Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,690
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

orsaalabanda' Alıntı:
Tamam abi, arka bahçede petrol kuyusu için sondaj çalışmalarına başlayayım şimdiden. Seneye kadar damara ulaşırsam olabilir belki.... :D
Bu güzergah ,Bursa-burdur 415 km Burdur-fethiye (istersen fethiye uğramadan kalkan)130km Fethiye-antalya (sahilden)250 km,Antalya -bursa 537 km. girdisi çıktısıyla 1500km Yani kuyu değil ama (aracının sarfiyatını bilmiyorum) iki benzinci buldunmu yolda tamamdır bence :D :D

Etiketler

"Tatlıdaki tatsız tehlike!" başlıklı yazı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68311.new#new

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
"Tatlıdaki tatsız tehlike!" başlıklı yazı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68311.new#new

Cavid Sezen

Böyle bir yazıyı buraya aktardığınız için size teşekkür ederim.

Erhan

Gündüzleri güneş olduğunda hala dışarda durulabilir, Gece soğuk, ama çok da değil. Buralar böyle. Kış denemez buna. İzmirle çok farketmiyor ama yaklaşık 1 derece daha sıcak olabilir sahil kenarı.
Birkaç gündür çok yağmur yağdı ama bugün öğleden sonra çok güzeldi, Güneşi görüyorsanız bahar görmüyorsanız kış.

yugun' Alıntı:
Gündüzleri güneş olduğunda hala dışarda durulabilir, Gece soğuk, ama çok da değil. Buralar böyle. Kış denemez buna. İzmirle çok farketmiyor ama yaklaşık 1 derece daha sıcak olabilir sahil kenarı.
Birkaç gündür çok yağmur yağdı ama bugün öğleden sonra çok güzeldi, Güneşi görüyorsanız bahar görmüyorsanız kış.

Yücel teşekkürler... Planlarımızı revize etmek zorunda kaldık. İzmir'in o derece düşük sıcaklıkları göreceğine benim de inanasım gelmedi ama içimize kurt düştü bir kere. Şimdilik buralardayız...

Kısmet, Daha iyi bir fırsat yakalarsınız belki önümüzdeki günlerde. Bugün hava mükemmeldi, Akşama kadar çok güzel bir şekilde çalıştım. Öğle saatlerinde sıcaklık 15 dereceden yüksekti. Bu yüzden yaptığım boya da güzel oldu. Ama dediğim gibi Güneş'in önü kapanınca (veya Güneş batınca) işler değişiveriyor.

Cem, perşembe-cumadan sonra hava düzeliyor sanıyorum... :smiley:

Cavid Sezen

Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları ve hava durumu ege bölgesi için düzeliyor. Beraber olmak isteyen arkadaşlar olursa biz ayvalık-izmir arasında olmayı planlıyoruz.

Karavancılık zor iştir...
Sevgili moderatörümüze kocaman bir alkış... ;D

PIC_1202.jpg

Ayrıntılar aşağıdaki blogda... :D

http://www.karavanatolia.com/

taiga' Alıntı:
Karavancılık zor iştir...
Sevgili moderatörümüze kocaman bir alkış... ;D

Cem beyi tebrik etmemek mümkün mü, yerinde kim olsa aynısını yapardı.
Karavan testini hazırlayabilmek herkesin harcı değil, deneyimlerin kaynakları yavaş yavaş deşifre oluyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Sana hiç yakıştıramadım Haldun.

Sabah telefonda "ben koyacaktım o fotoğrafı ama Cem mahveder beni diye tırstım, sen koyarsan sorun olmaz" diyen kimdi acaba... :eek: ::smiley: :mad: ::smiley: :eek:

Bu arada güzel bir haber...

Forumdan bir arkadaşımızda 3 vakte kadar karavan sahibi oluyor kısmetse...

İş kesinleşirse fotolar ve ayrıntılar 4-5 güne yayınlanır...

Şaka maka 2 seneden beri kaçımız karavanlandık sayısı belli değil...

Giderek çoğalıyoruz... :D

Darısı tüm karavan sevdalıların başına... ;)

taiga' Alıntı:
Sabah telefonda "ben koyacaktım o fotoğrafı ama Cem mahveder beni diye tırstım, sen koyarsan sorun olmaz" diyen kimdi acaba... :eek: ::smiley: :mad: ::smiley: :eek:

Ahanda azmettiriciyi de yakaladım..! :D Geri dönüşüm muhteşem olacak.. :D

Değerli arkadaşlar, 5 Şubat Cumartesi günü Seferihisarda '' Tohum takas şenliği'' yapılacak. Biz de orada olacağız, katılmak isteyen arkadaşlarla irtibat kuralım.

Cavit Hocam'ın alıntıladığı yazıdaki Kenan Demirkol Hoca da orada olacak. Son günlerde yazılı ve görsel basında adından çok sözettiren değerli bir bilimadamı

Kenan Demirkol.Kendisinden şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da yararlanmaya devam edeceğiz.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR