Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,736
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ferhat bey , ömür boyu sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı ve mutlu doğum günleri ve seneler diliyorum. Selam ve saygılar. Erden...

Etiketler

Ferhat bey,Doğum gününüzü kutlar sağlıklı ve zevkli geziler dilerim...

Hüseyin beyden (Rüzgar) şahane bir yazı...

http://www.soruyusormak.com/detay.asp?id=383

Haldun hocam iyi günler
sahibindeki panelvan ilanlarına baktıgımda GAZ marka 13 metre küplük leri baya hesaplı gözüküyıor bu araçla bilginiz varmı

vehbi42' Alıntı:
Haldun hocam iyi günler
sahibindeki panelvan ilanlarına baktıgımda GAZ marka 13 metre küplük leri baya hesaplı gözüküyıor bu araçla bilginiz varmı

Vehbi hocam,

Vip caravanın kurucusu Soner bey, Gaz araç üstüne yapılmış alkovanlı bir karavana sahip... (vipcaravan.com)

Yanılmıyorsam Gezenbilir deki nicki de DOST...

Kendisi GAZ hakkında daha detaylı bilgi verebilir...

Benim bu markayla ilgili en ufak bir deneyimim yok...

Kendi adıma PSA (peugeot-citroen-ducato) grubu, Renault, İveco ve Volkswagen dışında bir markayı düşüneceğimi sanmıyorum...

"Soruyu Sormak" dan verdiğiniz linkdeki yazımı "şahane" olarak nitelemenize sevindim doğrusu.Ara sıra birşeyler yazmak içimden geliyor, ara sıra da düşünüp düşünüp yazmaktan vazgeçtiğim benzer birçok konular oluyor. Ama bu kış sizlerle bu sayfalardan daha sık birlikte olmayı istiyorum...Umarım beğenilerinizi sürdürebilirim.

(Eğer ilgilenirseniz aynı e-dergide bir de öyküm yer alıyor.Ama konusu hayli üzücü...KURŞUN

http://www.soruyusormak.com/detay.asp?id=522 )

Teşekkür ederim,

Rüzgar

Huseyin Agabey, yazinizi bir cok kisiye gonderdim bile. Cok begendim cok. Yarati gucunuze saglik.

Yaşamımın 44. doğumgünümü kutlayan Cem, Oğuz, Cavid, Haşmet, Haldun,Yusuf, Kenan, Erden, Mseref, Salih, Sami, Hakan Beyler ve burada belirtilmeyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Selamlar
Ferhat Şirin

İnsel çok teşekkür ederim. Geçen bir kaç dakika içinde yazıma bir küçük eklenti yapmışım meğerse...İstersen bir göz at.
Bu arada senin dolabın bek parçasını bulabildin mi ?.Acaba diyorum buradaki Bostancı Sanayideki,arkadaşlarla kafa kafaya verip o parçanın yenisini yapmaya çalışsak.
Umarım atmamışsındır.

Rüzgar

Ferhat birkaç dakika rötar ile 34. yaş gününü (!) kutlarım.(İnan daha fazlasını göstermiyorsun.) O soyadın gibi şirin ve neş'eli kahkahalarını yıllar boyu duyabilmek umudu ile mutlu yıllar dilerim.
Beğenin için ayrıca teşekkür ederim,

Rüzgar,

Sayın RÜZGAR'ın yazısı, herzamanki gibi övgüye layık; elinize sağlık... Yazıdaki kırmızı ve maviler, tatilci; beyazlar ise gezgin bence.

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri