Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,759
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sevgili doğasever dostlar cumhuriyet imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü saygı ile anıyor ;TÜRKİYE Cumhuriyetine ve ATA sına sahip çıkmak ve gelecek nesillere de bu hazineyi aktarmak birinci vazifemizdir.Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır. Sözleri ile budeğerli günde bir kere değil,her zaman düşünmemiz gerektiğini vurgulamak istedim.SEVGİLER SAYGILAR.

Etiketler

Arkadaşlar yeni YÖNLENDİRİCİ lerimizden sonra sitemizde konu başlıkları derlenmiş toplanmış bir hal aldı bunları bizim yönlendiriciler mi yaptı merak ettim.Kim yaptıysa tabi ki teşekkür ederiz o ayrı.

Bülent hocam,
Yönlendiriciler, tam anlamı ile moderatörlük görevini karşılamıyor, tanım itibarı ile moderatör ; toplantı, seminer, konferans ve internet ortamında bir konuyu kontrol eden, düzenleyen (konu kurallarına uygun) kişi demek. İlgili konu başlıklarını düzenlemek, konuları ilgili başlıklara taşımak da moderatörün görevlerinden biri. Tek başına yönlendirici, biraz garip geldi bana bu nedenle açıklama yapma ihtiyacı hissettim :smiley:
Soruna gelince evet ben ve Cem yapıyoruz bu düzenlemeleri. Umarım faydalı oluyordur...
Sevgiyle, Oğuz

Şimdiye kadarki düzenleme elbette faydalı ama konu başlığı açarken dikkatli olmak gerekiyor . Yoksa moderatörlerimize ek iş çıkar.

Oğuz bey yeni düzenlemeler için ellerinize sağlık,
ahşap ile ilgili teknikler bölümünü iç tasarım başlığı altına almak gerekiyor diye düşünüyorum, ne dersiniz

bence iç tasarımı ilgilendiren bir konu bu başlıkta olursa daha faydalı olur düşüncesindeyim

Şöyle bir durumda var bilgi olarak vereyim,ben çekme karavanın dışını ağaç malzeme ile yapacağım üstüne kullanacağım malzemelerle ağacın uyumunu bu bölümde(iç tasarım) aramam biraz ters gibi geldi bana.Bunu da değerlendirirsiniz.Yüzde olarak çok büyük bir oranda iç tasarımdır bu doğru.

yani kendi başlığı altındamı kalması daha doğru olacak, benide tereddütte bıraktınız

Oğuz bey bir öneri
iç tasarım başlığını iç ve dış tasarım olarak değiştirelim, çünkü en azından kendi karavanını yapan arkadaşlar dış kabuk konusunda ayrı konu başlığında birbirlerine yardımcı olabilirler

Küçük bir örnek vereyim,ağacın üstüne(dış bölüm) epoksi ,cam elyaf takviyeli (örtü) kullanacağım bunun ağaç üzerine nasıl tutunacağını performansını bilmiyorum(mükemmel) bunu iç tasarım bölümünde bulmam çok güç.
Öneriniz de bir çözümdür yada karavanın dışı için yeni bir konu açılabilir çünkü yapacak arkadaşların çok zorlanacağı bir konu ben baya araştırdım,alternatifleri çeşitli olan bir bölüm.

Dostlar, daha önce de belirtmiştim yeni başlık açmak süreci oldukça zahmetli, açıkçası bir süre yüzümüz yok üst yönetimden talepte bulunmaya, hiçbir bölümde olmayan başlık sayısına sahibiz.
Zaman içinde dış kaplama konusunda açılan konuyu daha sonra uygun bir zamanda başlık haline getiririz.
Bu arada güvenlik diye bir başlık açtık ama şu ana kadar hiç bilgi paylaşımı olmadı, ben eski tartıştıklarımızdan güvenlik konusuna girenleri buraya taşımaya çalışacağım.
Teşekkürler, Oğuz

iç tasarım başlığı altına karavanın içinde bulunan mobilyadan tutun aydınlatmasına kadar bütün konular girer, dış tasarım da aynı şekilde.
sadece başlığı değiştirerek bu sorunu aşacağımıza inanıyorum

Karavan camiası sezonu kapadı mı yoksa yeni hamle düşünür mü? :smiley:

Alın işte Oğuz Hocam yeni bir konu başlığı.Gelen varmı-Nereye gidiyoruz-Hadi gidelim...gibi bir konu başlığı açmamız gerekiyor.Neden;çünkü bu cümleler hep aralarda kayboluyor birisi ,birileri bir yere gidiyormu diye düşündüğünde hemen görebileceği bir bölüm olması gerekiyor.Yada gidilecek yerlerin orada olgunlaşması gerekiyor,eğer gidililirse buradaydık diye bölüm açıyoruz zaten.

taiga' Alıntı:
Karavan camiası sezonu kapadı mı yoksa yeni hamle düşünür mü? :smiley:

Bu taraflara gelen varsa haberim olsun.Benim teneke biraz zorluyor.Musaitsem kesin gelirim.

[attachment=1]

adabazar.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR