Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,365
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Oğuz Hocamın moderatörlüğü, uğurlu geldi gibi.. Baksanıza bu akşam, forum ne denli hareketli... Vurun tahtaya... :D

Cavid Sezen
Not: Bir de küskün arkadaşları aramızda görebilsek yine...

Etiketler

Oğuz abi bir tanedir. Ama ben birazcık yağmurların etkisine de bağlıyorum hareketliliği. Hele havalar biraz daha soğusun.. Kışın oldukça hareketli olacak forum. Yazılanları takip etmekte şimdiden zorlanıyorum. Yazı forumdan uzak geçiren karavancıların gezi yazıları da gelmeye başladı.

İnsel'ciğim ben asıl karavanından memnun kalmana çok memnun oldum. Bu arada su pompan dalgıç ise değiştiriver. 40 ila 80 TL arasında değişiyor. Önerim bir yat malzemesi satan yerden kaliteli bir sintine dalgıç pompası alman. Yok hidrofor ise tamirini kim yapıyor bilemiyorum. Sevgiler.

hiç' Alıntı:
İnsel'ciğim ben asıl karavanından memnun kalmana çok memnun oldum. Bu arada su pompan dalgıç ise değiştiriver. 40 ila 80 TL arasında değişiyor. Önerim bir yat malzemesi satan yerden kaliteli bir sintine dalgıç pompası alman. Yok hidrofor ise tamirini kim yapıyor bilemiyorum. Sevgiler.

Haldun Agabey sorma pompa bozuk degilmis. Gitmeden akuyu degistirtmistim. Degistirirken adam roleyi ezmis, kablosu cikmis. Tabii bunu bulana kadar benim elektrikci butun tesisati elden gecirdi. 2 3 saat sonra kablo takildi ve pompa eski haline geldi.
Karavanimdan evet memnunum hakikaten. Bir yollarimizi denk getiremedik maalesef. Tesekkurler. Insel

Skyturk'de "Karavanla Avrupa" diye bir program var. Nagehan Alci yapiyor. Bugun denk geldim. Cok kaliteli bir program. Bilgisi olan var mi? Kari koca ciddi ciddi karavanla 10 ulke gezmisler kasla goz arasinda.
http://medya.webim.eu/?i=25436

Oğuz Hocamın moderatörlüğünün üzerine, ikinci güzel haber de Cem'in moderatörlüğü... Güzel şeyler oluyor...

Cavid Sezen

insel' Alıntı:
Skyturk'de "Karavanla Avrupa" diye bir program var. Nagehan Alci yapiyor. Bugun denk geldim. Cok kaliteli bir program. Bilgisi olan var mi? Kari koca ciddi ciddi karavanla 10 ulke gezmisler kasla goz arasinda.
http://medya.webim.eu/?i=25436
Bu programdan haberim yoktu ama geçen pazar günü trt türk kanalında "Sarı Levhalar" adlı bir programa denk geldim, eski manken Atilla Saral karavanıyla gezip tarihi yerlere giderek tanıtım programı yapıyordu...

Olacak olacak inanıyorum karavancılık Türkiye'de de gelişecek.

Zannediyorum şu zamanlarda herkesin ekonomik sıkıntıları var. Bunlar atlatıldıkdan sonra herşey daha güzel olacak. Ben kendi adıma söyleyeyim, akıllandım. Zamanında Beş yıldızlı otellere, Birinci sınıf tatil köylerine, Turlara, uçaklara verdiğimiz paraları toplarlayıp küçük bir karavan alsaydık şimdi de kullanıyor olurduk.

Bir de şu kampingler kapanmasa hatta yenileri açılsa. Ama bundan da umutluyum. The Cozz'da tanıştığım ve uzun sohbet etme fırsatı bulduğum Hayati Kaplan Bey'in bu konu üzerinde durduğunu gördüm. Özellikle şehir merkezlerinde, İstanbul içinde kamping açılması konusunda gayretleri var.

Merhabalar.Öncelikle sayın Oğuz bey ve Cem bey in moderatörlüğünü kutluyorum.Çalışmalarında ve rehberliklerinde başarılar diliyorum.Bu sitede varoluşları ve paylaşımları mükemmel .Tecrübe ve gözlemlerini doğasever dostlara aktarmaları büyük bir kazanç.Nice kazanımlara ve paylaşımlara.SEVGİ ve SAYGILAR:

Metin abi iyi dilekleriniz ve iltifatlarınız için çok teşekkürler. Ama bizi fazla şımartmayın derim.
İleride çok daha güzel paylaşımlarımız olacağına inancım tam. Güzel bir rüzgar yakaladık. Sizlerin de desteğiyle çok daha güzel günler göreceğiz. Oğuz hocam'la brilikte, sizlere güzel sürprizler hazırlayabilmek için sürekli iletişimdeyiz.

Evet levent bey, kendi derdimize düştük, sizin sorunlarınızı göz ardı etmiş gibi olduk. Umarım her şey yolundadır, sağlık her şeyin önünde, yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa
haberimiz olsun lütfen. Acil şifalar dileklerimle.
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.