Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,743

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Neresi olursa olsun en karlı ben çıkacak gibiyim ama yedigöller en güzel ozamanlarda olur,rakımdan dolayı ne kadar serin olacağını iyi düşünmek lazım.yani şimdidem konuşmak erken ozamanki havalara bakmak lazım.Benim soğukla bir derdim yok genel olarak bilgi vereyim dedim.şile ağva civarlarıda olabilir.En güzel poyrazlar olur :smiley: herkese özellikle istanbuldan gelenler için en makul yerlerden biri bence,bursayada ankarayada kısmen.akhisar a söyleyecek söz bulamıyorum :smiley:

Arkadaşlar heyecanlandım birden ama bakalım o zamana izin ayarlayabilirmiyiz şu an çift vardiyayı tek ekiple yapıyoruz bazen çocukları bile göremiyorum Adabazar ;D ve Bolu çevrelerini bende çok merak ediyorum iş amaçlı çok gittik ama gezi olarak hiç gitedim bakalım hele bir netleşsin belki bir şekil yapabiliriz.kalın sağlıcakla.

Dostlar,

23-24-25 Ekimde 10. İsoff offroad oyunları Ercova yaylasında yapılacak...
Önceki yıllarda bir çok karavancı dostta gelirdi bu buluşmaya...
Ne dersiniz bu sene sizlerde gelmeyi düşünür müsünüz?
Bir öneri olarak sunayım dedim...

Darısı bizim başımıza, birebir aynı sorun olmasa da demek ki yapılabiliyor, deniz araçlarında ÖTV sıfırlandı. :smiley:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=204511
Oğuz

teos' Alıntı:
Darısı bizim başımıza, birebir aynı sorun olmasa da demek ki yapılabiliyor, deniz araçlarında ÖTV sıfırlandı. :smiley:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=204511
Oğuz

Oğuz hocam,

Kanun ABD bayraklı yat ve yelkenlileri Türk bayrağına geçirmek amacıyla 30.11.2009 tarihine kadar geçici süreyle çıkarıldı...
Sonrasında gene vergi yükü ağırlaşacak...
Kendi adıma maliyenin ciddi lobisi olan denizcilere (yat yelken sahibi) bile yapmadığı güzelliği, karavancılara (ki devletin karavan turizmini zerre kadar istemediğini düşünüyorum) en ufak bir iyileştirme yapması hayal gibi geliyor...
Bu arada 3. köprü tüm İstanbullulara hayırlı olsun...
Ve tabi köprüyle beraber ormanların yok olması, nüfusun ve dahi göçün %25 artması akabinde bilumum çarpık gecekondulaşma ve kentleşme de hayırlı uğurlu olsun...

Görüşlerinizde haklısınız, yolumuz uzun ve çetrefilli. Bence mücadele etmeye değer, kaybetsek de uğraştık olmadı deriz. 2 ana konu görüyorum. Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın karavan turizmini ayrı bir dal olarak kabullenmesi ( ki 2023 yılına kadar yapılan planda bahsi bile geçmiyor. Değişmesi için çaba gösterilmeli) diğeri de Tadil nedeni ile, 5 yıldan yeni araçların karavana dönüştürüldüğünde alınan ÖTV'nin makul bir düzeye indirgenmesi. Sonbahar dönemi Özden hanımın basın/medya desteği ile üzerinde kafa yormamız gereken konular diye görüyorum.
Oğuz

Oğuz beyin ciddi yazısından sonra havada kalacak ama cem in dediği gibi geyik bölgesi burası olduğu için bu fotoyu ekleyeyim dedim,bisiklete laf atarsınız alın size

[attachment=1]

MARKETVAN.jpg

ankara-istanbul:453 km
ankara-bolu :191 km
ankara-izmir :579 km
ankara-bursa :382 km
ist-adapazarı :148 km
ist-bursa :243 km
ist-izmir :561 km
izmir-ankara :579 km
izmir-bursa :322 km
bursa-adap :159 km
ist-bolu :262 km
bolu-bursa :273 km
izmir-adap :481 km
adap-bolu :114 km

Arkadaşlar benim düşünceme göre düzce baya mantıklı gezenbilir festivalinin yapıldığı yer(düzce topuk yaylası) ama izmire 550 km oluyormuş,boş vaktim vardıda bi bakayım dedim mesafelere.Düzce 50-60 km daha yakın boludan, batı tarafındaki arkadaşlara.Ozaman Ankaralılara nasıl uyar bilmem ama Bursa en mantıklısı izniğin ankaraya daha yakın olduğu düşünülürse iznik gölü civarı hem İzmir liler hem Ankara lılar için en orta yer.Olurda niyet olursa

Evet evet...
İznik şahane olur... ;D

Not: Çınarcık-Termalde bir alternatif olabilir...

ıyı gunler arkadaslar ......yedı goller bolu dıye fıkrınız var sanırım ama benım reno kangoo 490 karavanı o yokusta cekebılecegını hıc sanmıyorum ...ama bır gezı olacak ıse ıterek cıkarmaya razıyım. :eek:

yaybek' Alıntı:
Kardeş buranın farkı orada o rampada ortaya çıkar sizin aracın yetmediği yerde çekebilecek başka araçlar var yeterki hep beraber bir yere gidilsin seni yolda bırakmayız. ;)
eksık olma arkadasım cok tesekkurler...yeterkı bıryerlere gıdelım keyıflı olur sanırım..

Gecen hafta Anatolia Vosvos Derneğinin yaşgünü Belgrad ormanlarında kutlandı. Bende kamber ve düğün örneğinde olduğu gibi oradaydım. Fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim :smiley: Karavancılar kıskanırda bir organizasyon yapar belki hemen diye :p
http://www.facebook.com/album.php?aid=100390&id=521958397&l=f311acd927

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR