Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,789
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Festivalin güzel geçmesne sevindim ama festivalle ilgili linkte fotoğrafların açılmasını beklemekten ve aynı fotoğrafları tekrar tekrar izlemekten sıkıldım. Adamlar direksiyonun bile fotoğrafını çekip yayınlamış. Anlam veremedim.

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Festivalin güzel geçmesne sevindim ama festivalle ilgili linkte fotoğrafların açılmasını beklemekten ve aynı fotoğrafları tekrar tekrar izlemekten sıkıldım. Adamlar direksiyonun bile fotoğrafını çekip yayınlamış. Anlam veremedim.
Buyur birde bunlara bak :smiley:))))
http://haber.mynet.com/galeri/yasam/3732/88353/sayfa/1/2-geleneksel-doga-sporlari-festivali-doga-festivali-dedigin-boyle-olur

Cem Bey sizin için buraya 1-2 fotoğraf ekliyeyim.

Bizleri teleskobu ile gökyüzünü tanıştıran Ferhat Beyin pazar keyfi;
[attachment=1]

Ve Güngör Ailesi. Bizlere çok güzel misafirperverlik gösterdiler. Kızları Şirin kızım İrem ile güzel bir arkadaşlık kurdu. Resim çekeyim deyince toparlanma işlerini bırakıp hemen poz verdiler, sağolsunlar. Biraz askerin esas duruş pozuna bezemiş galiba :D
[attachment=2]

Bu da bizim mekan ve kızım İrem. Gece yürüyüşünde ayağını burkmuştu. Ayağı bandajlı. Sağlık ekibi hemen müdehale etti.
[attachment=3]

Topukyaylası09 031.jpg

Topukyaylası09 033.jpg

Topukyaylası09 020.jpg

SNOB' Alıntı:
Sn. Bülent Bey geçirdiğiniz kamptan bu kadar memnun ve güzel izlenimler ile dönmeniz ne kadar güzel bir duygu. Sizleri böyle mutlu görünce insan kendisi oralarda olmuş kadar seviniyor, bende 3 karavan çıkacağımız Tokat-Ankara-Afyon- Fethiye-Marmaris-Datça ve sonrasında kimbilir nerelerin olacağı gezimize çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Mutlu ve güzel kamplar dileğiyle.

Sayın snob gezmek doğada bulunmak kadar hoşuma giden birşey yok anlatırken bile heyecanlanırım.mutluluğumu sizinde paylaşmanız çok hoş,sizin çizdiğiniz rota sanırım keyiften uçuracak cinsten.

orsaalabanda' Alıntı:
Ne güzel siz de açılışı yapmış oldunuz. Yalnız anlayamadığım konu sizin gergin 8) görünen pozunuza karşılık eşinizin çok daha mutlu görünüyor olması :D ???
Güneş yanıkları sebebiyle olsa gerek tente işini epey ciddiye alıyorsunuz. Biz de ilk soğuk gecemizden sonra uyku tulumlarına takmıştık kafayı. Biz soğuktan, siz güneşten muzdarip oldunuz. Merak ettiğim konu, gece araç içi çok sıcak oldu mu? Havalandırmayı nasıl sağladınız?

sevgili cem güneşi gerçekten sevmiyorum ondandır sanırım :smiley: Araçiçi sıcak değildi hatta bana bir ara üşüme bile geldi ,uykutulumunu çok açmışım sonra bir az sarındım.Havalandırma işini dağa çıktığım zamanlardan kalma baya büyük bir sineklik parçası vardı ne olur ne olmaz diye almıştım onu çakı ile kesip önsağ cama bantla yapıştırdım camıda 5 cm kadar hep açık bıraktım.
Ahmet bey teşekkür ederim ilan için.

Arkadaşlar bu gezi notlarını kısa geziler bölümünde açtığım yere nasıl taşıyabilirim yada taşınırmı.

Mesajları 24 saat içinde değiştirme ya da silme yetkin var. Bu süre içindeyse mesajının sağ üst köşesinde değiştir ve sil yazıları vardır. O zaman içinde ise yapabilirsin.

Mesajllarını açacağın başka bir gezenbilir sayfasında koymak istediğin bölümü açarak diğer mesajlar gibi cevap ver tıkla ve kes-yapıştır. Fotolarıda kendi dosyandan tekrar ekle. Sonra eski bölümdeki mesajını sil. Zaman geçmişse ancak moderatör yapabilir.

Kolay gelsin

Sağolun sayın yasiko.
Bu hafta kesin olmamakla birlikte deniz kenarına gitmeyi düşünüyorum karyatçılar (insel bey-ömer bey)gidiyorlarmı.Bozcaada 2 gün için az geldi bana.Anadolu çocuğu coştu birkere.

Topuk yaylası ile ilgili bendeki fotoğrafları ilgili gezenbilir linkine ekledim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699.320

Bir sonraki sayfasında toplu olarak indirebileceğiniz bir link de var.

mayıstosböce' Alıntı:
Sağolun sayın yasiko.
Bu hafta kesin olmamakla birlikte deniz kenarına gitmeyi düşünüyorum karyatçılar (insel bey-ömer bey)gidiyorlarmı.Bozcaada 2 gün için az geldi bana.Anadolu çocuğu coştu birkere.
Biz bu hafta ormanin birine davetliyiz. Deniz yok bu hafta. Maalesef.

Arkadaslar Bodrum'dan Datca'ya feribot karavanlara 200 lira imis. Bana cok geldi. Bu konuda deger ama diyen var mi acaba?
http://www.datcaferibot.com/

Bodrum-Datça arası 270 km olarak hatırlıyorum. Yakıt hesabı ve uzun rampaları hesaba katıp maliyetinizi gözden geçirmelisiniz. Ayrıca feribot ile
Datça'ya giden bir arkadaşım,rüzgar kuzeyden estiği için çok rahat yolculuk olduğunu.Datça-Bodrum istikametinin rüzgarın kuvvetli olduğu zaman
çok kötü olduğunu söylemişti.
Levent

ayrıca kişi başı ücret alınıyor bodrum datça arası 240 km zaman ve yorgunluk düşünülürse tamam ama 200 tl gözönüne alındığında gereksiz zaman bolsa karayoluyla gidilmesi kesin tercih benim görüşüm
mebus' Alıntı:
Arkadaslar Bodrum'dan Datca'ya feribot karavanlara 200 lira imis. Bana cok geldi. Bu konuda deger ama diyen var mi acaba?
http://www.datcaferibot.com/

Kisi basi sofor haric on lira aliyor. Nereden bakarsaniz durmasi kalkmasi 4 saati bulur hatta gecer.Belki donuste tercih ederiz.Tabii o gunku para harcama modumuzla da ilgili :D
Tesekkurler.

Datça yolu eskiden kötüydü. Artık çok güzel. Zaman sorununuz yoksa, gezmeyi de istiyorsanız bence karayolu daha iyi. Feribot bedeli de yakıt tüketiminize göre 3-4 kat fazla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR