Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ancak mutasyon değildir.
airboat' Alıntı:bu da bir evrimdir.
Ancak mutasyon değildir.
airboat' Alıntı:bu da bir evrimdir.
güngör' Alıntı:02- Yazılan mesajların içeriği konu başlığından alakasız, konudan saptıran, sohbet amaçlı, kişi veya kurumları rencide edici, küfür veya hakaret içeren yazılar olmamalıdır.
Ertan bey, forum kuralımızı kabul ederek üyemiz oldunuz.!
Bu şu demektir,kurallarınızı okudum ve anladım. Din,dil,ırk ayrımı yapmaksızın ortak paydayı, doğada olmayı seçenlerin
özeldede karavancılığı yaşamının parçası olarak kabullenmiş her kim olursa farketmez saygı kuralları içinde paylaşımda
bulunmasını bekleriz.
Sizin değil forumun kuralları doğrultusunda yayın ve paylaşımlarımıza devam edeceğiz, kınamanızı kabul etmiyorum.
airboat' Alıntı:"19 MAYIS 1919 BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN FİİLEN BAŞLADIĞI GÜNDÜR" diyorum
airboat' Alıntı:"19 MAYIS 1919 BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN FİİLEN BAŞLADIĞI GÜNDÜR"
Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Fotoğraflar hazır, site de hazır olunca yükleyeceğim.güngör' Alıntı:Aynı noktadayız ne mutlu, bu güzel günü tüm Türk halkının bayramını kutlayarak ve karavanımı bayrakla süsleyerek
İstanbulun bir ucundan bir ucuna katederek kutladım. Eminim bu anlamlı günü sizlerde aynı hassasiyetle kutlamışsınızdır.
Saygılarımla.
centilmen' Alıntı:Tüm dostların kandilini kutlar iken cennet vatanımızda ayrılılara son vererek birlik ve beraberliğimize, birbirimizi anlamaya, tanımaya, derdi ile dertlenmeye, dertlere sıkıntılara çözüm bulmak için gayret etmeye vesile olmasını dilerim.