Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,752
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Neden havadan sudan konuşamıyoruz ki burada?
Herkes iyi mi? Keyifler yerinde mi?
Ahmet abi yetiş! Bir fıkra anlatıver en azından :smiley:

Etiketler

Cem herkes kendi derdine düşmüş anlaşılan :smiley: hafta sonu gelsede kacsam diye gün sayıyyorum :smiley:)) istanbul sıkıyor artık. eee alışmış kudurmuşdan beterdir derler. Doğa birkere kactımı insanın ruhuna durası gelmez biryerlerde....
Gecen hafta Kilyos, bu hafta Belgrad ormanı , haftayada Karyat kısmetse :smiley:)) Eylülde de ver elini Bodrummmmmmm
Bu arada karavancılarda işyok galiba :smiley:)) bir organizasyon yapıpda bir araya gelemedi bir türlü. Ahmet bey dede oldu ondan sonra yok oldu. Bu konuda vosvosculara bayılıyorum valla :smiley:))))

Vosçuların gezisine ben de imrenerek baktım. Benimki de can sıkıntısı.. Ben de kaçsam diye bakıyorum ama.. Önümüzdeki hafta dişçi randevuları, daha sonraki iki hafta yoğun çalışma, bayramda aile ziyareti Ankara, derken okullar açılıyor. Nasıl olacak? Şöyle imrendirici bir organizasyon yapılsa... İşi gücü bırakıp gelmezsem delikanlı değilim :D

yazın hafta sonları evde bilgisayar başında geçmiyor her hafta sonu bir yerlere kaçıyoruz bu yaz amasra istanbul arası ve alanya marmaris arası 9ar günlük iki tur yaptım bayrama kadar evde oturup dinlenmeyi düşünüyorum sonrası allah kerim

orsaalabanda' Alıntı:
Vosçuların gezisine ben de imrenerek baktım. Benimki de can sıkıntısı.. Ben de kaçsam diye bakıyorum ama.. Önümüzdeki hafta dişçi randevuları, daha sonraki iki hafta yoğun çalışma, bayramda aile ziyareti Ankara, derken okullar açılıyor. Nasıl olacak? Şöyle imrendirici bir organizasyon yapılsa... İşi gücü bırakıp gelmezsem delikanlı değilim :D
gerçekten çok güzeldi karavancılar şöyle bir toplu gezi yapsak bir datça da biz yapsak
solda güneş yükseliyordu..............

....güneye giderken demekkki herkes aynı şeyi hissetmiş vw cilere bakarken.İyidir cem sen nasılsın dişçi için kolay gelsin şimdiden.ben artık bir dahaki sefere ama durup dururken bayramda biryerlere demeyinde bizde kendimizi parçalamaya çalışmayalım.

Bülent teşekkür ederim. Şöyle havalar iyice serinlemeden, herkese ortalama eşit bir mesafede 2-3 günlük bir kamp yapsak.. 8-10 araç bir araya gelip kamp ateşinin keyfini çıkarsak.. Fena mı olurdu? Bir çoğunuzla yüz yüze tanışıp sohbet edebilmeyi isterdim. Çok az kişiyle görüşebilmek kısmet oldu.

Dostlar çok konu harici ama affınıza sığınarak sormak istiyorum. Evden eve nakliyat yapan tanıdık bildik bir yer varmı ? Varsa özelime yazarmısınınız burayı meşkul etmiyelim.
osak@indexorg.com

orsaalabanda' Alıntı:
Bülent teşekkür ederim. Şöyle havalar iyice serinlemeden, herkese ortalama eşit bir mesafede 2-3 günlük bir kamp yapsak.. 8-10 araç bir araya gelip kamp ateşinin keyfini çıkarsak.. Fena mı olurdu? Bir çoğunuzla yüz yüze tanışıp sohbet edebilmeyi isterdim. Çok az kişiyle görüşebilmek kısmet oldu.

neden olmasın ama bu kastettiğn bayram mı yoksa ramazan ayı içindemi ona karar vermek lazım.Bana ramazan da farketmez 2 gün güzel gelir sanırım.Mekan olarak herkes fikrini söylesin sezon açılışına katılamadık en azından kapanışına katılırız belki.Aslında senin bursa da kamp yaptığın yerler, şile,poyrazlar bu ortalama yerlere uygun.En çok gezenler yer konusunda fikir versinler,tabi niyet olursa.

mayıstosböce' Alıntı:
neden olmasın ama bu kastettiğn bayram mı yoksa ramazan ayı içindemi ona karar vermek lazım.Bana ramazan da farketmez 2 gün güzel gelir sanırım.Mekan olarak herkes fikrini söylesin sezon açılışına katılamadık en azından kapanışına katılırız belki.Aslında senin bursa da kamp yaptığın yerler, şile,poyrazlar bu ortalama yerlere uygun.En çok gezenler yer konusunda fikir versinler,tabi niyet olursa.
bana göre istanbul ,ankara, bursanın ortası boludur ramazandan sonra olursa katılmayı isterim

Ramazan benim için de pek uygun olmayacak. Özellikle son iki haftası işlerim oldukça yoğun. Henüz erken ama bayram da uygun olmayabilir. Bayram sonrası sezon kapanışı gibi olabilir. Çok cazip bir şey olursa bayramda da katılmaya çalışırım. Çok belirsiz ama bunları niçin söylüyorum, hem ortaya bir fikir atıp hem de sonradan kelek yapmış olmamak için. Çoğunluğa uygun hareket etmek en iyisi.
Yer olarak Bursa'dan 200-250 km açılabilirim. Mevki hiç farketmez. Birlikte olup sohbet edebilmek gidilecek yerden daha önemli bence.

Cavit hocam,
O zaman şöyle diyelim:
İzmir-İstanbul-Adapazarı-Ankara-Akhisar'a ortalama uzaklıkta olan yer Bursa'dır :D

Bolu'yu çok merak ediyorum. Özellikle yedigöller sanırım o zamanlarda harika olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri