Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,296
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Arkadaşlar 5 Temmuzda Ankara Işık Dağında trekking yapıyoruz, katılabilecek olan tüm arkadaşlarımızı bekleriz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34928.msg331860#new

Etiketler

Ahmet bey'in kızının rahatsızlığı arada sıkışıp kalmış. Geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir.

Bu hafta sonu kısmetse Uludağ/Çobankaya'da olacağız. Yolu düşen, gelmek isteyen herkesi bekleriz. İstanbullular için karyat neyse bizim için de çobankaya o olacak herhalde :smiley:
Hava tahminleri de yağışlı diyor ama bakalım ne olacak?

Ahmet, İrem'in ayağının durumu nasıl, bir daha görüşemedik soramadım sonucu, umarım sorun yoktur, çok geçmiş olsun yeniden..

Cem Bey, Zerrin Hanım, çok teşekkürler. İrem pazar günü yürümekte biraz zorlandı. Pazartesi hafif ağrısı vardı. Salı bişeyi kalmadı. Ayağında ciddi bir şişlik olmadı.

Vosdost-İzmir gurbu,
Mangal üzeri kamp ateşiniz harikaydı. Zaman zaman sıcak sohbetinize katıldım. Çok uyumlu,arkadaşlığın tadına varmış,harika bir guruptunuz. Hepinize Bolu'dan selamlar yolluyorum.

Burası serbest muhabbet köşesi değil mi? Birazcık da havadan sudan sallayalım bir şeyler. Ee, ne var ne yok? :smiley:

Oğuz abi hava tahmini yağmurlu gösteriyordu biz de vazgeçtik. Mikrokamperin gücü yetmiyor bu durumlar için. Aşağıda hava parçalı bulutlu ama bakıyorum tepelerde hep kara bulutlar. Kısmetse salı, daha olmazsa önümüzdeki cuma kaçacağız.
Yarın İnegöl-oylat kaplıcaları günübirlik bir gezi planlıyorum. İlgilenen olursa ayrıntılı bilgi edinmeye çalışacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR