Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,805
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

orsaalabanda' Alıntı:
Daha önceki yorumlarımla tezata düşmemek için belirtmek isterim ki, çıplak kadın (ya da erkek) vücudunun meta ya da reklam aracı olarak kullanılmasına her zaman karşıyım. Bu reklam hoş duruyor mu? Kesinlikle hayır. Ben öncelikle gezenbilir yönetimin sözcüsü değil, sizlerin arkadaşıyım. Ama işin içinde reklam ve sitenin ayakta kalabilmesi için gereken para olunca bu konuda yönetime tavsiyelerde bulunmak da kesinlikle yetkimin ve haddimin olmadığı bir davranış olacaktır. Bu açıklamadan sonra tolore edilebilirlik ölçüsünde sizlerin de konuyu anlayışla karşılayacağını umuyorum.

Levent abi haklısın. Bu tezata dikkat çekmek için bir önceki mesajıma ilgili bölümü eklemek gereği hissettim. ama sen benden önce davranmışsın. :smiley: Burada dikkat edilmesi gereken reklemın içeriği ile ilgili olarak yönetimin seçim hakkı olmamasıdır.

Etiketler

Aslında burada bir çelişki yok. Reklamı hoş görmeyenler gibi hoş görenler de olabilir. Bahsi geçen fotoğrafları hoş görmeyen birileri ''seviye düştü'' uyarısı ile moderatöre bildirmişti. Burada da benzer fotoğraf aynı şekilde tepki görüyor. Şahsım adına çok büyük bir rahatsızlık duymamakla birlikte eski fotoğrafları da bu reklamı da hoş görmediğimi açıkça belirttim. Ama sanıyorum eski fotoğrafları hoş görüp bu reklamı hoş görmeyenler asıl çelişkiye düşenler olacaktır. :smiley:

asla polemik yaratma niyetinde değilim, yönetimin kararlarını da sorgulamıyorum,
düşüncelerimi paylaşıyorum,
ayrıca belirteyim bu reklam beni rahatsız etmiyor,
sadece dikkat çekmek istediğim nokta şu, bikinili bir fotoğraftan rahatsız olup şikayetci olan arkadaşlar, neden bu reklamdan rahatsız olmuyorlar,
hoşgörüyü maddiyat mı belirliyor

Bikiniden çok turna espirisinden ve ardı ardına gelen ''belden aşağı'' vuruşlardan rahatsız olmuş da olabilirler ;) Eski defterleri karştırmak adetim değildir ama bence iki konu arasındaki tek fark birinin paralı, diğerinin parasız olması değildir.

bu düşünce alışverişini burada noktalayalım, fakat şu an google reklamlarının en masumları sitemizde ;)

Tutucu biri değilim.Müstehcen (ki göreceli bir kavramdır) bayağı ve maksatlı olmadığı sürece çıplaklık beni rahatsız etmez.Eski fotoğraf olaylarına yetişmedim.Ama asıl çelişkinin başka yerde yattığını düşünüyorum.Şahsı adına rahatsız olmayan arkadaşlar olaya sadece görüntü olarak bakıyorlar.Yönetici arkadaşlarımızı tanımamakla birlikte samimiyetlerine de inanıyorum.Sadece , bizler topiklerimizde gençlere, çocuklara ,çevreden,doğadan,temizlikten,etik değerlerden , ilkeli olmaktan söz ederken; reel dünyadan buraya da, bizim sanal dünyamıza ,satırlarımız arasına uzanan eller için ekonomik nedenlerle birşey yapılamıyacağını duymak acı veriyor.Sevgiler .Tayfun Sözer.

sevgili yusuf istanbula gelsem karavanla güvenli olarak nerede konaklayabilirim? tabi bu şimdi değil en az bir yada bir buçuk ay sonra olur ancak... ama geldiğimde nereye gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok...( konuyla çok alakasız oldu ama, zaten kapatmıştınız konuyu galiba) sevgiler

Arkadaslar buharla doseme ve orjinal duvar kaplamalarimi temizletmek istiyorum. İnanilmaz fiyatlar cekiyorlar. Bu aletten kimsede var mi? Veya bir onerisi olan?

Ziebart, yanlız detaylı iç temizlik, 299 TL...

http://www.ziebart.com.tr/icerikg2.asp?id=719

sebiha33' Alıntı:
sevgili yusuf istanbula gelsem karavanla güvenli olarak nerede konaklayabilirim? tabi bu şimdi değil en az bir yada bir buçuk ay sonra olur ancak... ama geldiğimde nereye gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok...( konuyla çok alakasız oldu ama, zaten kapatmıştınız konuyu galiba) sevgiler

Sebiha hanım kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm.İstanbul'a ne amaçla geliyrsunuz ve ne kadar kalacaksınız yani niyetiniz gezmek ise gezilecek çok yer var tabi konaklamaya gelince şurasıdır diyemiyorum ama İstanbul içinde kamping yok Avcılar'dakini saymaz isek ama büyük alışveriş merkezlerinin toparkı olabilir emniyet karakol yakınları olabilir hiç olmadı çekeriz bizim evin önüne :D misafir ederiz sizi açıkta bırakmayız ve bundan keyif alırız hele siz geliş tarihinizi ve programınızı açıklayın gerekeni yaparız kalın sağlıcakla.

Arkadaşlar önümüzdeki cumartesi ayın 13'ü yat fuarına gelmek isteyen arkadaşlar bir gün belirleyelim hem burası bir buluşma nktası olur ne dersiniz.

Hep beraber gezeriz standları ve ilgili firmalardan bilgi alırız çok olduğumuzu gören firmalar bol müşteri var diye daha iyi ilgilenir ;D

insel' Alıntı:
Biliyorum. İnsafsizlik. :(

3M inde ziebart tarzı yıkama yerleri var,3m adına değil ama onların malzemelerini kullanıyorlar.Buhar var mı bilmiyorum.Senin araç büyük İnsel bu yüzden pek ucuza çıkamazsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR