Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,805
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

taiga' Alıntı:
Bende bugün Cem e uğradım...
Gene karavan sohbeti çevirdik ama umutsuzluk artık sardı bünyemizi...
Sahibinden.com daki ilanları evir çevir ezberledik artık...
Bir ducato alıp girişmeye de ne bütçemiz ne de zamanımız var...
Birbirimize gaz verelim derken, umutsuzluk sarıp sarmalıyor giderek ikimizi de...
Bahar gelsin belki canlanırız...
60 Günde 5 bin km yol 15 bin resimle geliyorum gezimizin son bir kaç günü kaldı. gezimizi izleyince canlanır hemen bir araç bulur işe başlarsınız.çünkü yollar ve doğa o kadar güzelki oda bizleri kucaklamak için hasretle bekliyor. bilenler bilir ama bilmeyenler,gitmeyenler,görmeyenler çok ama çok heyecanlanacak zannediyorum.bütün gezi resimleri görsel şölen şeklinde, karavan ve gezi heyecanını arttıracak,bilmeyenlere rehber olacak nitelikte çok yakında gezenbilirde.
Ayrıca sebiha33 hanımı cesaretinden ve doğaya gönül vermesinden dolayı kendisini burada tebrik ediyor kutluyorum.umarım herşey gönlünce olur çünkü şuan çok uzun bir gezide olmam sebebi ile kendisine çok hak veriyorum.
Bütün arkadaşlara afyondan saygı ve sevgilerimle

Etiketler

Can Yücel'in mal beyanı

Ünlü şairimiz Can Yücel mal beyanını şöyle yapıyor:

1. Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen
2. Gökyüzünde bir bulut
3. Bitlis'te beş minare
4. Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgili
5. Bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı
6. Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü
7. Palandöken'de bir palan, iki döken
8. Kastamonu'da üç kasto
9. Üç fay hattı
10. Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma
11. Dünyada mekan
12. Ahirette iman
13. Denizde kum
14. Biri İngilizce 6 adet küfür
15. Sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht
16. Bir sürü saç sakal, kıl, tüy, yün
17. Üç ayrı parkta üç ayrı belediyeye ait üç ayrı banka reklamlı bank
18. Bir ayakkabı çekeceği
19. Bir adet ağaç gölgesi
20. Üç kuş kanadı sesi
21. Bir sürü kedi köpek
22. Bir Marmara Denizi
23. Camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirmeci
24. Çalıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili
25. Anne babadan kalma yarısı yaşanmış bir ömür.
Can YÜCEL

Arkadaşlar mazur görün ama bayağı zamandır dikkatimi çekiyor şu her sayfada çıkan bir reklam var hani hanımların zayıflama incelme ile alakalı olan reklam hemde oraya bir fotoğraf koymuşlar ne desem bilmiyorum insanı imandan çıkaracak cinsten ;D diyeceğim odur ki Ahmet abinin gidişine sebep olan bikinili bir fotoğraftı şimdi forum yönetiminden ricamı etsek nasıl yapsak tamam reklam gerekli ama o reklama koyacakları fotoğraf biraz makul birşey olsa,Ahmet abi (Yasiko) sadece bir başlıkta paylaşmıştı bu her başlıkta çıkıyor hanım üyelerimizinde affına sığınarak yazdım bilmem sizler ne dersiniz.

Sevgili Yusuf Aybek kardeşim,
Seninle yüz yüze tanışmayı çok isterdim.
Bir gün bu umudu gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım.
Kısmet ne zaman olur bilmiyorum ama,duyarlı tavrın,paylaşımcılığın,samimi davranışların beni gerçekekten etkiliyor,ne diyeyim ALLAH gönlüne göre versin.
Senden büyüğüm ama sen saygıyı hak edenlerdensin.
Saygılar.

