Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Soruyu Sormak" dan verdiğiniz linkdeki yazımı "şahane" olarak nitelemenize sevindim doğrusu.Ara sıra birşeyler yazmak içimden geliyor, ara sıra da düşünüp düşünüp yazmaktan vazgeçtiğim benzer birçok konular oluyor. Ama bu kış sizlerle bu sayfalardan daha sık birlikte olmayı istiyorum...Umarım beğenilerinizi sürdürebilirim.
(Eğer ilgilenirseniz aynı e-dergide bir de öyküm yer alıyor.Ama konusu hayli üzücü...KURŞUN
İnsel çok teşekkür ederim. Geçen bir kaç dakika içinde yazıma bir küçük eklenti yapmışım meğerse...İstersen bir göz at.
Bu arada senin dolabın bek parçasını bulabildin mi ?.Acaba diyorum buradaki Bostancı Sanayideki,arkadaşlarla kafa kafaya verip o parçanın yenisini yapmaya çalışsak.
Umarım atmamışsındır.
Ferhat birkaç dakika rötar ile 34. yaş gününü (!) kutlarım.(İnan daha fazlasını göstermiyorsun.) O soyadın gibi şirin ve neş'eli kahkahalarını yıllar boyu duyabilmek umudu ile mutlu yıllar dilerim.
Beğenin için ayrıca teşekkür ederim,