Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,383

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sayın Ferhat bey; Fuarınız hayırlı ve umutlarınızın ışığı olsun.

orbay74' Alıntı:
sn ahmet oral ( yasıko)
sevgılı kardesım zaman zaman sıtede dolasıtıgımda , dıger sıtedekı kısılerı belırtır baslıklarda senın rumuzunu (yasıko) goruyorum . ve gece gec saatlere kadar bılgısayarımı kapatmıyor , senın de yazabılecegın umudunu tasıyorum .
ne var kı bu gune kadar gerceklesmedı.
sevgılı ahmet bızlere kusmus olamassın . boyle de dusundugunu tahmın etmıyorum. dılegım o dur kı forum ıcerısınde gayet olumlu (bence) ve arastırmaları ıle bır cok orneklerı zahmetsızce ızledık. espırıtuel kişiligın ve konuların capraz yonden degerlendırılmesını saglayan yazılarını oldukca ozledım. ben gerı gelmen taraftarıyım .
sevgı ve selamlarımla mehmet.

bu yazıya bende katılıyorum, artık bu forumlara pek yazmak istemiyordum açıkca kırılmıştım fakat Oğuz ve Cem bey moderatör olunca yeniden bir heyecan başladı, sizide bekliyoruz Ahmet bey

Moderatörler olarak bizim bu konudaki sessizliğimiz yanlış anlaşılmasın, Ahmet abi'nin foruma geri dönmesi bizim de arzumuzdur. Kendisiyle gerek telefon görüşmemde, gerekse e-posta yazışmalarımda özlediğimizi belirtmiştim. Kendisi de bizleri özlediğini, ancak geri dönmemek için kedince haklı sebepleri olduğunu belirtiyor. Kararına saygı duymaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Ancak ben yine de bir gün dayanamayıp yazmaya başlayacağı, bu kadar insanı kırmayacağı inancını içimde taşıyorum.

Yusuf avatardaki balıklar dikkatimi çekti biraz bu konuda bilgilendir

Levent abi biraz muhabbet olsun diye koydum avatara :D ;) biliyordum balık sevdalılarından biri soracak bunlar ne diye ;D sadece balık ve avcılığını çok severim bu fotoyuda nette gördüm pişirme şekli hoşuma gitti bende ekledim yazarken bile ağzım sulandı :D

32297_0.jpg

değişik bir yöntem, bende Yusufda ne maharetler var diye düşünmüştüm taktik alacaktım
bir pişirme yöntemi biliyorum oda ilginç belki sizlerde biliyorsunuzdur, büyük taşların üstünde ateş yakarak taşlar iyice kızdırılıyor sonra taşların üzerini temizleyip balıkları üstüne yatırıyorsunuz

Ahmet Bey (yasiko) 'in herkeze saygılı, kimseyeyi kırmayan,
ölçülü, paylaşımcı ve nükteli yazılarını özlemle bekkliyoruz.
(Torun ne alemde? ) Sevgiler

Değerli dostlarım,

Hepinize ayrı ayrı özel mesaj atmak bayağı zor oluyor :smiley: Bu bakımdan durumumu açıklamak üzere bu mesajı yazmak zorunda kaldım.

Forumdan ayrılışımın sebebi sizler değilsiniz ki.

Her zaman belirttiğim gibi siz değerli dostlarıma hiçbir kırgınlığım yok. Ayrılışımın sebebi çocukça bir küskünlük değil. Ben gerçek hayatta dostlarımla nasıl konuşuyorsam, forumda da aynı şekilde yazabilmeliyim. Dostlarınız arasında herşeyini tasvip ettiğiniz kaç kişi vardır? Kimse mükemmel olmadığı için birbirimize hoşgörülü davranırız. Aksi takdirde hiçbir dostumuz kalmaz, yalnız kalırız. Tabii ki kendini bilmez, yerli yersiz şaka yaptığını zanneden, saçmalayan, patavatsız biriyle de dost olmayız.

