orsaalabanda
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Levent abi haklısın. Bu tezata dikkat çekmek için bir önceki mesajıma ilgili bölümü eklemek gereği hissettim. ama sen benden önce davranmışsın. Burada dikkat edilmesi gereken reklemın içeriği ile ilgili olarak yönetimin seçim hakkı olmamasıdır.
orsaalabanda' Alıntı:Daha önceki yorumlarımla tezata düşmemek için belirtmek isterim ki, çıplak kadın (ya da erkek) vücudunun meta ya da reklam aracı olarak kullanılmasına her zaman karşıyım. Bu reklam hoş duruyor mu? Kesinlikle hayır. Ben öncelikle gezenbilir yönetimin sözcüsü değil, sizlerin arkadaşıyım. Ama işin içinde reklam ve sitenin ayakta kalabilmesi için gereken para olunca bu konuda yönetime tavsiyelerde bulunmak da kesinlikle yetkimin ve haddimin olmadığı bir davranış olacaktır. Bu açıklamadan sonra tolore edilebilirlik ölçüsünde sizlerin de konuyu anlayışla karşılayacağını umuyorum.
Levent abi haklısın. Bu tezata dikkat çekmek için bir önceki mesajıma ilgili bölümü eklemek gereği hissettim. ama sen benden önce davranmışsın. Burada dikkat edilmesi gereken reklemın içeriği ile ilgili olarak yönetimin seçim hakkı olmamasıdır.