Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,368
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

insel' Alıntı:
Merhaba acaba sayfanin linkini eklemeniz mumkun mu? Bu tip yazilar cok romantik belki ama bu gercek bir sevgi. Yalniz kucuk bir detay var.
Toplam 8 sene 2 vosvos (74 ve 65) ve bir bus (76) kullandim. Tahmini 25 30 bin km yaz kis dere tepe yol yaptim. Cocuklar olunca maalesef vosvoslara sigamadik. Simdilik kucuk bir ara verdim. Neyse bunu sunun icin soyluyorum. Hic bir vosvosum bu kadar sefil degildi. Bu kadar ugrasacak bir seyi yokki vosvoslarin. Alirken nelerin basiniza gelecegini bilir ve ona gore karar verirsiniz. Yani, "vosvos insani bezdirir" savi olanlari dogrulayacak turden bu tip yazilara cok sicak bakamiyorum.
Bu arada paylasiminiz icin cok tesekkurler.
İnsel Bey link http://www.vosvosturk.com/vosvos-sevgisi.html
Kompozisyon yarışması birinciliği almış bir yazı sizde bu siteyi biliyorsunuzdur tahmin ederim.
Günay

Etiketler

yenı beır kamp yerının acılıyor olması ustelık tıcarı yanının da agır basmayacagı tahmın edılen bu gırısımcıye cok tesekkur ederım . omer beyın de haber verdıgı ıcın onada tesekkur ederım.

ama enezege nın aktardıgı yazı ne guzel mıs. yusufun dedıgı gıbı "ne sevdaymıs be."
tesekkur ederım.

İstanbul'da böyle bir kamp yeri açıldığına sevindim. İnşallah 2010 a kadar tüm eksiklerini tamamlayıp, gelecek yaza hazır girerler. 2010 yazına karavan alarak girmeyi düşündüm için İstanbul'da böyle yerler olması benim için çok önemli. Karyat'ın bakımsız, The Cozz'un ağaçsız halini gördükten sonra burası resimlerden mükemmel gözüktü bana. Paylaşım için teşekkürler Ömer Ağabey.

Yusuf Kardeşim, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Sanal alemde böyle güzel dostluklar kurulacağını hiç ummazdım. Niyetimi yapmak istediklerimi ekteki linke yazdım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31430.msg388125#msg388125

Herkese marhaba,

Yıllık iznimi kullanıp, döndükten sonra yığılan yoğun işler yüzünden gezenbilir'i ihmal ettim. Ama hep aklımdaydı. 2 gündür biriken tüm yazıları okudum çok şükür.:smiley:

İznimde Kuşadası, Asos (kadırga koyu) ve Erikli'ye gittim. Kadırga koyu çok rüzgarlı olduğu için ancak 2 gün kalıp Erikli'ye kaçtık. Gerek Istanbul'a yakınlığı, gerek tertemiz denizi sebebiyle Erikli'yi çok beğendim. Bu hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum. Tabii şimdilik karavanımız olmadığı için ev kiralıyoruz.

Bu arada geçen hafta sonu İznik'e gitmek için yola çıktığımızda (annemler İznik - Darka Tatil köyündeler) önce Bursa'ya İmaj Karavana uğramaya karar verdik. Oğuz Bey'in tavsiyesi ile gittiğimiz Aydın Bey çok ilgilendi sağolsun. Neredeyse yarım gününü bize ayırdı. Kendisine beklentilerimizi, yaşam tarzımızı anlattık. Bir fiyat çalışması yapıp mail ile yollayacağını söyledi. Heyecanla bekliyoruz...

Bayram tatilinde de Bodrum'da (Bitez) olacağım.

Şimdilik benden bu kadar. Gezenbilir'i özlemişim doğrusu :smiley: :smiley:

NOT: Yusuf kardeşe yolladığım DVD'nin işe yaradığını görünce sevindim. İncelik gösterip teşekkür eden herkese sevgiler....

Özden hanım hoşgeldiniz. Bizleri merakda bıraktınız. DVD için bende tşk ederim. bir kopyada bana ulaştı :smiley: Bayramda bodrumda belki rastlaşırız :smiley: Bende Turgutreisde olacağım...

arkadaşlar 14-17ağustos tarihlerinde arkadaşımızın düğününüde bahane ederek nemrutu görmek nasip oldu aşşağıdaki adreste resimlerle paylaştım bakmak isteyen olursa
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38793.new
Resim_098.jpg

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması için hepinizi bekleriz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.new#new

mayıstosböce' Alıntı:
Düşününce gezenbilirde ki gibi olabilir manzara güzel sloganları şöyle

''10.İSOFF TÜRKİYE OFF-ROAD OYUNLARI 2009'DA BULUŞALIM..

OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI..
SENEDE BİRKEZ EKİM AYINDA YAPTIĞIMIZ GELENEKSELLEŞEN OFF-ROAD OYUNLARINI KAÇIRMAYIN...
DEV BİR KAMP OLAYI,DEV BİR ORGANİZASYON ''

http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538

Pamukovada izmir hariç herkese daha bir yakın :smiley:.Ben daha önce gider yolu kontrol ederim çekme karavanlar için.
Taiga Hocam bizede gezenbilirdeki festivalindeki gibi yer ayırabilirlermi acaba diyaloğun hangi boyutta bilmediğim için soruyorum.