Benim de rahatsız olacağım konular bu platformda dile getirilmiş olabilir ama bu benim şikayette bulunmamı gerektirmez. Okumam, görmezden gelirim, olur biter. Yönetimin anlayışı da böyle olmalıdır. Forumda hayatımızın bir parçası değil mi ? Gerçek yaşamda konuşuyoruz, burada yazıyoruz. Nasıl istemediğimiz kanalı seyretmiyor, beğenmediğimiz gazeteyi almıyor, sevmediğimiz yazarların kitaplarınızı okumuyorsak sanal ortamda da aynısını yapmalıyız.

Tekrar sizlerle beraber olmayı bende çok isterim ama yönetimin bana göre doğru bulmadığım anlayışı değişmediği takdirde imkan dahilinde görünmemektedir. İki defa mesajlarım silindi ve tekrarının benim için sürpriz olmayacağını da biliyorum. Zaten bu konunun uzaması sizlerin de dikkatini dağıtıyor.

Bu mesaj bir durum tespitidir ve kesinlikle bir tartışma veya polemik çıkarma amacını taşımıyor. Sadece siz sevgili dostlarıma saygım sebebiyle bir açıklama yazısı.

Oğuz bey ile Cem kardeşimin moderatörlüğüne ben de çok sevindim. İkisinin olumlu ve güzel çalışmaları ile forum bir düzene girme yolunda hızla ilerliyor.

Yazmasamda sizleri büyük bir zevkle izliyorum. En kısa zaman düzenleyeceğiniz bir geziye bende katılacağım.

Yarın Allah kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa karavan için bir araç alacağım. Yusuf'a telefonda bahsetmiştim. Land Rover Defender 110 Benzin/LPG. Sağlık Bakanlığından çıkma Cankurtaran. Gerçekleşirse sizlere fotolarını yollarım. ( özelden) ;)

Nereden nereye geldim. Konforlu bir karavan isterken, farkına vardım ki yolu olan neredeyse Türkiyenin %80 nini görmüşüm. Yolu bozuk olan yere ne ile gidebilirim sorusunun cevabı bu araç oldu. Zaten köroğlu ile ikimiz kaldık. Bize yeteceğini düşünüyorum.

Değerli dostlarım,

Forumda yazmasamda gönlüm sizinle beraber. En kısa zamanda yeni karavanlarımızla, bir gezide görüşebilmek ümidiyle...

Ahmet

ahmet_oral56@hotmail.com

0532 614 90 39

Hayatı savaşlarda,cephelerde geçmiş 'Liderimiz Atatürk' ü çok büyük bir özlemle anıyorum.

Mustafa Kemal için güzel bir yazı:
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Ataturk_Turkiyenin_kilit_tasidir&tarih=10.11.2009&Newsid=269877&Categoryid=4&wid=5

Cavid Sezen

aslanahmet' Alıntı:
Ferhat Bey, fuarınız hayırlı olsun.

Nejat Bey, 1,5 ay kadar önce orayı görmeye gitmiştim. Yolu kötü ve çamurluydu. Tesiste eksikler çok gibiydi. Yetkili birisini de göremediğimden tam gezemedim. Sadece 1-2 marangoz vardı. Ahşap işleri yapıyorlardı. Ama şunu da ilave etmeliyim ki deniz kenarında müthiş manzarası var. Tesiste değişiklik varsa son halini, izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

açıkçası bende gittiğimde durum pek farklı değildi ancak işletmecisi arkadaş köyden geçerken bizi görmüş ve yetişti ardımızdan.
giriş balçık...
bu sebeple içeriye karavanla giremedik
ama yaya gezdik.
ömer'in gözlemlerine katılıyorumn.
iyi niyetliler .
ancak işleri zor - uzun ve meşakkatli.

özellikle arazinin meyili beni çok düşündürüyor.
diğer tarafta çamların altına araçlar giremeyecek ve çıplak arazide karavanları koymak durumunda kalacağız.

bakalım
yeni sezona kadar umarım çok şey hallolur da bizlerde aradığımız nezih ve doğal bir ortama kavuşmuş oluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR