Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,357
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

orsaalabanda' Alıntı:
Algidanın dondurma kamyonlarını her gördüğümde düşünmüşümdür bu araçlardan karavan yapmayı. Hazır izolasyonu da var :D

Yazında serin serin... :D

Etiketler

Haldun hocam, çıkıyor muyuz cumadan? İşlerimi ayarladım. Çok büyük bir aksilik olmazsa söylediğin saatte yola çıkabiliriz.

Bünent'le yaptığımız uzun yazışma ve değerlendirmeler sonucu, busçuların geçenlerde gittiği yer değil de anakampın eski gezisinde gittiği girişteki geniş alanın bizim için daha uygun olacağına karar verdik. Google earth den baktım ama daha önce gitmeyen biri için neresi olduğunu kestirmek zor. Belki Bülent verebilir koordinatları.

Arkadaşlar gerekirse ben yolun kenarında dörtlüleri yakar beklerim sorun değil sapacağınız yeri kaçırmayın yeter.Zaten gündüz gelene sorun olacağını zannetmiyorum.gece ağaç tabela var.

Hadi Karavancılarrrrrr
Bu etkinliğe tam destek verelimmmm. Ekleyin isimlerinizi....Artık Gezenbilirde bizde varız :smiley:))))
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41062.msg429296#msg429296

Belki çok kişi biliyordur ama bizim memleketimizde bu gibi durumlarda aynı bilince ne zaman ulaşabileceğiz acaba......

Alıntı...

Kurnazlık,
> geri kalmış
> toplumlara özgüdür
> Almanya'nın
> geniş
> otobanlarında yol alıyorduk. Baktım ki otomobiller
> yavaşlıyor ve yolun iki
> yanına diziliyorlar, orta şerit boş kalıyor. Ne
> olduğunu anlamadım ama biz de
> öyle yaptık. Beklemeye başladık. Yolun ortası bomboş
> ama hiç kimse oraya
> direksiyon kırmıyor. Kuyrukta sakin sakin bekliyor. Biraz
> sonra durumu öğrendik.
> İleride bir kaza olmuş, yol tıkanmış. Böyle
> durumlarda Alman sürücüler fermuar
> ilkesini uygular ve iki yana çekilerek yolu polisler,
> ambulanslar ve çekiciler
> için serbest bırakırmış. Gerçekten de biraz sonra o
> bomboş yoldan polis
> arabaları ve ambulanslar neredeyse iki yüz kilometre
> süratle geçip gitti.
> Önlerinde hiçbir engel yoktu. Çok geçmeden yol
> açıldı, bütün araçlar hareket
> ederek gideceği yere vaktinde ulaştı.

Termal, İznik, İnönü, Delmece, Ercova, Gölyazı, Erdek, Yuvacık vb...................
Evet yeni hamle yok mudur?

Termal, İznik, Gölyazı ve Erdek, Poyrazlar'ın ardından bayat gelir. Diğerlerine varım :smiley: Ama çoğunluğa da uyarım.

Garanti vermeyeyim Nihat abi şuan da kabasını yaptığı karavanı cumartesi günü epoksi ile kaplanması(istanbuldan tekne ustaları gelecek) söz konusu ve nasıl yapıldığını görmem lazım (bu bir) kendiminkini ben yapmaya planlıyorum. ,şimdi eşim istanbula giderken ben gelemem dedim(bu iki) ordan yaylalara giderseniz ve ben de yeni gelin gibi hem alarım hemde gelmeye çalışırım gelirsem de evde güzel bir hava eser (bu üç).Ama ercova,yuvacık gibi yerler bana yakın sayılır bütün limitlerimi zorlayacağım.

Hemen bu hafta olmaz sanırım. Toparlanmak bir-iki haftayı bulur gibi geliyor. Bu haftasonu ben de uygun değilim zaten.

B u hafta sonu evin pencereleri pilastik doğrama ile değişiyor
o yüzden gelemem.Ama haftaya gelebilirim .

Poyrazlar'dan sonra karadeniz'e yaptığımız yolculuktan döndük. Poyrazlar sonrası Tosya'da bir benzincide konakladık. Gece buz gibiydi. Trumatik işe yaradı. Hiç bir yeri gezmeden gidip döndüğüm için tabii ki de bir gezi sayılmaz. Gittik döndük.
Toplam 2250Km yol yapmışım. Yolda 2.35TL'den bile mazot aldım :smiley:

Karavancıların sohbetlerinde bir azalma var sanki. Herkes birden bir yerlere gezmeye gitti galiba.

fsirin' Alıntı:
Poyrazlar'dan sonra karadeniz'e yaptığımız yolculuktan döndük. Poyrazlar sonrası Tosya'da bir benzincide konakladık. Gece buz gibiydi. Trumatik işe yaradı. Hiç bir yeri gezmeden gidip döndüğüm için tabii ki de bir gezi sayılmaz. Gittik döndük.
Toplam 2250Km yol yapmışım. Yolda 2.35TL'den bile mazot aldım :smiley:
Ferhat bey gezi sayılmazsa gezi yazısı da olmaz mı? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR