Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,244

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Aklıma bır fıkra geldı.
Manısanın Demırcı ılcesınnın az dısında oldukca yesıl ve guzel bır ormanı var.

OLdukca yuksek bır mevkıı ye ulasmıs bır devlet buyugumuzu , sehre zıyaretıne gelen arkadası onu alıp bu ormanda pıknık ve anason solenı ıle agırlamak ıster .

Bır kac kadehten sonra cakır keyf olan mısafır devlet buyugumuz soyle bır sırt ustu cımenlere uzanır, "" Vay beeh şu agacların uzunluguna bak ............ A be ne elek olur bunlardan""......

sozum meclısten dısarı :D :D ;D

iyi akşamlar sizlerle beni sıkıntıya koyan bir konuyu tartışabilirmiyiz.Ben karavan için panelvan araba düşünmüştüm vede alıyordum. fakat 2 gün önce Ankarada bir karavan yapımcısıyla görüştüm bana artık 5 yaşını geçmiş panelvanlar vede münübüslere karavan ruhsatı verilmiyeceğini söyledi .bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

Melehat (Şelale) hanım az önce sizin bu yazınız ile ilgili Cevdet Çelikörs beyi aradım daha önceki gün bir araca karavan ruhsatı aldık dedi yeni düzenlemeler olacak dedi ama dah belirgin bir şey yok,bakalım araştıralım olsa mutlaka haberimiz olurdu dedi buradaki tüm arkadaşlarada selam söyledi sorusu olan olursa bana telefonla ulaşabilirler zira nette konuları takip şansım olmuyor yoğunluktan dolayı dedi.

Cevdet Çelikörs 0532 3216485

Melahat hanım merak etmeyin benim aracım 27 yaşında ve bir ay önce karavan ruhsatı cıkarttım . :smiley: Bu konuda herkez bişey söylüyor.
Bakın ben arabayı yaparken tüplü olac ta konmaz demişlerdi biz camper e tüplü Şofben koyduk.

Bende arkın gibi cok yakında 82 model T3 ü Tüv den 1+1 özel amaclı kamp taşıtı olarak gecirdim...sorun yok yani..İçinde tüplü ocakda vardı...

sevgili melihat hanım bana özel yazın paylaşalım bazı şeyleri isterseniz, telefon numaramda var isterseniz arayabilirsiniz..sevgiler

Barcalona' Alıntı:
Kısa bir aradan sonra merhaba..
Kıssadan hisse;Ağzı olan konuşuyor...

Dahasıda ön yarğıyı kırmak o kadar zorki insanlar bu yüzden vaz geciyor. Yapılmaz yok şöyle yok böyle. Ahkam kesiyorlar sor yaptınmı yok yapmadım diyor bende yapılmışı var diyorum ona bile inanmıyorlar. Koyuyoruz ruhsat resmini ses o zaman kesiliyor :smiley:

Levent abi sen korkma yola devam ama tedbiride elden bırakmamak lazım burası Türkiye kendi karavanını yapanlar çoğaldı bu işe sevinmeyenlerde var onlar yukarıya daha yakınlar neme lazım ;)

yaybek' Alıntı:
Levent abi sen korkma yola devam ama tedbiride elden bırakmamak lazım burası Türkiye kendi karavanını yapanlar çoğaldı bu işe sevinmeyenlerde var onlar yukarıya daha yakınlar neme lazım ;)

şimdi bu ne demek hem korkma diyorsun hemde tedbir al neme lazım diyorsun, nasıl teselli bu ;D ;D ;D

arkadaşlar Cevdet beyi aradım herhangi bir problem yok, ruhsat almada sıkıntı yok içiniz rahat olsun, biliyorsunuz ben karavana başladım ve bu konu beni yakından ilgilendiriyor :D
Cevdet bey benim telefonumun ardından tse ilede görüşmüş hiçbir problem olmadığını söylüyor içiniz rahat olsun arkadaşlar, karavan yapmaya devaaaaaammm ;D ;D ;D

Şelale hanım sizin sorduğunuz firmanın telefonu varmı Cevdet bey kendisi bu konu için onlarla görüşmek istiyor, içinizin rahat olması açısından, yani neye dayanarak böyle konuşuyorlar bilelim

şelale' Alıntı:
iyi akşamlar sizlerle beni sıkıntıya koyan bir konuyu tartışabilirmiyiz.Ben karavan için panelvan araba düşünmüştüm vede alıyordum. fakat 2 gün önce Ankarada bir karavan yapımcısıyla görüştüm bana artık 5 yaşını geçmiş panelvanlar vede münübüslere karavan ruhsatı verilmiyeceğini söyledi .bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

ticari cin zeka iş başına gelmiş, adamın gözleri potansiyel alıcı karşısında bir anda parlamış keskin zekasıyla kuyuya bir taş atayım demiş, şimdide biz 40 akıllı çıkartamıyoruz. Pazarlama ağızı bence ne uğraşacaksınız alın bizden bir karavan olsun bitsin hanım efendi nin biraz dramatize hali bu, banada trafik müşavirim vinç ve çeki topuzu artık yasak dedi bu iş çok uzayacak birkaç evrak istediler vb. 1 tl dedik amma bu iş 3 tl ne yapalım yoksa çıkmayacak bu ruhsat , yok öyle yağma çıkacak kardeşim , ne hikmetse bu 4x4 le karavan işi pek göze batan zevki sefa yastık altı milyonların gün ışığına çıktığı bir yer gibi geliyor karşısındakine, aracı görünce avuçlar bir birine sürtünüyor hızla gözler parlıyor. fakat bilmiyor ki maymun iştahlım bizim tüm varımız yoğumuz budur tüm birikimimizi buna veriyoruz yıllardır hayalini kurup son demlerimizde almışız bir çoğumuz şöyle eli yüzü düzgün bir şeyler .. çok takılmaya bu söylemlere itibar etmeye gerek yok tuv den geçen trafikte seyir etme izni alan tüm araclar yaşı 5 olmuş 20 olmuş taşıyacağı yükle sınırlı olarak bence her ruhsatı alır. ha karavan yapmışım ha vip araç bu işle ilgili bir sürü sektör var hiç bir değişiklik olmaz bence de. Fakat modelin yüksek olmasında motorun iyi olmasında teknik olarak yeterli olmasında şuacıdan yarar var üzerine yapacağınız herşey araçla birlikte yaşlanacak 10 yaşında araç aldığınızda karavan 10 yaşında olacak bunuda unutmayın derim.

Arkadaslar istedigim olcu ve sekilde su deposu yaptirabilir miyim? Camperimin orjinal su deposu anca disimi fircalamaya yeter. Bir baska depo yaptiriip alttan birbirine hortumla baglamayi istiyorum. Ne dersiniz? Mumkun mudur?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri