Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,721
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

bu fıkra hoşuma gitti

MEVZUATA UYGUN...

Orta kademeden bir bürokrat görevli olarak şehir'den kasaba'ya doğru gidiyormuş. Yolda bir köyde, sulak ama bataklık bir yerde mola vermiş,
nasıl olmuşsa ayağı kayıp bataklığa düşmüş.
"İmdat" diye bağırmış. "Boğuluyorum. Kurtarın beni!"

O civardan geçen bir köylü, sesini duyup yaklaşmış.
Bürokrat, "Bataklığa düştüm. Kurtar beni!"

Köylü, "Geçmiş olsun" demiş. Ama kurtarmak için hiç gayret göstermemiş.
Hani nerdeyse dönüp gidecek.

Bürokrat paniklemiş ister istemez,
"Lütfen" diye yalvarmış. "Bir dal uzat. Kurtar beni!"

Köylü, "Olmaz" demiş. "Sen şu anda Hazine toprakları üzerindesin.
Hazine malından bir şey almak suçtur!" Bir şansın belki daha olabilirdi. "B2" den ama o da henüz kabul edilmedi.

"Sen, dalga mı geçiyorsun" diye bağırmış ağzına dolan çamurlarla bürokrat
"Ölüyorum. Kurtar beni!"

Köylü hiç istifini bozmadan cevap vermiş. "Ben Hazine'den mal alıp suçlu duruma düşemem. Fakat, seni böyle bırakacak değilim. Gidip muhtara haber vereceğim. O kaymakama, kaymakam da valiyi arar mutlaka. Malmüdürüne talimat verilir. Şayet, Hazine arazisi değilse, İtfaiyeye talimat verir ve seni kurtarırlar..."

"Yahu" demiş bürokrat, "Bunlar oluncaya kadar ben ölürüm."

Köylü gülmüş. "Ben ölmezsin demiyorum ki" demiş.
"Ölsen de, mevzuata uygun ölürsün!"...

Etiketler

Erden abi an itibariyle Zonguldaktaki yüksek Reimo tavan VW yi almış bulunuyor...

Ankaradan Hikmet hocamla (Raptor) gidip aracı muayene ettiler, hiç bir sorun bulmayınca güzergah noter oldu...

Buradan Ankaraya geçip son kontrolleri yaptıktan sonra Erden hocam yarın yada ertesi gün Bursaya dönecek...

Güle güle kullansın VW Reimo camper ını...

Nice keyifli günlere...

Bursa grubu safları sıklaştırıyor... ;)

Not: VW ciler giderek çoğalıyor, PSA grubunun hamle yapması lazım... :D

Hayırlı, uğurlu olsun... Ben de çok sevindim bu işe :smiley: Hem genelde sayımız artıyor, hem Bursalı karavancılar, hem de VW kamper sahipleri...

Erden Bey,
Karavanınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bol, mutlu geziler dilerim.

taiga' Alıntı:
Erden abi an itibariyle Zonguldaktaki yüksek Reimo tavan VW yi almış bulunuyor...

Ankaradan Hikmet hocamla (Raptor) gidip aracı muayene ettiler, hiç bir sorun bulmayınca güzergah noter oldu...

Buradan Ankaraya geçip son kontrolleri yaptıktan sonra Erden hocam yarın yada ertesi gün Bursaya dönecek...

Güle güle kullansın VW Reimo camper ını...

Nice keyifli günlere...

Bursa grubu safları sıklaştırıyor... ;)

Not: VW ciler giderek çoğalıyor, PSA grubunun hamle yapması lazım... :D

Erden bey tebrikler sizin adınıza çok sevindim.
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz bu güzel haberleri genelde Haldun veriyor, bitmeyen ilgisinden dolayı Haldun arkadaşımızı kutlarız.Ve en son yapılacak kampta kendisine sayın moderatörlerimiz(Orsaalabanda-Güngör) sucuk partisi versin.

İşte haber bu; Haldun iyi bir haberden söz etmişti, demek buymuş. Erden Bey, durdunuz durdunuz turnayı gözünden vurdunuz; güle güle, nice güzel gezi ve dinlencelerde kullanın!... :smiley:

Cavid Sezen

Bu güzel dileklere ben de katılıyorum. Nice sağlıklı güzel günlerde kullanın karavanınızı, tekeriniz kazasız belasız dönsün hep.

erden bey,aracınız hayırlı olsun.sağlık ve sıhhatle kullanmanız dileği ile.

Erden bey karavanınızı güle güle sağlık ve sıhhat ile kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR