Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,653

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

fsirin' Alıntı:
Yusuf'un bahsettiği Yatcılık fuarı Havavalanının karşısında.
Diğeri Turizm Fuarı. Beylikdüzü.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48465.0

teşekkurler ferhat abi 13 şubat evet yanlız 14 şubatı unutmayın da hobilerinin kurbanı oldular listesine adınızı yazmasınlar :smiley: bizim hatun benimle gelmeyi kabul etmezse yaş cumarteside iş var yarım gün sürer bakalaım kısmet diyoruz.

Ferhat abi evet haklısın bir keresinde erkenden gideyim demiştim 2 saat kapıda beklemiştim hatırlattığın iyi oldu fuar 11.00 de açılıyor ilk girişte sıra çok olur bence 12.00 gibi orada buluşuruz.

Atilla abi tamam sözünü aldım 10 adet bilet gönderiyorlar Yaşar abi ve ben kendi basın kimliğimizle giriş yaparız ayrıca Ömer (Gözdemed) abi aradı birkaç tanede kendisi bulmuş gerekirse arar firmalardan tekrar isteriz.

yaybek' Alıntı:
Ferhat abi evet haklısın bir keresinde erkenden gideyim demiştim 2 saat kapıda beklemiştim hatırlattığın iyi oldu fuar 11.00 de açılıyor ilk girişte sıra çok olur bence 12.00 gibi orada buluşuruz.

Atilla abi tamam sözünü aldım 10 adet bilet gönderiyorlar Yaşar abi ve ben kendi basın kimliğimizle giriş yaparız ayrıca Ömer (Gözdemed) abi aradı birkaç tanede kendisi bulmuş gerekirse arar firmalardan tekrar isteriz.
Fuarda bütün firmalarada davetiye oluyor. Biz hatta katıldığımızda millet alsın diye broşürlerin yanına koyuyorduk. Bir kişilik bile davetiye (veya basın kartı ;D ) varsa, içeri girip herhangi birfirmadan istendiğinde sorun çözülür.

Levent, eline, gözüne sağlık, bunu kaçırmamışsın, şimdi sıra hanımın şişlerinden birini çalıp ucunu kıvırıp denemek, ilk deyenin sonuç yorumlarını bekliyoruz..

yayiyayayu' Alıntı:
Davete ne gerek var Levent bey sizin davetiyeniz
açık davetiye her zaman bekleriz arabaları yapalım
ilk fırsatta balık organizasyonu yapalım :D :D :D
ama önce bu aletten yapmamız lazım tatlı su balığı kılçıklı olur
aletide ustalar yapar tabiii ;D ;D ;D

İşlerimi ayarlayabilirsem fuara bende gelmeyi düşünüyorum,
Gelirsem Yusuf'a telefonla ulaşırım.
Selamlar,
Selçuk...

Aman dikkat dostlar...
Fuarın rüzgarına kapılıp karavanı bırakıp sizlerde tekneciler arasına katılmayın da... :D

yayiyayayu' Alıntı:
Davete ne gerek var Levent bey sizin davetiyeniz
açık davetiye her zaman bekleriz arabaları yapalım
ilk fırsatta balık organizasyonu yapalım :D :D :D

Yaşar bey çok teşekkürler, arabalar bitince bir operasyon yapalım

yaybek' Alıntı:
Levent abi bu cumartesi için ama hafta içi bir daha gideceğim sakin zamanı.

Sayın Taiga alamayızda bir tanede tekne yaparız ;D

yaktın beni, cumartesi akşam için yemeğe davetliyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR