Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,365

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hayır konuşulmadı ama genel istek yayla gibi doğal ortamlar. Zaten başka türlü bir ortam olursa karavanım olmadığı için katılamam.

Biran once kararlasitirilirsa iyi olur. Az vakit kaldi.

Zerrin'in yazdığı yemek davetini tekrar hatırlatmak istiyorum;11 eylülde forum üyeleri olarak sizlerdende katılabilecekleri bekliyoruz.Sadece offroad ve treekingle ilgilenen değil motor ve karavan dünyasının temsilcilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.0

Arkadaşlar, en başta da söylemiştim, bayram gezisi için benim durumum ancak son günlerde netleşir. Ailevi nedenlerden dolayı Ankara yapmak zorunda kalabilirim.
Mayıstos, İSOFF buluşmasına gideceğini söylemişti. İSOFF olursa gelebileceğimi sanmıyorum. Geceleri ciddi soğuk oluyormuş. Tek başıma olsam sorun değil ama çocukla zor.
Gezi konusuna fazla rağbet olmadı gibi geldi. İnsel, Bülent ve benim aramda geçiyor sanki muhabbet..

Cumartesi esim calisiyor. Biz sanirim su siledeki yeni yere gidecegiz. Oyle gozukuyor.

Arkadaşlar kaç zamandır dikkatimi çeken bir şey var bilmiyorum yanılıyormuyum forumda yazan üyelerin ismini bilmediklerimiz var sadece nick kullanıyorlar kimdir diye profiline bakıyorum hiçbir özel bilgi yok yaş yok isim yok şehir yok nedir bu gizlilik burası çok şeffaf bir forum herkesin temel amacı doğa birde dikkatimi çeken kan gurubu çok kişinin kan gurubu (0+ ve 0-) acaba bir tesaüfmü yoksa kan gurubu aynı burçlar gibi insanların sevdiği hobilerini ve yaşam şekillerini etkiliyormu.

İSOF un kine ben katılmaya düşünüyorum,bayram için son durum nedir, sanırım kimseninki kesin değil İnsel hocam yeni yer diyor orası daha açılmamış ama kalınabilir bir durum var sanırım Kimse kimseyi ekmek istemediği için net konuşamıyoruz .Ben şunu garanti demesem de bir günlüğüne de olsa gelmeye çalışırım gibime geliyor(BAYRAM TATİLİNİ ALIŞKANLIKTAN NEDENSE 7 gün düşünmüşüm :smiley: ).Kahvaltıda sucuklar benden olma ihtimali var(eğer şile ağva tarafı olursa)

Yaa! kardeşim. Nedir bu sucuk mevzuundan çektiğim? Bir kere daha olmuştu. Forumda görüp gece saat 3 de sucuk pişirmiştim :D Biliyorsunuz gece 12'den sonra giriyorum foruma. Yapmayın lütfen böyle de olmaz ki :D Nöbetçi kasap aratacaksınız bana.
Katılım olacaksa ben tüm şartlarımı zorlarım. Ama organizasyon yönü güçlü birilerinin çıkıp ''şuraya gidiyoruz bitmiştir'' demesi gerek sanırım.

Çok haklısınız,benimde dikkatimi çekti;ben bayan olarak dikkat etmeme rağmen adımı kullanıyorum ve şehrimi de yazdım.Forumumuz belli prensiplerle yönetildiği için de hiç sıkıntı çekmiyorum....
yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar kaç zamandır dikkatimi çeken bir şey var bilmiyorum yanılıyormuyum forumda yazan üyelerin ismini bilmediklerimiz var sadece nick kullanıyorlar kimdir diye profiline bakıyorum hiçbir özel bilgi yok yaş yok isim yok şehir yok nedir bu gizlilik burası çok şeffaf bir forum herkesin temel amacı doğa birde dikkatimi çeken kan gurubu çok kişinin kan gurubu (0+ ve 0-) acaba bir tesaüfmü yoksa kan gurubu aynı burçlar gibi insanların sevdiği hobilerini ve yaşam şekillerini etkiliyormu.

Forumda kalıcı olan, ya da olmaya niyeti olan arkadaşların çoğunun ismi ve genel bilgileri yazılı. Yeni üyelerin bir süre sonra kendiliğinden bu düzenlemeleri yapacaklarına inanıyorum. Üyelerin isim ve soyismini yazmama konusunda özel nedenleri de olabilir. Saygı duymak gerek. Sonuçta kimliğini gizlemek isteyen bir kişi gerçek olmayan isimler de verebilir.
Ya da farklı farklı isimlerle farklı karakterlerde yazılar yazabilir.

orsaalabanda' Alıntı:
Forumda kalıcı olan, ya da olmaya niyeti olan arkadaşların çoğunun ismi ve genel bilgileri yazılı. Yeni üyelerin bir süre sonra kendiliğinden bu düzenlemeleri yapacaklarına inanıyorum. Üyelerin isim ve soyismini yazmama konusunda özel nedenleri de olabilir. Saygı duymak gerek. Sonuçta kimliğini gizlemek isteyen bir kişi gerçek olmayan isimler de verebilir.
Ya da farklı farklı isimlerle farklı karakterlerde yazılar yazabilir.
Böyle bir formda kendini gizlemenin cok normal birşey olduğunu düşünmüyorum ve biraz şeytanın avukatı olarak iyi niyetli bir hareket olmadığını düşünüyorum. Burası bir arkadaşlık sitesi değilki :smiley: niye gizler insanlar kendini :smiley:))

Bunun yontemleri var. Moderatorumuz daha iyi bilir. Bildigim kadariyla site yazi yazmayanlara niye girmiyorsunuz siteye gelin yazin diye mesaj atiyor. Bir cok forumda bu boyle degil. Yazi yazmayani direk şutluyor. Ayrica kendini yazarak tanitmadan uye olani moderator yine şutluyor. Bir suru yontem hep bu size rahatsizlik veren durumu gidermek icin. Bunlar olmazsa olacaktir bu tip durumlar. Cozum bu. Baska cozumu yok. Sevgiler.

Abiler insanlık hali ters düşme tartışma pozisyonları olabilir millet olarak biraz çabuk alevlenen bir yapımız var bu durumda kişisel bilgilerini bilmediğimiz sadece nick kullanan bir arkadaş bir an kendini kaybedip foruma yakışmayan ağır hakaretler yapabilir,eğer kişisel bilgileri en azından forum adminlerinin elinde olsa hepsini biz görmesekte olur daha seviyeli olmazmı sohbetler gerçi bizim forumda bu gibi olayın olacağını tahmin etmiyorum ama.

Bayram için bir plan geliştiren, öneren varmı? Acaba Bolu düşünürmüsünüz?

orsaalabanda' Alıntı:
Arkadaşlar, en başta da söylemiştim, bayram gezisi için benim durumum ancak son günlerde netleşir. Ailevi nedenlerden dolayı Ankara yapmak zorunda kalabilirim.
Mayıstos, İSOFF buluşmasına gideceğini söylemişti. İSOFF olursa gelebileceğimi sanmıyorum. Geceleri ciddi soğuk oluyormuş. Tek başıma olsam sorun değil ama çocukla zor.
Gezi konusuna fazla rağbet olmadı gibi geldi. İnsel, Bülent ve benim aramda geçiyor sanki muhabbet..

Benim oğlan ufaklığından beri gelir dağlara...
Evet biraz zor oluyor ama çokta keyifli ...
Tulumunuz kaliteliyse sorun olmaz...
Lakin aşağıdaki gibi bir durumda hasıl olabiliyor... :D

bolu1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.