Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,798
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yusuf kardeşim,aklına neden bu tür şeyleri getirdiğini anlayabilmiş değilim,şahsen senin yerinde ben olsam aynı girişimleri yapar,elde ettiklerimi de mensubu olduğum gurupla da paylaşırdım. Potansiyeli yüksek bir forum bizimki,bir karavan sahibi olacaklar arasında bende varım örneğin.Malzeme ile ilgili fikir alacağım,deneyimlerinden yararlanmayı düşündüğüm Sayın atilladi ve sen varsın,ya da açıkça yardım isteyeceğim tüm dostlardan.Selamlar,sevgiler İzmirden.

Etiketler

insel' Alıntı:
Arkadaslar buharla doseme ve orjinal duvar kaplamalarimi temizletmek istiyorum. İnanilmaz fiyatlar cekiyorlar. Bu aletten kimsede var mi? Veya bir onerisi olan?

İnsel bey şimdi farkettim mesajı. Türkiyedeki bütün Auto King ler müşterim.Sana indirim yaptırırız. Kendin Yapmak istersen onların kullandığı kimyasallar var. Yardımcı olurum.

Hakan abi umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz,hele siz o işin niyetine girin gerisi kolay burada bu kadar değerli dost bu kadar bilgi birikim hep beraber çözeriz en ekonomik şekilde. ;)

buralpdi' Alıntı:
asla polemik yaratma niyetinde değilim, yönetimin kararlarını da sorgulamıyorum,
düşüncelerimi paylaşıyorum,
ayrıca belirteyim bu reklam beni rahatsız etmiyor,
sadece dikkat çekmek istediğim nokta şu, bikinili bir fotoğraftan rahatsız olup şikayetci olan arkadaşlar, neden bu reklamdan rahatsız olmuyorlar,
hoşgörüyü maddiyat mı belirliyor

Konu biraz gerilerde kalmış, geç cevap için kusuruma bakmayın arkadaşlar. Ne mutlu ki maddiyat hiçbir zaman kriterlerimiz arasında yer almadı. Bahsettiğiniz reklamlar sponsorlarımıza değil, Google Adsense sistemine aittir ve Gezenbilir'de yayınlanmaya başlayalı henüz 4 ay bile olmadı. Getirisi ise harcamalarımızın yanında incir çekirdeği bile kalmıyor. Cem'in de belirttiği gibi Google Adsense reklam görsellerini önceden görebilme şansımız yok ne yazık ki. Ancak bu reklamlar sitemizde yayınlandıklarında, gözüme çarpan ve içeriğimizle alakası olmayan reklamverenleri engelleyebiliyorum. Şuan hali hazırda onlarca engelli reklamveren var. Site içindeki tüm reklamları görmem imkansız, bana özel mesajla iletilen ve sitemizin içeriğiyle uyuşmayan reklamverenleri engelliyorum. Bu konuda sizler de bana yardımcı olabilirsiniz. Hepinize sevgiler, saygılar...

dagciark28' Alıntı:
İnsel bey şimdi farkettim mesajı. Türkiyedeki bütün Auto King ler müşterim.Sana indirim yaptırırız. Kendin Yapmak istersen onların kullandığı kimyasallar var. Yardımcı olurum.

Vakitsizlik yaninda kararsizligim da var. Konusalim.

Sevgili Sedat Açıl bey'e açıklamalarından dolayı çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
Bu gibi ilan ve reklamlar her platforumda,hatta dini forumlarda bile karşımıza çıkabiliyor. Çok istifade ettiğimiz Google'ye hidayetler diliyorum. ;) :D ;D

İzmir'li kamp karavancıları ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48018.0 bu başlığıa bekliyorum ama kamp atacağımız yere ağır moto karavanların ulaşmasında sorun yaşayabileceklerini şimdiden söylemiş olayım.

Biz kamp atacağımız yere tabanway gücü ile ulaşacağımız için pek bir sorun yaşamayız ama ağır araçlar yeni açılan orman yolunda çamur etaplarını kolay kolay geçemezler kanımca.
:(

Yine de neden haber vermediniz demenizi istemediğim için bu başlıkta mesaj yazmayı uygun buldum.
Teşekkürler.

Bugün Cavid hocamızın (gezmen) doğumgünü. Kutlama mesajları için:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48810.0

Bu müzik hoşuma gitti. Paylaşmak istedim.
http://www.dailymotion.com/video/xbhn17_laura-vass-copilul-de-aurcine-e-ini_music

nasıl roman bunlar daha oynamasını bilmiyorlar :D, ben hint şarkısı zannettim onları anımsattı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri