Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,981
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

dalyan' Alıntı:
Tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin, önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün devrimlerinin izinde olanların ayrıca rengini açıkca ortaya koyup 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım.

Onurlu ve gururlu bir bayram dilerim.

Etiketler

Akhisar Belediyespor kutlamaları için sağolun... :smiley:

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!...

Cavid Sezen

dalyan' Alıntı:
Tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin, önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün devrimlerinin izinde olanların ayrıca rengini açıkca ortaya koyup 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım.

dalyan,
içden teşekkürler.
Son zamanlarda moralim çok kötü idi.
Sözlerin beni penisilin gibi kendime getirdi.
Sağol kardeşim.

Sende sağol sayın abim,
Merak etme abi,ben sen ve bizim gibi düşünenler kat be kat fazlayızda nedense insanımız afyonlanmış gibi kafa karışıklığı yaşıyor.
Benim bildiğim bu milletin tokatı sert olurdu da %50 den sonra ciddi kaygı yaşıyorum,lakin hala umudum var...

Sevgili dostlar,aramızda benim gibi buradan ses vermeyen onlar,yüzler, vardır diye düşünüyorum. Günlük hayatta düşünce ve rengimiz hep var oldu ve olacak.Ama nereye gittiğimizide unutmamak ve sorgulamak zorundayız.Selamlar.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında bu yıl farklı bir etkinlik yaptık ve mesajlarla yetinmeyip yollarda
olmak istedik, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87436.new#new
araçlarımıza bayrak astık minikte olsa konvoy yaptık ve bayramı caddelerde,stat konserinde kutladık.
Ülkemin tüm insanlarının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım. Saygılarımla.

güngör' Alıntı:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında bu yıl farklı bir etkinlik yaptık ve mesajlarla yetinmeyip yollarda
olmak istedik, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87436.new#new
araçlarımıza bayrak astık minikte olsa konvoy yaptık ve bayramı caddelerde,stat konserinde kutladık.
Ülkemin tüm insanlarının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım. Saygılarımla.
Ne güzel sayın Güngör;
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarına bir kere daha sevgi ve saygımızı coşku ile gösterme şansınmız oldu..
Saygılarımla
Rıza

Selam arkadaşlar.
Fazer Karavan veya daha sonra devamında İzmir Motokaran olarak bildiğim Sayın Fazıl ERDEM beye ulaşmak istiyorum. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

abdullah tepe' Alıntı:
Selam arkadaşlar.
Fazer Karavan veya daha sonra devamında İzmir Motokaran olarak bildiğim Sayın Fazıl ERDEM beye ulaşmak istiyorum. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
Merhaba;
Eskiden kalma bir telf. numarası var ama halen güncelmi bilemiyorum.
fazıl erdim
Adres ve Telefon 0-507-2472700 - Ankara / Kazan

edessastelio' Alıntı:
Merhaba;
Eskiden kalma bir telf. numarası var ama halen güncelmi bilemiyorum.
fazıl erdim
Adres ve Telefon 0-507-2472700 - Ankara / Kazan
Çok teşekkür ederim. Aradım ama ulaşılamıyor şu an. İnşallah daha sonra ulaşabilirim. Yine de tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar,moderatörümüz sayın Güngör bey benim 19 Mayıs kutlamamı sansürlemiş.
Sağolsun özelden ileti göndererek siyasi konuya girdiği için kutlama mesajınızdan "mutasyona uğramamışların"cümlelerimi çıkarttığını belirtti.Ben ise gereksiz bir uygulama yaptığını belirten kısa açıklamada bulunurken,diğer arkadaşların yapmış olduğu alıntılarda orjinal mesajın bulunduğunu,isterseniz mesajın tümünü silebileceğini belirtmiştim(sansürlenmiş mesaj kuşa dönmüş bir anlamı kalmamıştır)
Fakat bu akşam siteye girdiğimde kopy(alıntı)mesajlardaki sansürü farkettiğimdeki üzüntümü anlatamam.
Esefle kınıyorum sayın moderatörümüzü...

Dip not-Eğer siyasetse hayatta her şey siyasettir,bu açıkca sansürdür!!!

02- Yazılan mesajların içeriği konu başlığından alakasız, konudan saptıran, sohbet amaçlı, kişi veya kurumları rencide edici, küfür veya hakaret içeren yazılar olmamalıdır.

Ertan bey, forum kuralımızı kabul ederek üyemiz oldunuz.!

Bu şu demektir,kurallarınızı okudum ve anladım. Din,dil,ırk ayrımı yapmaksızın ortak paydayı, doğada olmayı seçenlerin
özeldede karavancılığı yaşamının parçası olarak kabullenmiş her kim olursa farketmez saygı kuralları içinde paylaşımda
bulunmasını bekleriz.
Sizin değil forumun kuralları doğrultusunda yayın ve paylaşımlarımıza devam edeceğiz, kınamanızı kabul etmiyorum.

02- Yazılan mesajların içeriği konu başlığından alakasız, konudan saptıran, sohbet amaçlı, kişi veya kurumları rencide edici, küfür veya hakaret içeren yazılar olmamalıdır.

Yazılan mesajın "02 ye aykırılığı nerede,pek anlayamadım! :eek:

airboat' Alıntı:

Yazılan mesajın "02 ye aykırılığı nerede,pek anlayamadım! :eek:

:eek: Seyfettin hocam, mutasyona uğramanın anlamını açıklamamı istiyorsanız kısaca yazayım. Genetik değişikliğe uğramak
şekil değişikliği.

ULUDAĞ SÖZLÜK: Düşünsel anlamda da evrim geçirmek mümkündür. zaman ve bulunduğu ortam gibi değişkenlere bağlı olarak insanın hayata bakışı, yaşama sevinci, politik görüşü, sevgi anlayışı değişir. sabit fikirli kalmak neredeyse mümkün değildir hayat boyunca... bu da bir evrimdir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR