabandaya, Sn.toffye,

Sn.okçulara , Sn.mayıstösböcee, Sn.gezmene, Sn. Esinti 35 e, Sn.derindeniz1 e Sn.yoguna, Sn.rtuline, Sn,yaabeke, Sn. centilmene , Sn berktcanpa, Sn. zügürtgezginciye

tebrik dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim.

Özellikle ayrıca bu karavanı almamda gayret sarfeden ve çok büyük destekleri olan , Cem "orsallabanda" ve "raptor" Hikmet arkadaşıma minnettarım.

Şu an Ankaradayım, Bursaya döndükten sonra camperin detaylı fotolarını ekliycem.

Erden bey yeni karavanınız hayırlı olsun kazasız belasız mutlu günlerde sağlık ve sıhhatle kullanmanız dileğiyle.

Erden Bey,

Karavanınızı sağlıklı, huzurlu günlerde, güzel gezilerde kullanın..

Ülker&Yavuz

Erden dostum çok sevindim.Kazasız belasız mutlu günlerde kullanmanı dilerim. Eeeeeeee ne demişler bekleyen derviş............ Sevgilerle...

Ehh..Nihayet sonuçlandı o uzun aramalar taramalar... :D
Size ve ailenize mutlu ve sorunsuz bir karavancılık yaşamı dilerim.
Sağlıkla,

Erden bey, karavanınız hayırlı ,sağlıklı ,güzel günlerde gönlünüzce gezilerde sorunsuz hizmetinizde olsun.

Yarın ailecek günübirlik trenle Eskişehir gezisi yapacağız. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum. Gelmek isteyen arkadaşlar yarın 07.00de Haydarpaşa'dan kalkan Eskişehir Ekspresi'ne bilet alsın.

aslanahmet' Alıntı:
Yarın ailecek günübirlik trenle Eskişehir gezisi yapacağız. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum. Gelmek isteyen arkadaşlar yarın 07.00de Haydarpaşa'dan kalkan Eskişehir Ekspresi'ne bilet alsın.
Güzel birgezi olması dileğiyle,çiğ börek için şimdiden afiyet olsun,Bilecikten sonra kar manzarası eşliğinde iyi yolculuklar.Hava güzel inşallah gondol veya tekne turu yapma imkanınız olur.

aslanahmet' Alıntı:

Atalar Caddesi'nde Kırım çibörekçisi, bit pazarında (Köprübaşı) Kebapçı Hüsmen tavsiye ederim.. Yok köfte ekmek derseniz, istasyondan çıkınca çapraz ileride Koca Usta. :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler