Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,739
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yusuf, cumartesi gitmek en doğrusu, pazar günü broşür toplamaya gelenler ve laf olsun torba dolsun diye gelenlerin kalabalığında zor oluyor..

Etiketler

Yusuf kardeşime ve bütün arkadaşlarımıza istanbuldan sevgi ve saygılarımla. 60 günlük marmara,ege,akdeniz ve iç anadolu gezimizin sonunda 5bin kmlik yol ve 15 bine yakın resimlerle tekrar aşk ve nefret misali istanbulumuza giriş yaptık. şimdi sıra çekimlerimizle sizleri sanal olarak gezdirip ve bütün arkadaşlarımıza rehber olabilecek bir belgesel hazırlamakta.
Yusuf kardeşim karavandan sonra yine milletin başına ne işler açmak istiyorsun. ;D ;D sen ne uslanmaz bir adamsın yavv ;) korkarım kasımpaşadan aşağıya yatla inme denemelerinde bulunmassın.. ;D

Kemal Bey Hoşgeldiniz, heyecanla gezip gördüğünüz yerlerin resimlerini bekliyorum... Çok keyifli ve eğlenceli bir gezi olduğu belli, adınıza çok sevindim...

Kemal hocam,

Anılarınızı ve fotoları bekliyoruz...
Sanırım bahar öncesi enfes motivasyon olacak bize... ;)

Atilla abi aslında bende aynı şeyleri düşünerek cumartesi dedim ama iş dolayısıyle gelemeyecek arkadaşlar çoğunlukta ise ona göre pazara belki alırız diye düşündüm tamam o zaman cumarteside karar kılıyoruz kısmetse.

Kemal abi hoş geldin sefa geldin eli dolu geldin ;D gelişin foruma hareketlilik getirdi şu gezi fotoğraflarıyla sayın Taiga'nın dediği gibi yaza iyi bir motivasyon olacak gaz verecek bize,hele bir soluklan heyecanınız yazınızdan belli çok dinlenecek gibi durmuyor ama biz o güzellikleri bekliyoruz.

Kemal abi kısmet olursa Cumartesi yat fuarına gidiyoruz hem gezip hem sohbet muhabbet edeceğiz hem yeni katılan arkadaşlar olacak onlarla tanışacağız,asıl hedef birçok ürünü bizide ilgilendiren sektörde inceleme ve araştırma yapacağız ama belli olmaz orada gördüğümüz bir tekne dikkatimizi çeker hep beraber yaparız bir tane tekne.

r4.jpg

r2.jpg

r1.jpg

yatinsaokulu5.jpg

Kendi teknenizi yapacaksanız, ülkemizde bu konuda çalışan bir firma var...
Pek çok kişi bu planlar ile kendi teknesini yaptı ve denizlerde geziyor...
Meraklısı bir göz atabilir...

http://groups.yahoo.com/group/DudleyDixDesign/

Not: Sakın yanlış anlaşılmaya... Ne bu firmayı ne de tekne yapanları tanırım... Sadece linkteki mail grubuna seneler önce merak edip üye olmuştum...

Yusuf tekne diyerek buharlı ütü fotoğrafı yüklemişsin.:D Yapacaksanız söyle sülün gibi bir şey olsun. Ama senin kapı önüne sığmaz sanıyorum :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

jeanneau_sun_odyssey_40_DS_1aaa.jpg

jeanneau_sun_odyssey_40ds_saloon-1.jpg

jeanneau_sun_odyssey_40ds-sal2.jpg

Yüce moderatörüm,
Koymuşsunuz yoğurt kaselerini...
Nerede o güzelim ahşap tekneler? ;)

Cem yok kardeş işin espirisi tekne yapma meselesi eskiden vardı aklımda hatta sen bilirsi bir D4 yelkenli planları ve malzeme temini ile ilgili bayağı araştırma yapmıştım sonra gölde kullanmak için bir fiber sandal yapmak istedim malzeme oluşturmaya çalışıyordum o aralar araştırma yapar iken bir tane çok ucuza fiber 3 metre sandal bulduk bir abimiz vardı onda 7.5 ps'lik mercury motor satılıktı onuda aldık şimdi benim depoda duruyor ikisi,tekne işi hem çok uğraş ister hem çokca para ister onun yıllık liman kirasına karavan satın alabilirsiniz herhalde o kadar pahalı hele yakıtı çokca fazla büyüklerden bahsediyorum,ama olmayacak iş değil ahşap işini az çok biliyoruz polyester işinide çözdük aksesuar ve malzeme para varsa onlarda çokca var istenirse yapılabilir tabiki.

Yusuf kardeşim ve tüm dostlara sevgi ve selamlar,Bu cumartesi yatçılık fuarı var ve sizden bu siteden haberini aldım .Gerçektengelip görüp incelemek isterim .Dur bir bakalım Mehmet ağbiye söyleyelim.Belki bir çılgınlık yapıp gelebiliriz .Ben aslında çok istiyorum.Şu ara dükkanı karşıya taşıdım.Malum masraf çok.Kısmet diyelim.SEVGİ ve SAYGILAR.

bende çumartesiyi zorluyorum, her nekadar karavan konusunda halen düşünmekte olsamda :smiley: tekne fuarı na gelmek ve sizlerle tanışmak arzusundayım. kısmetse bakalım... selamlar iyi geceler

selam
diger konularda ozellikle 4*4 ile ilğili konularda bazı sorularım oldu ama siz karavancı dostlardan ogrenmek istediğim bir konu var motokaravanmı yoksa çekme karavanmı?
motokaravansa alkovenlimi yoksa campermi? çekme karavansa kac metrelik olanını neden tavsiye edersiniz? bu merak ettğim konulara siz tecrübeli karavan sever dostlardan bir cevap bulabilirsem belkide aranıza katılacak bir arkadasınıza yol gostererek zamanı kısaltmış olacaksınız.
selamlar ,saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.