Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,739
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bülent kardeş sizleri aramızda görmek tanışmak isteriz.

Sayın Alpino bu saydığınız üç çeşit karavan modeli tamamıyle sizin ihtiyacınıza kullanım şekline göre belirlenir,siz bu karavanı kaç kişi,ne kadar ve ne şekilde kullanacaksınız ona göre kendinizin ihtiyacı olan en uygununu seçebilirsiniz,mesela çekme karavan ki en az 4.25 olmasında fayda var bu karavanları her istediğinizde özellikle şehir içinde kullanamıyorsunuz yani kısa gezilerde çok pratik değil çoğunlukla uzun konaklamalı gezilerde kullanılır hatta çokca çekme karavan bir kampink'de kışın dahil sabit kalır sahibi çekici arabasıyle gidip gelir bir nevi yazlık ev gibi kullanır.

Alkoven ve camper içinde yine eğer şehir içinde gezinmek için ikinci bir aracınız var ise ve sık sık uzun kısa gezilere çıkabiliyor iseniz ve 4 kişi ve üstü iseniz iç hacim ve donanım olarak çokca rahat edersiniz,yok eğer tek aracınız var ve şehir içindede kullanırım diğer günübirlik işlerinizide bununla görecek iseniz asgari donanıma sahip genel maksat bir araç olsun istiyorsanız tercih edebilirsiniz ki benim ve çokca arkadaşımızın tercihi camper,sizide aramızda görmek bize keyif verir katılımınızın devamını dileriz.

Etiketler

öncelikle alakanıza tesekkurler ben eşim ve 2 cocugum yani 4 kişi kullanacagız karavanı zannedersem moto karavan özelliklede camper tipi sehirde iyi olacak kısmetse aranıza katıllmak cok sevineceğim ama sohbetlerinizede katılmak guzel

yaybek' Alıntı:

Sayın Alpino bu saydığınız üç çeşit karavan modeli tamamıyle sizin ihtiyacınıza kullanım şekline göre belirlenir,siz bu karavanı kaç kişi,ne kadar ve ne şekilde kullanacaksınız ona göre kendinizin ihtiyacı olan en uygununu seçebilirsiniz,mesela çekme karavan ki en az 4.25 olmasında fayda var bu karavanları her istediğinizde özellikle şehir içinde kullanamıyorsunuz yani kısa gezilerde çok pratik değil çoğunlukla uzun konaklamalı gezilerde kullanılır hatta çokca çekme karavan bir kampink'de kışın dahil sabit kalır sahibi çekici arabasıyle gidip gelir bir nevi yazlık ev gibi kullanır.

Alkoven ve camper içinde yine eğer şehir içinde gezinmek için ikinci bir aracınız var ise ve sık sık uzun kısa gezilere çıkabiliyor iseniz ve 4 kişi ve üstü iseniz iç hacim ve donanım olarak çokca rahat edersiniz,yok eğer tek aracınız var ve şehir içindede kullanırım diğer günübirlik işlerinizide bununla görecek iseniz asgari donanıma sahip genel maksat bir araç olsun istiyorsanız tercih edebilirsiniz ki benim ve çokca arkadaşımızın tercihi camper,sizide aramızda görmek bize keyif verir katılımınızın devamını dileriz.

alpino' Alıntı:
öncelikle alakanıza tesekkurler ben eşim ve 2 cocugum yani 4 kişi kullanacagız karavanı zannedersem moto karavan özelliklede camper tipi sehirde iyi olacak kısmetse aranıza katıllmak cok sevineceğim ama sohbetlerinizede katılmak guzel

Sayın Alpino bizde sizi aramızda görmekten keyif alırız foruma katılımınızın devamını dileriz.hatta bugün 12 de CNR fuar merkezinde buluşuyoruz yatcılık fuarı için gelebilir iseniz tanışmış oluruz.

yaybek' Alıntı:

teşekkür edrim abicim amma son dak bir montaj sıkıştırdılar illa biticek diyerek kaktıramadık kimseye halen ofisteyim saygılar ( fuara gidemesemde kendime ait bir işi bitirdim atölyede şinorkeri bağladım sonunda :smiley: :smiley: )

Bülent kardeş fuar önümüzdeki hafta sonuna kadar açık nasıl olsa gidersiniz bunun yanında yapmanız gereken bir işi bitirmenin verdiği rahatlığıda yaşamışsınız geçmiş olsun.kolay gelsin.

yaybek' Alıntı:
Sayın Alpino bizde sizi aramızda görmekten keyif alırız foruma katılımınızın devamını dileriz.hatta bugün 12 de CNR fuar merkezinde buluşuyoruz yatcılık fuarı için gelebilir iseniz tanışmış oluruz.
arkadaslar fuar nasıldı umarım umdugunuz gibi cıkımıstır.gelmeyi bende cok istedim davetiyem bile vardı ama maalesef benim işte en yogun gunum cumartesi oluyor kısmetse hafta içi gideceğim.
bu arada davete de tesekkurler:smiley:

yaybek' Alıntı:
Bülent kardeş fuar önümüzdeki hafta sonuna kadar açık nasıl olsa gidersiniz bunun yanında yapmanız gereken bir işi bitirmenin verdiği rahatlığıda yaşamışsınız geçmiş olsun.kolay gelsin.

fuar şurada kalsın abi bizim can simidi alcak halimiz mi var ki :smiley: ben sizi göremedim ona üzüldüm sadece......

Bülent kardeş o kadar lüks yatların arasında dolaştık baktığım sadece bir kızılderili kano'suydu ;D

Biz karavan ile alakalı ufak tefek malzemelere bakmak için gittik o fuara yoksa bizde can simidi alacak durumda değiliz ;) ki bu aralar o kadar lazımki o can simidi bu gidişle batacağız zaten ;D

yaybek' Alıntı:
Bülent kardeş o kadar lüks yatların arasında dolaştık baktığım sadece bir kızılderili kano'suydu ;D

Biz karavan ile alakalı ufak tefek malzemelere bakmak için gittik o fuara yoksa bizde can simidi alacak durumda değiliz ;) ki bu aralar o kadar lazımki o can simidi bu gidişle batacağız zaten ;D

yalan söylemeyeyim geçenlerde ben bir can yeleği aldım E5 te insanlar boğulunca arabaya bir tane lazım dedim :smiley: doğru fuarlara illa bişey almak için gidilmez (gönül ister ki seveyim birini alayım da bebek te demirleyeyim şöyle 3 oda bir salon :smiley: ) şakayaptım fakat ufak tefek aksessuarlar detaylar renk ve doku kullnım alan ve şekilleri insana ilham veriyor umarım verimli geçmiştir.

Bunca zamandır burada yazılar yazıp paylaşımlar yapıyorum buradan çokca bilgi öğrendim ve bende bildiklerimi buradan paylaşıyorum az da olsa bana karşı yaklaşımınızdan sevildiğimi anlıyorum,eğer bana biraz olsun inancınız var ise bu işte hiçbir çıkar ilişkisi olmadığını ve verdiğim linklerin tamamıyle hepimizin faydasına olduğunu bildiğim içindir aksi bir düşünce yoktur.
Bu yazdığımdan kimse ders çıkarmasın tamamıyle samimiyetimden şeffaflığımdan yazıyorum kimseye atıfta bulunmuyorum ne olur kimse yanlış anlamasın.
[/quote]

Sevgili Yusuf, seni herkes çok iyi tanıyor.Rahat ol. Sen istesende öyle birşey yapamazsın zaten, senin karakterin müsade etmez.
Lingler için çok teşekkür ediyorum.Umuyorum birçok arkadaşımızın işine çok yarıyacaktır. Saygılarımla..

Şeref

Şeref bey teşekkürler yapmak istediğim tamamıyle arkadaşlara faydalı olmak ortak amacımız doğa kamp karavan ben yıllardır asretini çektiğim bu karavana kavuştum istiyorumki benimle aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarda hep beraber açtığımız bu izde ilerleyip hayellerine kavuşsunlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.