Estağfirullah Hasan abi ne münasebet saygı bizden bizler yaşca sizlerden küçüyüz ve ancak takdir edilebiliriz sizler tarafından,amacım kimseyi üzmemek ve kırmamak sadece dostluk ve paylaşım,olurda birgün yolunuz İstanbul'a düşer ise yada biz Malatya'ya gelebilir isek bende tanışıp bir çay içmek sohbet etmek isterim tabiki,Allah sizlerede hayırlı uzun ömürler versin kalın sağlıcakla.

Sevgili kardeşim Yusuf bey.
Boş zamanın ,yada tatilin ne zaman bilmiyorum, öyle bir zamanını nerede geçireceksen,bana yakın olması şart değil ,
bir ay sonradan itibaren bilmek isterim.

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar mazur görün ama bayağı zamandır dikkatimi çekiyor şu her sayfada çıkan bir reklam var hani hanımların zayıflama incelme ile alakalı olan reklam hemde oraya bir fotoğraf koymuşlar ne desem bilmiyorum insanı imandan çıkaracak cinsten ;D diyeceğim odur ki Ahmet abinin gidişine sebep olan bikinili bir fotoğraftı şimdi forum yönetiminden ricamı etsek nasıl yapsak tamam reklam gerekli ama o reklama koyacakları fotoğraf biraz makul birşey olsa,Ahmet abi (Yasiko) sadece bir başlıkta paylaşmıştı bu her başlıkta çıkıyor hanım üyelerimizinde affına sığınarak yazdım bilmem sizler ne dersiniz.

bu konuda Yusuf arkadaşıma katılıyorum, sitenin şikayet eden arkadaşları bu reklamı görmüyor galiba.....

Yusuf kardeşimize canı gönülden katılıyorum ve destekliyorum.
Fakat birde görüyorumki böyle konular tartışılınca konu öyle içinden çıkılmaz hal alıyorki sedat açıl (yol) bey sonunda olaya el atıp konuyu kilitlemekte buluyor çareyi. aynen geçenlerde avatar resimlerin şekli şemali konulu bir tartışmada yaşandığı gibi. sitemizin en saygın isimleri hatta moderatörler böyle konuları hatta gezenbilir kurallarınada uymayan hal ve davranışları tasvip etmezken,yasaklarıda çok zorlamaz iken,anlayamıyorum bazıları alkol ve çıplaklıkta ısrarcı olmaya devam ediyorlar. misal : eftalya esra hanım burada sitemizde aile ve çocuklarda mevcut onlarda aileleri ile birlikte izliyorlar diyor,ifade ediyor. esra hanıma verilen cevap çok ilginç; öyle açık saçık ve alkol resimlerimi bizleri bozacak biz koca koca adamlarız çocukmuyuz ki diyor. ben burada ağızım açık kalıyorum. her iki yazının arasındaki tezatı bilmem anlıyabiliyormusunuz. lütfen burada bu konuyu çok uzatmadan kısa geçelim açılacaksa başka bir forumda seviyeli ve modern bir şekilde tartışalım. kuralları konulmuş bir konunun nesi tartışılır onuda bilmiyorum açıkçası.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47049.0

Konu ile ilgili link ve daha az önce bir avatır resmi gördüm iki bayan tahrikkar şekilde bir jeep ten aşağıya inerken çekilmiş bir kare. hemde hemşehrim.!! ne amaçla koyulur niyeti nedir bilinmez. ama bildiğim veya anladığım tek şey var özgürlüklerin ardı arkası gelmez bitmez,tükemez olur kimseleri asla memnun edemezsiniz. sonunda da kimse işin içinden çıkamaz. daha sonra olan seviyeli,saygın ve sitemize yıllarca emek veren arkadaşlarmıza olur.
saygılarımla

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler,benim amacım forum yöneticisi arkadaşlarla ters düşmek değil kimseyi yermek değil,reklamın önemini en iyi bilenlerdenim mesleğim icabı ama o reklamda ki hatun kişinin malum bölgesinden başka bir fotoğraf olamazmı konuyu anlatan,tamam firma kendi sitesinde istediği resmi yayınlasın ama bizim buradaki linkte daha seviyeli bir fotoğraf olamazmı diye düşünüyorum ve yönetimden bu konuda ilgili firma ile alakalı bir çalışma yapılabilirmi diye ricada bulunmak istiyorum,kusura bakmayın benimle alakalı bir durum bu ister istemez dikkatim dağılıyor ;)

sayın hasan bey teşekkür ederim ilgilerinize, karavan daha önce anlattığım gibi şu an Ankarada oğlumun yanında, hava çok soğuk olduğu için hiçbirşey yapamadığını söylüyor oğlum,ellerim donuyor çalışamıyorum diyor, ben şu sıralar ısınma konusunu nasıl hallederim diye araştırıyorum, eğer ısınmayı halledebilsem hemen yollara düşeceğim çünkü sabrım kalmadı :D karavanı alırken bana birde vebasto verdiler ama araca takılı değil, şimdi ben bir iveco ustasıyla görüştüm iki çeşit vebasto varmış bir sulu birde susuz, bunlardan biri diğer araçlarda çok randımanlı olmasına rağmen ivecoda olmuyormuş, hangisiydi unuttum.. buradaki karavanda ısınma sorununun yazıldığı bölümüde inceledim ama henüz bir sonuca ulaşamadım.. yapacak çok şey var kafamda ama bir türlü icraata geçemiyorum... yavaş yavaş olacak hepsi ama ben sabırsızlandım artık....saygılar

Yusuf arkadaşım haklı olarak reklamın ya da daha önce yayınlanan fotoğrafların içeriğine değil, buradaki tezata dikkat çekmek istemiş. Ya da en azından ben böyle anlıyorum. Çok fazla polemiğe girmeden bir konuya açıklık getirmek isterim. Sitemizin ayakta kalabilmesi için reklam kaçınılmazdır. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarında Sedat bey'in azami özen gösterdiğini biliyorum. Reklam google reklamıdır. İlgili ürün ya da firma ile doğrudan bağlantılı değildir. Öyle olsa idi Sedat bey'in zaten bu reklamı kabul etmeyeceğini biliyorum. Burada bilinmesi gereken google reklamlarının içeriğine müdahale edilememesidir.
Daha önceki yorumlarımla tezata düşmemek için belirtmek isterim ki, çıplak kadın (ya da erkek) vücudunun meta ya da reklam aracı olarak kullanılmasına her zaman karşıyım. Bu reklam hoş duruyor mu? Kesinlikle hayır. Ben öncelikle gezenbilir yönetimin sözcüsü değil, sizlerin arkadaşıyım. Ama işin içinde reklam ve sitenin ayakta kalabilmesi için gereken para olunca bu konuda yönetime tavsiyelerde bulunmak da kesinlikle yetkimin ve haddimin olmadığı bir davranış olacaktır. Bu açıklamadan sonra tolore edilebilirlik ölçüsünde sizlerin de konuyu anlayışla karşılayacağını umuyorum.

orsaalabanda' Alıntı:
Yusuf arkadaşım haklı olarak reklamın ya da daha önce yayınlanan fotoğrafların içeriğine değil, buradaki tezata dikkat çekmek istemiş. Ya da en azından ben böyle anlıyorum. Çok fazla polemiğe girmeden bir konuya açıklık getirmek isterim. Sitemizin ayakta kalabilmesi için reklam kaçınılmazdır. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarında Sedat bey'in azami özen gösterdiğini biliyorum. Reklam google reklamıdır. İlgili ürün ya da firma ile doğrudan bağlantılı değildir. Öyle olsa idi Sedat bey'in zaten bu reklamı kabul etmeyeceğini biliyorum. Burada bilinmesi gereken google reklamlarının içeriğine müdahale edilememesidir.

o zaman bir çelişki yokmu, aynı resmi forum üyesi bir arkadaş yayınlasa tepki görüyor fakat reklam olunca kimsenin sesi çıkmıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR