yaybek' Alıntı:Arkadaşlar kaç zamandır dikkatimi çeken bir şey var bilmiyorum yanılıyormuyum forumda yazan üyelerin ismini bilmediklerimiz var sadece nick kullanıyorlar kimdir diye profiline bakıyorum hiçbir özel bilgi yok yaş yok isim yok şehir yok nedir bu gizlilik burası çok şeffaf bir forum herkesin temel amacı doğa birde dikkatimi çeken kan gurubu çok kişinin kan gurubu (0+ ve 0-) acaba bir tesaüfmü yoksa kan gurubu aynı burçlar gibi insanların sevdiği hobilerini ve yaşam şekillerini etkiliyormu.
Böyle bir formda kendini gizlemenin cok normal birşey olduğunu düşünmüyorum ve biraz şeytanın avukatı olarak iyi niyetli bir hareket olmadığını düşünüyorum. Burası bir arkadaşlık sitesi değilki niye gizler insanlar kendini ))orsaalabanda' Alıntı:Forumda kalıcı olan, ya da olmaya niyeti olan arkadaşların çoğunun ismi ve genel bilgileri yazılı. Yeni üyelerin bir süre sonra kendiliğinden bu düzenlemeleri yapacaklarına inanıyorum. Üyelerin isim ve soyismini yazmama konusunda özel nedenleri de olabilir. Saygı duymak gerek. Sonuçta kimliğini gizlemek isteyen bir kişi gerçek olmayan isimler de verebilir.
Ya da farklı farklı isimlerle farklı karakterlerde yazılar yazabilir.
orsaalabanda' Alıntı:Arkadaşlar, en başta da söylemiştim, bayram gezisi için benim durumum ancak son günlerde netleşir. Ailevi nedenlerden dolayı Ankara yapmak zorunda kalabilirim.
Mayıstos, İSOFF buluşmasına gideceğini söylemişti. İSOFF olursa gelebileceğimi sanmıyorum. Geceleri ciddi soğuk oluyormuş. Tek başıma olsam sorun değil ama çocukla zor.
Gezi konusuna fazla rağbet olmadı gibi geldi. İnsel, Bülent ve benim aramda geçiyor sanki muhabbet..