Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,345
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Cavit Bey,
Haklısınız. Ben daha önceleri kendi aracıma -minibüs- olarak vasıflandırırdım. Ama karavan bölünmünde yazıştığımızdan -karavan olarak- adlandırırsam daha iyi anlatabilirim diye düşündüm. Yoksa sonuçta içinde bir yatak,eviyesi olmayan mutfak dolabı,masa, tv,wc,pompalı bir su damacanası,ısıtıcısı olan bir araç sonuçta vede hiç masraf etmeden kendim bozup yaparak yerleştirdiğim bir araç. İçindeki donanımın sadece buzdolabı, ısıtıcı,vebosta, gaz alarımı na para verip aldığım şeyler. Karavan firmalarının yaptıklarıda keseme uygun değil. On yıldır böyle geziyorum. Böyle gezmeye devam edeceğim. Param olursa iyisini yaparım. Ya nasip...

Etiketler

Yıllar önceydi. Ben de aracıma Karavan diyemiyordum. Yarı karavan olarak adlandırıyordum daha doğrusu Küheylan diyordum. Bir yere giderken de Kalk gidelim Küheylan diye şarkı söylüyorduk. İçinde ise yanlarda iki dolap vardı. Bir de arka kısımda iki dolap arasında bir tahta. Küheylan'ın muayenesi gelmişti muayeneye giderken Tuvaleti indirmeyi unutmuştum. Muayeneyi yapmadılar. Sen bu arabayı Karavan yapmışsın dedi. Bence de olmamıştı ama adam muayeneyi yapmadı. Ben de geri dönüp yarım saatte çıplak panelvan haline getirdim ve ertesi gün işlemi yapmıştım. Yani karavan olması için muayene memurun görüşüne göre 2 dolap bir tuvalet bir de peltierli buzdolabı bile yetiyordu. Yatak ortalıkta gözükmüyordu. Zaten yatak 6 minderden ibaretti. ;D

Sayın Osak,Yaybek,Gezmen,Nehir, Kenan Akça,Figo beğenmenize sevindim, ben teşekkür ederim

Sel felaketine çok üzüldüm. Gerçekten tam bir felaket. Ölenlere Allah Rahmet eylesin. Bizim gruptan zarar gören varmı. Yusuf o taraflarda oturuyordu. Yusuf iyimisin? İnşallah bir zarar ziyan yoktur.

Allah tekrarından korusun hepimizi.

Hakan abi teşekkürler bende ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum zarar görenlerede Allah kolaylık versin,bizde çokca üzüldük o felaketin yaşandığı dere bizim bulunduğumuz yere 750 metre şükür bizim oralar düzlük olmadığı için sorun olmadı.

Sel felaketinde zarar görenlere geçmiş olsun. Yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun. Çok üzgünüz.
Doğa kendisine yapılan yanlışı affetmez. Bu gerçeği görmezlikten gelirsek, bu gibi felaketler kaçınılmazdır.

benimde aklıma hemen Yusuf geldi aradım Allahtan reklam arasındaymış sesini duyup rahatladık, ölenlere Allah rahmet eylesin, sular tamamen çekilince tablo net olarak ortaya çıkacak, bayağı ciddi maddi kayıp var

Abiler iş dönüşü az önce oradan geçtik halen ortalık temizlenebilmiş değil yan yolda bariyerin üstünde bir adet renault araba duruyor sahibi daha bakamamış herhalde. durum çok fena Allah yardımcıları olsun insan orayı görünce ürperiyor birde yaşayanları siz düşünün.

Bu sel felaketi,99 depremini gören AKUT ekibine göre daha fenaymış;orada yaşayanlara ve hepimize geçmiş olsun....

Hakikaten ya! Ben Yusuf'un oralarda oturduğunu unutmuşum. :-[ Yusuf çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın kardeşim. Tabi arkadaşımızın ziyanının olmaması sevinmemiz için tek başına yeterli değil. Nice tanımadığımız insanlar zarar gördü. Büyük bir felaket yaşandı. Herkese geçmiş olsun.

Çok teşekkürler Cem biz ne kadar oraya yakın otursakda o bölge bir vadi şeklinde bizim kaldığımız yer yamaçlarda sel ise malum vadinin en aşağı kısmı suyun yüzyıllardır oyup çukurlaştırdığı bölgede ve zaiyat da o bölgeyi ganimet sayıp konuşlananlarda oldu.birde asıl felaket İkitelli ve ataköyden denize akan dere arasında 4 tane büyük kavşak var bu kavşaklar sebebi ile yapılan küçük su kanallarının tıkanmasından kaynaklandı tıkanıp taşan kanallardan su yukarı taştı yola doğru.
dün tv.lerde gsterilen meşhur Mimar sinan köprüsü yüzyıllar önce yapılmasına rağmen önüne önce set çekilmesine rağmen sudan etkilenmedi demekki çarpık yapılaşma en birinci sebep dere yataklarına ev yapmanın sonucu bunlar aramızda çokca gezen arkadaşlar var Anadoluda eski yerleşim yerlerine baktığınızda hiçbir dere yatağına yapılaşma olmadığını görürsünüz.ne diyelim Allah ölenlere rahmet kalanlarada kolaylıklar versin,umarım bu işten ders çıkarılır.

İnsel Hocam bak bu sitenin başlangıcını çok seversin http://chess.gojls.com/

Supermis. Cok tesekkur ederim. Hemen bizim vosvos formuna gondereyim. Sevgiler. Insel

fıkra şimdi geldi çok güldüm

Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı görüp eline almış.
Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim?
Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.'
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'! :smiley:)

hızımı alamadım bir tane daha

ANTEPLİ BİR KEBAPÇININ reklam broşüründen harfi harfine aktarılmıştır. ....

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarını n ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra

iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR