Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,017
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Dalyan o tırnak içindeki cümle yakışmadı.Heleki bu sitede hiç.60 Yaşından sonra ülkeleri yönetecek düzeltecek değilim.Onun için kusura bakma çok seviyorsan yaşam yerini seçmek her bireyin hakkı.Siz o bölgeden yana kullanabilirsiniz benide hiç rahatsız etmez.

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Dalyan o tırnak içindeki cümle yakışmadı.Heleki bu sitede hiç.60 Yaşından sonra ülkeleri yönetecek düzeltecek değilim.Onun için kusura bakma çok seviyorsan yaşam yerini seçmek her bireyin hakkı.Siz o bölgeden yana kullanabilirsiniz benide hiç rahatsız etmez.

Sayın seyyah54,parantez içine alınan cümlem,o ata sözünü tam hatırlayamadım içindi,
Yoksa herhangi başka bir amaçla yazılmadı.
Ayrıca,
Yaşam yerini seçmek gibi bir durum söz konusu değil,sadece tespittir.
Yaşınıza saygım mutlaka vardır.

dalyan' Alıntı:
Sayın seyyah54,parantez içine alınan cümlem,o ata sözünü tam hatırlayamadığım içindi,
Yoksa herhangi başka bir amaçla yazılmadı.
Ayrıca,
Yaşam yerini seçmek gibi bir durum söz konusu değil,sadece tespittir.
Yaşınıza saygım mutlaka vardır.

Mesleğim gereği kullanılan cümleleri bazen sorgulayacağım tutar.Boşver diyemem.Ozman kullandığınız cümleler için maksadı aştı diyelim ve konuyu burada kapatalım derim.Saygınız içinde teşekkür ederim.

seyyah54' Alıntı:
Mesleğim gereği kullanılan cümleleri bazen sorgulayacağım tutar.Boşver diyemem.Ozman kullandığınız cümleler için maksadı aştı diyelim ve konuyu burada kapatalım derim.Saygınız içinde teşekkür ederim.
Maksadı aşan sözlerimi sadece parantez içine alınanlar için kabul ediyorum.
Anlayışınız için asıl ben teşekkür ederim.

mdr' Alıntı:
Yusuf kardeşim..yunanistan yeşil pasaporta vize istiyor mu ? biliyormusun..

İsmail Bey, maalesef Yunanistan yeşil pasaporta da vize istiyor.

Not: Bu mesajı yazdıktan bir süre sonra bir arkadaştan uyarı geldi. Hem Yunanistan hem de Bulgaristan yeşil pasaporta vizeyi kaldırmışlar. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.

seyyah54' Alıntı:
Yeşil pasaportum var ama memleketleri onların olsun.Gürcistandan dönerim.Karadenizi gezmek hayalim .Artvine kadar gidersem oradan gürcistan yaparım yeter.
Merhaba, Ahmet bey;
Eşimle ben bu sene Gürcistan'a niyetliyiz.Gitmişken dönüşümüz karadeniz sahil yolundan gezi süremiz tahminen 60 gün olacak.
Ancak Karavanımız tadilatta bu sebeple ayı günü belli değil.Kısmetse haberleşir, karşılaşırız.
Selamlar

Adaş neden olmasın.Akçakocadan sahili takip etmek istiyorum.Hayırlısı.Eşlik ederseniz mutlu olurum.

seyyah54' Alıntı:
Neden dönüş karadeniz.Gidiş rotanız ne .
Aracımı Polatlı'dan teslim alacağım.Kızım Sivas'ta görevli, Sivas'a gitmesek bile hafta sonları kızımızın bulunduğumuz yere gelerek mesaiye dönmesi gerekiyor.Bu durumda her sahil kasabasını gezemiyeceğim.
Dönüş yolunda sahil yerleşim yerleri sağımda olacağından heryere girip görmem daha kolay olacak.
Sahil yolu çift şeritli olduğundan kendimce böyle düşündüm.
Yunanistan'a gittiğimde ise tam tersini yaparım. Otobana hiç girmemeye çalışırım.Sahildeki yollarda aşırı bir araç yoğunluğuda olmuyor.Köy kaza demeden her yerleşim yerine girerim, müsait yer buluncada en az bir gün konaklarım. Bizim için süre problemi sadece vizemizin dolması.

Ahmet bey sorun değil.Samsun dolaylarında haberleşiriz.Önemli olan tarihlerin uyuşması.Gerisi teferruattır.Fakat bir şartım olabilir.Kucağınızdakini getirirsiniz inşallah.Benim namussuz büyük olduğu için geziye çıkaramıyacağım.

aslanahmet' Alıntı:
İsmail Bey, maalesef Yunanistan yeşil pasaporta da vize istiyor.

Not: Bu mesajı yazdıktan bir süre sonra bir arkadaştan uyarı geldi. Hem Yunanistan hem de Bulgaristan yeşil pasaporta vizeyi kaldırmışlar. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.
Yeşil pasaportu olup Yunanistan'a gitmek isteyen arkadaşlardan biri telefonla konsolosluğu sorarsa en güncel bilgili alırız. :smiley:

Ferhat bey ;

ben her gün 2 defa arıyorum..nedense konsolosluk bu sıralar çok ilgisiz.Telefonu açmıyorlar bile..açsalar da saat 14-16 arası arayın diyorlar..o saat arandıgında ise açmıyorlar.

Vize işi ile ugraşan bütün firmaları aradım.Yunanistan Yeşil pasaporta vize istemiyor dediler.(zaten bulgaristanda sorun yok..onlar istemiyor ) Bu yıl ve geçen yıl yunanistan yapan abilere sordum..hepside yeşil pasaporta vize istemiyorlar dediler.

Gidinceye kadar şansımı yine deneyip soracagım..Bu arada yunan adalara belli süreli girişe bile vize istemiyecekler biliyorsunuz..

Malum..ekonomik durum.. ;D

Gezenbilir festivali için düşünülen yerin ilk fotoğrafları hepimize hayrlı olsun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87490.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR