Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,370
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

29-30-31- ekim de Haldun Uluengin ziyaretime geldi. Bolu Gölköy ve Aladağlar'da gezi-kamp yaptık. Arkadaşlığından, güzel sohbetinden feyz aldım. Kendisine burdan teşekkür etmek isterken, sizlerlede paylaşmak istedim. sevgi ve saygılarımla.

Etiketler

Yusuf Bey,
bilgisayarımda fotoğraf küçültmek için programı bir türlü çalıştırıpta beceremedim .Özür diliyorum.

Oğuz Bey, Cem Bey moderatörlüğünüzü kutlarım.
Uzun zamandır siteyi sessiz olarak izleyebilmekteyim.
Nedeni, sürekli yazışmalara katılımcı olacak vakti bulamamak ve genelde yazışma yoğun saatlerde siteye girememek.
Gelişmeler gayet güzel ve katılmak isteğimi sadece düşünebildiğim ve katılamadığım Poyrazlar Gölü buluşması çok çok büyük bir adım.

Yusuf kardeşim seni de izliyorum. Seyahatlerin ve paylaşımların; her an yenilerinin gelme olasılığı bile siteye kaçamak giriş çıkışlarım için bir neden oluyor.
Levent kardeşim (buralpdi) umarım babanız sayrılığı iyi yoldadır. Bir an önce iyileşmesi dileğiyle selamlar,

Sevgi ve dostlukla, gezekalın...
Selçuk

selsun' Alıntı:
Uzun zamandır siteyi sessiz olarak izleyebilmekteyim.
Nedeni, sürekli yazışmalara katılımcı olacak vakti bulamamak ve genelde yazışma yoğun saatlerde siteye girememek.

Levent kardeşim (buralpdi) umarım babanız sayrılığı iyi yoldadır. Bir an önce iyileşmesi dileğiyle selamlar,

Selçuk Bey;

Foruma daha etkin katılımınızı beklerim. Tümümüzün karınca kararınca yapabileceği, paylaşabileceği ve katkıda bulunabileceği birşeyler vardır..

Türkçe olmayan "hastalık" sözcüğü yerine "sayrılık" sözcüğünü kullanmanızı çok beğendim, örnek olması dileğiyle...

Esen kalın.
Cavid Sezen

Cavid Öğretmenim selamlar, (yanılmıyorsam coğrafya öğretmeni olduğunuzu yazışmalarda okuduğumu anımsıyorum)

Sizler kadar değerli paylaşımlarımız olmasa da daha fazla vakit ayırmaya uğraşacağım,
Gezilerinizi imrenerek izliyor, yapabileceğim günleri bekliyorum.

Sevgi ve dostlukla, gezekalın....
Selçuk

Ferhat bey doğum gününüz kutlu olsun. Nice yaşlara ve elbette nice kamplı gezilere..

Ferhat dostum, nice mutlu doğum günlerine diyorum. Bu arada Cem'in de hakkını yememek gerek, duyarlılığı için teşekkürler, böyle güzel şeylere hasret kalmışşız.
Oğuz

dogumgunu1nh.jpg

Oguz ve Cem kardeşlerim moderatörlüğünüz hayırlı olsun.Kutluyorum.

Hayati Kaplan

Teşekkür ederim Arkadaşlar. :smiley:
Bugün gezebilir'e bakınca, benim için güzel bir sürpriz oldu.

TekrarTeşekkürler.
Ferhat Şirin

Sn. Cem ve Oğuz beyin moderatörlüğünü kutluyor, gezenbilir sitesine ve kamp karavan camiasına hayırlı vr faydalı olmasını diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.