allaha şükür bütçemiz 2000 öncesi emekli bütçesi ,bi sıkıntımız yok 220x2=440 Hıııııımmmm.Biz bu işi iyileştirmeden sonraya bırakalım.Şaka bir yana 1 kez alınacağı için sonradan doktora ödemektense araştıralım.Teşekkürler.taiga' Alıntı:Bütçenizi bilimiyorum ancak Husky Anapurna tulumu gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir üründür... (220 TL civarı)
Siz resminizi koymuşsunuz zaten biz sizi tanıdık.Fenerbahçeli çadırınız,çevrenizin düzeni bize sizi anlattı gerisi teferruat nasıl olsa bir yerde karşılaşır fiziğiniz hakkında fikir sahibi oluruz hiç önemi olmasa da.(eh artık bi zahmet vakit ayırıp şu uyku tulumu bilgilerini paylaşırsınız artıkyugun' Alıntı:Haldun abi,
Linkteki haberden; Haberde Tüm karavancıları coşturan çok ünlü olması gerekirken nedense hak ettiği üne kavuşamamış hatunun, masa üstündeki ve kar üzerinde yatar vaziyette fotoğraflarının verilmesinden benim de yüzüm kızardı ne diyeyim, Kişilerin tercihidir dense de bu haberin bu şekilde işlenmesi, Bu hatunun tüm karavancıları coşturduğunun söylenmesi habercilik adına ne kadar doğru bilmiyorum. Herhalde haberi de coşan birisi yazmış ki bu şekilde çıkmış. Neyse susayım da "Karavancıların Kalitesi" düşmesin. Ancak burada sorun iki konunun karışması nedeniyle çıktı. Yoksa ben de böyle bir şeye katılsam orada fazla duramazdım. Ben de bunu eşime açıklayamazdım. Herkesin anlayışı farklı coşanlara da saygımız var.
Yusuf bey,
İnsan ne yaparak mutlu oluyorsa onu yapmalı bence, Ve bu sorgulanmıyor zaten. Gittiniz seviyeli bir şekilde eğlendiniz. Yine olsa yine gitmek istersiniz. Aslanlar gibi ailenizle beraber eğlenirsiniz. Buna kim birşey diyebilir? Kimse de demiyor zaten. İçiniz ferah olsun...
Şeref abi,
Ben internette herkese açık kaynaklı yerlere kendi fotoğrafımı koymayı uygun bulmuyorum. Bunun pratikte pekçok sakıncası olabilir de, hiçbirşey olmayabilir de. İnsanları resmini görmeseniz de zaman içinde yazdıkları ile tanıyabilirsiniz. Bunun dışında buluşup tanışmak da mümkün. Örneğin burada kaç İzmirli var? Neden bir buluşma gerçekleştirmiyoruz? Ama benim buraya yazdığım şeyleri tek görebilen siz değilsiniz ki ben buraya fotoğrafımı koyayım. Benim gibi düşünenler de olabilir, düşünmeyenler de. Bu bir kişisel tercih.
Teşekkürler sayın aslanahmet benim gibi tembel bir kampçının ihtiyacı bir arkadaşsınız önerdiğiniz topikte çok faydalı bilgiler edindim.(birde elimizin altındaki bu güzel sayfayı hakkını vererek kullanabilsem)aslanahmet' Alıntı:Sayın enverdede uyku tulumuyla ilgili ekteki topiği okuyabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1331.0
aslanahmet' Alıntı:İşin şakası bir yana bunu bir Doblo'nun üzerine koyup gezmek en ekonomik çözüm. Hem ilk yatırım aşamasında hem de gezerken yakıt harcama aşamasında.
Thule firmasının bu tip çözümleri vardı,bizim çocuklar avrupa yakasında satış bürosunu açmışlardı talep azlığından kısa sürede işi tasfiye etmek zorunda kaldılar.selsun' Alıntı:Halen karavansız olan bizler için en acil en ekonomik çözüm....
Selamlar,
Selçuk...
yugun' Alıntı:Cemin yaptığı türde bir mikro kamper de hiç fena seçenek değil, Kendisi de çok iyi düşünüp yapmış olmasına rağmen bir dizi değişiklikle daha kullanışlı hale gelebilir. Bir de Üzerinde bir kapalı portbagajla Dünya'yı gezerim.
bartek' Alıntı:Cem bey, bence iyi karar vermişsiniz. Transporter sizi çok rahatlatmaz, bir süre sonra o da küçük gelirdi.