Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,378
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

taiga' Alıntı:
Dostlar,

23-24-25 Ekimde 10. İsoff offroad oyunları Ercova yaylasında yapılacak...
Önceki yıllarda bir çok karavancı dostta gelirdi bu buluşmaya...
Ne dersiniz bu sene sizlerde gelmeyi düşünür müsünüz?
Bir öneri olarak sunayım dedim...

Düşününce gezenbilirde ki gibi olabilir manzara güzel sloganları şöyle

''10.İSOFF TÜRKİYE OFF-ROAD OYUNLARI 2009'DA BULUŞALIM..

OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI..
SENEDE BİRKEZ EKİM AYINDA YAPTIĞIMIZ GELENEKSELLEŞEN OFF-ROAD OYUNLARINI KAÇIRMAYIN...
DEV BİR KAMP OLAYI,DEV BİR ORGANİZASYON ''

http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=538

Pamukovada izmir hariç herkese daha bir yakın :smiley:.Ben daha önce gider yolu kontrol ederim çekme karavanlar için.
Taiga Hocam bizede gezenbilirdeki festivalindeki gibi yer ayırabilirlermi acaba diyaloğun hangi boyutta bilmediğim için soruyorum.

[attachment=1]

Ercova_google.jpg

Etiketler

Perşembe aksam cozz , cuma,c.tesi aksam karyat :p şimdilip program bu

Mayistos geliyor. Super. Baska karavaniyla gelen var mi?
Cuma oradayim.

hahahaha yok yanlış anlattım İnsel hocam, bakınca fark ettim ,bende geliyorum u sizin adınıza söyledim yani ne güzel 'ben gidiyorum'(osak) sizde hemen ,'bende geliyorum' dediniz ona ithafen öyle cümle kullandım ama geçen gün bağırganlıya yakın seyrek-sarısuya gelmiştik ordan fazla uzak olmasa gerek,bizim evden 50km 50 dk sürmüştü.Bir bakayım haritaya birdaha.

Benim evden de sanirim o kadar uzak. Gelirseniz ordayiz yarin aksam.

Yusuf ne tesaduf simdi onu yazmaya oturdum sen sordun. Cd muhtesem.Cok tesekkur ederim. Sanirim Ozdener Hanim size de tesekkurler.
Nasil uretim yapilir bir kez daha sahit oldum. Cok etkilendim. Karavandan degil ama uretim bicimlerinden.
Gunay Bey emailinizi kac gundur ariyorum bir turlu bulamadim. Telefon numaranizi da kaydetmemisim. Dergi icin size de cok tesekkur ederim. inselinal@gmail.com a telefon numaranizi gonderirseniz size bir kac soru sormak icin rahatsiz edecegim.
Tesekkurler

Sile Karyat'tan selamlar :smiley: Burası bomboş ve püfür püfür. Cırcır böceklerinin sesi rahatsız ediyor. Su anda mangal yanma modunda. Salata yapılıyor :smiley: herşey harika. Pazara kadar burdayım geleni beklerim :smiley:)))

İnsel Hocam selamlar, AVD'nin Belgrad ormanındaki kutlamaları resimlerinde sizi de gördüm. Büsünüzü de sattınız. VW siz katılmak burukluk yaratıyor mu? Bu T2 büsler bende de bayağı ilgi uyandırdı. Bir hastalık sanırım. Yolda görsem durup bakıyorum. Ama almaya cesaretim yok çünkü onunla ilgilenecek ne yeterli vaktim ne de yeterli kapitalim var.

İyi akşamlar arkadaşlar,
bu akşam Mars'ı izlemeyi unutmayın (Ferhat Bey hatırlatmadı herhalde).
Günay

Günay hocam,
Bu bir kaç yıldır süregelen bir asparagas. Mars, Dünyaya en yakın olduğu anda bile Ay'ın yüzdebiri kadar gözükebiliyor.
Asparagas habere bir örnek : http://www.porttakal.com/haber-ramazan-da-iki-ay-mi-gorulecek-87623.html
Oğuz

aslanahmet' Alıntı:
İnsel Hocam selamlar, AVD'nin Belgrad ormanındaki kutlamaları resimlerinde sizi de gördüm. Büsünüzü de sattınız. VW siz katılmak burukluk yaratıyor mu? Bu T2 büsler bende de bayağı ilgi uyandırdı. Bir hastalık sanırım. Yolda görsem durup bakıyorum. Ama almaya cesaretim yok çünkü onunla ilgilenecek ne yeterli vaktim ne de yeterli kapitalim var.

Cesur olmak gerek haklisiniz. Maalesef bizim cografyamiz bize yarin icin yasamamizi ogretiyor.
Burukluk yaratmiyor. Biz bir aile gibiyiz artik. Dostlarimi gormek icin cadirla bile giderim.
Ben bulabilirsem yine orjinal bir t2 veya t3 alacagim karavani satarsam.Onlarin tadi hic bir seyde yok. Sizi etkilemiyeyim. Cunku bu isler cok kisisel ve insanin gunune gore degiskenlik gosteren seyler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR