Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,739
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İnsel normal evlerde kullanılan halı yıkama makinaları ile kendin yapsan olmuyormu

Etiketler

Halı yıkama makinası ile olmaz. Hatta evlerde kullanılan mucize aletlermiş gibi sunulan basınçlı buhar püskürten o makinalarla da olmaz. Denedim biliyorum. Her lekeyi çıkartmıyor. Kaldı ki 10 yılların kiri... İnsel hocam ziebartla şöyle bir anlaşma yapın: Denemek için koltuğun en kirli yerine tutsun makinayı. Gözle görülür bir fark olursa yaptırın temizliği. Bence değer. Küçük makinalarla imkansız. Kurscher mi ne karın ağısı makina ile yarım saat uğraşmama rağmen deniz tuzu izini bile çıkartamamıştım.

Makineler önemli ama kimyasal da çok önemli,piyasadaki kosla toz,likit gibi leke sökücü kimyasalları yabana atmayın bence bir deneyebilirsin eldiven giy ,sıcak suyla üstüne köpürterek sür ve bekle,biraz fırça ile ovala,sonra sıvı çeken bir süpürgeyle durla , bütün kuruması için güneşte beklet.Tabi koltuklar kumaşsa.Onlardaki daha profesyonel kimyasallar ama bunlarda iş görür.

mayıstosböce' Alıntı:
Makineler önemli ama kimyasal da çok önemli,piyasadaki kosla toz,likit gibi leke sökücü kimyasalları yabana atmayın bence bir deneyebilirsin eldiven giy ,sıcak suyla üstüne köpürterek sür ve bekle,biraz fırça ile ovala,sonra sıvı çeken bir süpürgeyle durla , bütün kuruması için güneşte beklet.Tabi koltuklar kumaşsa.Onlardaki daha profesyonel kimyasallar ama bunlarda iş görür.

benim söylemek istediğimi dile getirmişsin, ziebart'ı ziebart yapan kullandığı profesyonel kimyasallar

kılçıksız balık yemek için, ilginç bir alet,
http://video.google.com/videoplay?docid=4364174590262597382

yaybek' Alıntı:
Sebiha hanım kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm.İstanbul'a ne amaçla geliyrsunuz ve ne kadar kalacaksınız yani niyetiniz gezmek ise gezilecek çok yer var tabi konaklamaya gelince şurasıdır diyemiyorum ama İstanbul içinde kamping yok Avcılar'dakini saymaz isek ama büyük alışveriş merkezlerinin toparkı olabilir emniyet karakol yakınları olabilir hiç olmadı çekeriz bizim evin önüne :D misafir ederiz sizi açıkta bırakmayız ve bundan keyif alırız hele siz geliş tarihinizi ve programınızı açıklayın gerekeni yaparız kalın sağlıcakla.

çok teşekkür ederim sevgili yusuf, programım tam belli olunca yazarım, bir kaç gelme sebebim var, ama istanbulun kalabalığı beni biraz ürkütüyor.. onun için nerede kalacağımı önceden ayarlamak istedim oraya geldikten sonra aramak zor olur diye düşündüm, tekrar teşekkür ederim sağolasın..

Anlaşılan kimse fuar programı yapmıyor,oysaki bugün firmalardan birini arayıp 10 adet davetiye istedim kargo ile gönderiyorlar yarın elime geçer gelmek isteyen olursa giriş davetiyemiz var ;)

Levent abi harika bir alet teşekkürler paylaşım için mantığını yaklaşık olarak çözdüm belki yaparız o malzemeden,biz tatlı su balıkcılığını severiz Yaşar abi ile fırsat bulduğumuzda kaçarız göle ama bu aralar karavan engel oldu bize onu bitirince yeniden gece konaklamalı balık avcılığına başlayacağız odun ateşi çay vazgeçilmezimiz tabi ;)

yaybek' Alıntı:
Anlaşılan kimse fuar programı yapmıyor,oysaki bugün firmalardan birini arayıp 10 adet davetiye istedim kargo ile gönderiyorlar yarın elime geçer gelmek isteyen olursa giriş davetiyemiz var ;)

Levent abi harika bir alet teşekkürler paylaşım için mantığını yaklaşık olarak çözdüm belki yaparız o malzemeden,biz tatlı su balıkcılığını severiz Yaşar abi ile fırsat bulduğumuzda kaçarız göle ama bu aralar karavan engel oldu bize onu bitirince yeniden gece konaklamalı balık avcılığına başlayacağız odun ateşi çay vazgeçilmezimiz tabi ;)

benide davet ederseniz gelirim, balık yemeye ;D

yaybek' Alıntı:

yusuf abi ne programı ben kaçırmışım haberi ne zaman nerede ne ile ilgili yazarmısın tekrar müsait olduğunda teşekkurler

yaybek' Alıntı:

Davetiye güzel haber. Her iki fuarı da aynı gün çıkartabilirmiyim onu düşünüyorum. Beylikdüzünde de turizm fuarı var. ::smiley:

fsirin' Alıntı:
Davetiye güzel haber. Her iki fuarı da aynı gün çıkartabilirmiyim onu düşünüyorum. Beylikdüzünde de turizm fuarı var. ::smiley:

öbürü ne furaı ferhat abi biri truzim de öbürü ne ?nerede

Bülent kardeş Yat fuarı var CNR fuar merkezi havaalanı karşısında 13 şubat 21 şubat arası bizim karavanlarda kullanılan bazı ürünler yatlardada kullanılıyor orada aynı zamanda satışda yapıyorlar bazen tanıtım amaçlı uygun fiyata ürünler oluyor buluşma bu sefer fuar olabilir biz cumartesi düşünüyoruz ilk gün bayağı kalabalık olur ama pazar dahada kalabalık olur.

Fuarlar saat 11'de başlıyor.

Yusuf, saat kaçta fuarda olmayı düşünüyorsun?
Erken saat olursa oradan da diğer fuara gidilir. (enerjimiz kalırsa)

Daha önceki Boat Show fuarında büyük bir teknenin girişinde randevunuz varmıydı diye soruyolardı. Randevu yoksa tekneye almıyorlar. :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.