[attachment=1]

Hocam,

Offroad oyunlarında zaten Gezenbilir'in kendi alanı oluyor...
Genelde her kulüp/topluluk için ayrı yer hazırlanıyor...
Oyunlar Bolu dayken arazinin özelliğinden dolayı herkes çok daha içiçeydi, çok daha sıcaktı ortamlar...
Ercova ise koskoca yayla... :D
Kendi adıma Bolu yu özlesem de elden bir şey gelmez, insiyatif elbette İSOFF ta...
Özdal, Mecit, Levent hocamlar 3-4 VW syncro karavan ile gelip ağaçlıklı bir bölgede kalıyorlar hemen bizim kamp yerinin arkasında...
Lakin büyük ebat karavanlar zorunlu açık alanda kalırlar...
Gece ciddi soğuk oluyor, yani vebasto vb. olmayan araçlar ona göre donanımla gelirlerse iyi olur... (Tulum, sıkı kıyafet vb.)
Diğer yandan asıl sohbette geceleri dönüyor ateş başında... :D

Not: Ercova yaylası yolundan tüm karavanlar rahatlıkla geçebilir, o açıdan bir sorun yok...

ozdener' Alıntı:
Herkese marhaba,

Yıllık iznimi kullanıp, döndükten sonra yığılan yoğun işler yüzünden gezenbilir'i ihmal ettim. Ama hep aklımdaydı. 2 gündür biriken tüm yazıları okudum çok şükür.:smiley:

İznimde Kuşadası, Asos (kadırga koyu) ve Erikli'ye gittim. Kadırga koyu çok rüzgarlı olduğu için ancak 2 gün kalıp Erikli'ye kaçtık. Gerek Istanbul'a yakınlığı, gerek tertemiz denizi sebebiyle Erikli'yi çok beğendim. Bu hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum. Tabii şimdilik karavanımız olmadığı için ev kiralıyoruz.

Bu arada geçen hafta sonu İznik'e gitmek için yola çıktığımızda (annemler İznik - Darka Tatil köyündeler) önce Bursa'ya İmaj Karavana uğramaya karar verdik. Oğuz Bey'in tavsiyesi ile gittiğimiz Aydın Bey çok ilgilendi sağolsun. Neredeyse yarım gününü bize ayırdı. Kendisine beklentilerimizi, yaşam tarzımızı anlattık. Bir fiyat çalışması yapıp mail ile yollayacağını söyledi. Heyecanla bekliyoruz...

Özdener Hanım foruma tekrar hoşgeldiniz,
Genel olarak forumu sessiz takip eden çoğunluktan biriyim buda tabiki katkı sağlayacak birikim eksikliğinin neticesi....
Dün bende İmaj karavan gittim ancak Aydın Bey orada olmadığından çok fazla detaylı bilgi alamadım ,oradaki arkadaşlar olabildiğince yardımcı olmaya çalıştılar ve yapım aşamasındaki panelvan ve ticari amaçlı araçlar ile garajlarındaki semi-integrated ve alkovanlı iki aracı incelememi sağladılar ...Çok yüzeysel olmakla birlikte temiz iş yaptıklarını gözlemledim. Aynı şekilde geçen hafta görüştüğüm Ege Karavan da iyi işler yapıyor izlenimi uyandırdı..Sadece Can Karavan yaşadığı olumsuzluklardan dolayı işten soğumuş gibi geldi.....Bende panlvan tarzı bir araç düşünürken zaman zaman aklım semiintegrated bir araca kayıyor gibi ..Semi aracın olumsuzluğu üreticilerin iç donanım hariç 25000-35000 TL kasa maliyetleri telaffuz ediyor olmaları...Sizce bir sakıncası olmazise projeniz şekillendikçe maliyet rakamlarını paylaşabilirmisiniz?
Hayalinizdeki araca en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle

Kalın sağlıcakla

taiga' Alıntı:
Hocam,

Offroad oyunlarında zaten Gezenbilir'in kendi alanı oluyor...
Genelde her kulüp/topluluk için ayrı yer hazırlanıyor...
Oyunlar Bolu dayken arazinin özelliğinden dolayı herkes çok daha içiçeydi, çok daha sıcaktı ortamlar...
Ercova ise koskoca yayla... :D
Kendi adıma Bolu yu özlesem de elden bir şey gelmez, insiyatif elbette İSOFF ta...
Özdal, Mecit, Levent hocamlar 3-4 VW syncro karavan ile gelip ağaçlıklı bir bölgede kalıyorlar hemen bizim kamp yerinin arkasında...
Lakin büyük ebat karavanlar zorunlu açık alanda kalırlar...
Gece ciddi soğuk oluyor, yani vebasto vb. olmayan araçlar ona göre donanımla gelirlerse iyi olur... (Tulum, sıkı kıyafet vb.)
Diğer yandan asıl sohbette geceleri dönüyor ateş başında... :D

Not: Ercova yaylası yolundan tüm karavanlar rahatlıkla geçebilir, o açıdan bir sorun yok...

Taiga Hocam bir terslik omazsa ben buna kesin gelirim,diğer gelecek olan arkadaşlar olursa toplu olarak orada görüşürüz.

Bayram icin son durum nedir? Kimler geliyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.