Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Değerli dostlarım,
Hepinize ayrı ayrı özel mesaj atmak bayağı zor oluyor
Bu bakımdan durumumu açıklamak üzere bu mesajı yazmak zorunda kaldım.
Forumdan ayrılışımın sebebi sizler değilsiniz ki.
Her zaman belirttiğim gibi siz değerli dostlarıma hiçbir kırgınlığım yok. Ayrılışımın sebebi çocukça bir küskünlük değil. Ben gerçek hayatta dostlarımla nasıl konuşuyorsam, forumda da aynı şekilde yazabilmeliyim. Dostlarınız arasında herşeyini tasvip ettiğiniz kaç kişi vardır? Kimse mükemmel olmadığı için birbirimize hoşgörülü davranırız. Aksi takdirde hiçbir dostumuz kalmaz, yalnız kalırız. Tabii ki kendini bilmez, yerli yersiz şaka yaptığını zanneden, saçmalayan, patavatsız biriyle de dost olmayız.
Benim de rahatsız olacağım konular bu platformda dile getirilmiş olabilir ama bu benim şikayette bulunmamı gerektirmez. Okumam, görmezden gelirim, olur biter. Yönetimin anlayışı da böyle olmalıdır. Forumda hayatımızın bir parçası değil mi ? Gerçek yaşamda konuşuyoruz, burada yazıyoruz. Nasıl istemediğimiz kanalı seyretmiyor, beğenmediğimiz gazeteyi almıyor, sevmediğimiz yazarların kitaplarınızı okumuyorsak sanal ortamda da aynısını yapmalıyız.
Tekrar sizlerle beraber olmayı bende çok isterim ama yönetimin bana göre doğru bulmadığım anlayışı değişmediği takdirde imkan dahilinde görünmemektedir. İki defa mesajlarım silindi ve tekrarının benim için sürpriz olmayacağını da biliyorum. Zaten bu konunun uzaması sizlerin de dikkatini dağıtıyor.
Bu mesaj bir durum tespitidir ve kesinlikle bir tartışma veya polemik çıkarma amacını taşımıyor. Sadece siz sevgili dostlarıma saygım sebebiyle bir açıklama yazısı.
Oğuz bey ile Cem kardeşimin moderatörlüğüne ben de çok sevindim. İkisinin olumlu ve güzel çalışmaları ile forum bir düzene girme yolunda hızla ilerliyor.
Yazmasamda sizleri büyük bir zevkle izliyorum. En kısa zaman düzenleyeceğiniz bir geziye bende katılacağım.
Yarın Allah kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa karavan için bir araç alacağım. Yusuf'a telefonda bahsetmiştim. Land Rover Defender 110 Benzin/LPG. Sağlık Bakanlığından çıkma Cankurtaran. Gerçekleşirse sizlere fotolarını yollarım. ( özelden)
Nereden nereye geldim. Konforlu bir karavan isterken, farkına vardım ki yolu olan neredeyse Türkiyenin %80 nini görmüşüm. Yolu bozuk olan yere ne ile gidebilirim sorusunun cevabı bu araç oldu. Zaten köroğlu ile ikimiz kaldık. Bize yeteceğini düşünüyorum.
Değerli dostlarım,
Forumda yazmasamda gönlüm sizinle beraber. En kısa zamanda yeni karavanlarımızla, bir gezide görüşebilmek ümidiyle...
Ahmet
ahmet_oral56@hotmail.com
0532 614 90 39