Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ayrıca sebiha33 hanımı cesaretinden ve doğaya gönül vermesinden dolayı kendisini burada tebrik ediyor kutluyorum.umarım herşey gönlünce olur çünkü şuan çok uzun bir gezide olmam sebebi ile kendisine çok hak veriyorum.
Bütün arkadaşlara afyondan saygı ve sevgilerimle
60 Günde 5 bin km yol 15 bin resimle geliyorum gezimizin son bir kaç günü kaldı. gezimizi izleyince canlanır hemen bir araç bulur işe başlarsınız.çünkü yollar ve doğa o kadar güzelki oda bizleri kucaklamak için hasretle bekliyor. bilenler bilir ama bilmeyenler,gitmeyenler,görmeyenler çok ama çok heyecanlanacak zannediyorum.bütün gezi resimleri görsel şölen şeklinde, karavan ve gezi heyecanını arttıracak,bilmeyenlere rehber olacak nitelikte çok yakında gezenbilirde.taiga' Alıntı:Bende bugün Cem e uğradım...
Gene karavan sohbeti çevirdik ama umutsuzluk artık sardı bünyemizi...
Sahibinden.com daki ilanları evir çevir ezberledik artık...
Bir ducato alıp girişmeye de ne bütçemiz ne de zamanımız var...
Birbirimize gaz verelim derken, umutsuzluk sarıp sarmalıyor giderek ikimizi de...
Bahar gelsin belki canlanırız...
Ayrıca sebiha33 hanımı cesaretinden ve doğaya gönül vermesinden dolayı kendisini burada tebrik ediyor kutluyorum.umarım herşey gönlünce olur çünkü şuan çok uzun bir gezide olmam sebebi ile kendisine çok hak veriyorum.
Bütün arkadaşlara afyondan saygı ve sevgilerimle