Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,994

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

güngör' Alıntı:
02- Yazılan mesajların içeriği konu başlığından alakasız, konudan saptıran, sohbet amaçlı, kişi veya kurumları rencide edici, küfür veya hakaret içeren yazılar olmamalıdır.

Ertan bey, forum kuralımızı kabul ederek üyemiz oldunuz.!

Bu şu demektir,kurallarınızı okudum ve anladım. Din,dil,ırk ayrımı yapmaksızın ortak paydayı, doğada olmayı seçenlerin
özeldede karavancılığı yaşamının parçası olarak kabullenmiş her kim olursa farketmez saygı kuralları içinde paylaşımda
bulunmasını bekleriz.
Sizin değil forumun kuralları doğrultusunda yayın ve paylaşımlarımıza devam edeceğiz, kınamanızı kabul etmiyorum.

Mesajımın içeriğinde hiç bir şekilde,konudan saptıran,sohbet amaçlı olmayan,kişi ve kurumları rencide etmeyen,küfür veya hakaret olmayan sadece durum tespiti yapılmış bir saptamadır..
Benim üyeliğimi sorgulamak sizin haddinize değil,sorgularsa(sonlandırırsa) moderatör değil admin yada site sahibi(yol)dur.
Din,dil,ırk ayırımı yapılmayıp herhangi bir saygısızlıkda söz konusu değildir.
Kabul edersiniz etmezsiniz o sizin bileceğiniz şeydir,ben kınamışım bir defa.
Son söz-Artık uzamasın lütfen elinizden gelen her şeyi yapın ama sayfaya yazıya dökmeden...
Bitti.

Ertan bey,
forum kuralları içinde yazıştık,birbirimizi anlasakta anlayamasakta sonuçta forumdaşız yapacağım(yasaklamak gibi) birşey
yok. Yetkim olsada hiçbir zaman spam mesaj gönderenler dışında üye yasaklamadım eğer kastettiğiniz buysa.
Zira bende tüm üyeler gibi sadece üyeyim ve gönüllü olarak burada foruma katkı yapmaya gayret ediyorum. Rolleri değiştiğimiz
zaman sanırım sizde bana hak vereceksiniz,kolay değildir 1 haftada insanlardan hem övgü hem yergi alıp yinede saygı ve seviyeyi koruyabilmek.Selamlar.

"dalyan"arkadaşımızın 19 mayıs mesajında kişi veya kurumlara hakaret ve küfür olduğu kanaatinde değilim.
19 mayıs ın kendisi bir ideolojidir siyasettir.(bağımsızlık mücadelesinin fiilen başladığı gündür)
Selamlar

19 mayıs ın kendisi bir ideolojidir siyasettir.(bağımsızlık mücadelesinin fiilen başladığı gündür)

Affına sığınarak parentezi kaldırıyor,tırnak içinde;

"19 MAYIS 1919 BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN FİİLEN BAŞLADIĞI GÜNDÜR" diyorum

saygılarımla.

airboat' Alıntı:
"19 MAYIS 1919 BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN FİİLEN BAŞLADIĞI GÜNDÜR" diyorum

Aynı noktadayız ne mutlu, bu güzel günü tüm Türk halkının bayramını kutlayarak ve karavanımı bayrakla süsleyerek
İstanbulun bir ucundan bir ucuna katederek kutladım. Eminim bu anlamlı günü sizlerde aynı hassasiyetle kutlamışsınızdır.
Saygılarımla.

airboat' Alıntı:
"19 MAYIS 1919 BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN FİİLEN BAŞLADIĞI GÜNDÜR"
güngör' Alıntı:
Aynı noktadayız ne mutlu, bu güzel günü tüm Türk halkının bayramını kutlayarak ve karavanımı bayrakla süsleyerek
İstanbulun bir ucundan bir ucuna katederek kutladım. Eminim bu anlamlı günü sizlerde aynı hassasiyetle kutlamışsınızdır.
Saygılarımla.
Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Fotoğraflar hazır, site de hazır olunca yükleyeceğim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87436.msg1132920#msg1132920

Merhaba,

Bu aralar Atatürk Havalimanı'na Bakırköy tarafından gelen oldu mu acaba? Arıtma tesisini geçince gümrüğün otoparkında snorkelli, arkada çift stepnesi olan bir kamyon karavan var. Maalesef fotoğraf çekemedim. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? Veya fotoğrafını çekebilecek kimse?

Teşekkür ederim.

Değerli kardeşim Mustafa bende senin ve bütün bu gezenbilire gönül vermiş dostlarımın Kandilini kutluyorum.Saygılarımla

Tüm dostların kandilini kutlarken cennet vatanımızda ayrılılara son vererek birlik ve beraberliğimize, birbirimizi anlamaya, tanımaya, derdi ile dertlenmeye, dertlere sıkıntılara çözüm bulmak için gayret etmeye vesile olmasını dilerim.

centilmen' Alıntı:
Tüm dostların kandilini kutlar iken cennet vatanımızda ayrılılara son vererek birlik ve beraberliğimize, birbirimizi anlamaya, tanımaya, derdi ile dertlenmeye, dertlere sıkıntılara çözüm bulmak için gayret etmeye vesile olmasını dilerim.

Tüm İslam aleminin(tüm insanlığın)mübarek Regaip kandilini kutlarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR