Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,378

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sayın Rüzgar ellerinize,yüreğinize ve beyninize sağlık.Karavan dünyası bu kadar yalın anlatılabilirdi.İnanın üç kere okudum(bitmesinide istemedim)
Saygılarımla...

Cavid hocam,
Övgünüz için teşekkür ederim.Geçtiğimiz zaman içinde yazılarım konusunda gerek buradan ve de gerekse diğer forumlardan gönderdiğiniz övgüler için de ayrıca teşekkür ederim.
Bu yazın(Ramazan da) Akhisar'dan geçmeden önce sizi ziyaret etme fırsatı bulabileceğimi zannediyordum.Ancak tam kavun sergilerinin önünden geçerken top patladı ve bu durumda ziyaretimin uygun bir zamana rastlamadığını düşündüm.Bu arada uzun süre önce yapmış olduğunuz nazik davetinize icabet edememiş olmaktan dolayı da üzüldüm.Bir daha ki sefere umarım...
Bu arada yukarıda "taiga" ya verdiğim yanıt da bir öykümün linkini de verdim. İlgileneceğinizi umarım. (Gözünüzden kaçmış olabilir.)
Selamlar,

Rüzgar

RÜZGAR' Alıntı:
Cavid hocam,

Bu yazın(Ramazan da) Akhisar'dan geçmeden önce sizi ziyaret etme fırsatı bulabileceğimi zannediyordum.Ancak tam kavun sergilerinin önünden geçerken top patladı ve bu durumda ziyaretimin uygun bir zamana rastlamadığını düşündüm.Bu arada uzun süre önce yapmış olduğunuz nazik davetinize icabet edememiş olmaktan dolayı da üzüldüm.Bir daha ki sefere umarım...

Rüzgar

Sizin gibi değerli bir duayenimizi ağırlayamamış olduğum için üzüldüm; keşke bir telefon edebilseydiniz... Çağrımızda süre sınırlaması yoktur... :smiley:

Esen kalın.
Cavid Sezen

Sn. Rüzgar,
İzin veririseniz http://www.soruyusormak.com/detay.asp?id=383 yazınızı Gezenbilir'e sabit konu olarak eklemek istiyorum. Karavan kültürünün oluşması için gösterdiğiniz çaba da takdire değer.
Oğuz

Hüseyin Bey,Gezmek görmek kadar gözlem yapabilmenin de önemini bizlere yazılarınızla gösteriyorsunuz.Gözlemlerimizi yazıya dökebilmek ise kabiliyet meselesi.Aksi halde yazar ve okur sayıları birbirine yakın olurdu herhalde.Elinize kaleminize sağlık. :D

Ellerinize sağlık Sayın Rüzgar, Ben e-Dergide yayınladığınız sonucu çok üzücü olan Kurşun yazınızı okurken kendimden geçtim sanki o kişi ben idim.Hele bu günlerde şehitlerimize ve yakınlarına verilen değerleri de göz önünde bulundurursak.Neyse tekrar ellerinize ve yüreğinize sağlık.Saygılarımla...

Sn. Moderatörümüz "teos" un forumdaki düzeni sağlama konusunda "hemen" ve "etkili" çalışmalarını beğeni ile izliyorum.Sanırım bu çalışma, forum un bir kültür altyapısı oluşturma yolundaki atılmış en etkili adım.İhtiyacımız da bu düzenli bilgiler değilmi ki bizleri bir diyalektiğe sürüklesin, olgunlaştırsın ve de en önemlisi ne yaptığımızı bilmenin bir ölçüsünü oluştursun.
Yazılarımı dilediğin biçimde (tabii ki) yayınlayabilirsin.Sevinirim.
Başarılarının devamını diliyorum,

Rüzgar

"züğürt gezençi" nin takdirlerindeki zenginliğe dikkatinizi çekerim ve de teşekkür ederim.
"mseref"e Kurşun'un milletçe duyduğumuz hassasiyetimize bir defa daha değindiğini vurguladığı için şahsım adına teşekkür ediyorum.

Karavancılığın her zaman gözlem ve duygu yüklü bir uğraş olması gerektiğini yıllardır savunageldim ...
Önemli olan gözler ve duygularla dopdolu bir yürek...O yürektir zengin olan.Gerisi teferruattır inanın...

Rüzgar

Oğuz-Cem Bey lerin forumdaki düzenlemelerini olumlu buluyorum. Sağladıkları bu olanaklardan dolayı teşekkür ederken, kendilerine yaşamın her alanında başarılar diliyorum.

Hüseyin Ağabey, yazınızı zevkle okudum. İkinci yazınızı da yüreğim sızlayarak okudum. Teşekkür ederim. Ayrıca bu güzel yazıyı (Karavan Yaşamında Üç Renk) forumda sabit konu yapan Oğuz Bey'e de teşekkür ederim.

Kurşun'un konumuzla ilgisi yoktu ama açılım maçılım derken ben de aynı e-dergide yayınlanan o acılı öykümü yeniden hatırlayıverdim ve de sizlerle paylaşmak istedim .Beğenilerini dile getirdiğin için teşekkürler "aslanahmet".

Bu arada,avatarındaki aslan çok şirindi.Küçücük bir dal ile oynaşıyordu hatırladığım ama zaman içinde büyüp oynaşmak için seni kolluyordu sanırım ;D ;D .

Rüzgar

;D

Aslanlı avatarımı cimbom'u hatırlatıyor diye değiştirmiştim.Koyu bir fenerbahçe taraftarıyım. Ama o avatarı ben de seviyordum. Yakında tekrar koyarım.

RÜZGAR' Alıntı:
Kurşun'un konumuzla ilgisi yoktu ama açılım maçılım derken ben de aynı e-dergide yayınlanan o acılı öykümü yeniden hatırlayıverdim ve de sizlerle paylaşmak istedim .Beğenilerini dile getirdiğin için teşekkürler "aslanahmet".

Bu arada,avatarındaki aslan çok şirindi.Küçücük bir dal ile oynaşıyordu hatırladığım ama zaman içinde büyüp oynaşmak için seni kolluyordu sanırım ;D ;D .

Rüzgar
Sayın Rüzgar, linki vermeniz mümkün mü?

Sn."mdy".İlgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ederim.
Bu öykümde saf bir Anadolu çocuğunun(Mehmet in) en tehlikeli bir görevde bile sıla hasretinden,anılarından sıyrılamadığını , dalgınlığının kendisini bir acıklı sona sürükleyişini "yavaş çekim" bir anlatımla sizlerle paylaşıyorum.

http://www.soruyusormak.com/detay.asp?id=522
Bu linkde yorum yapılabiliyor.

Rüzgar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR