Cem sizde güzel bir kampingle başlayın ilk gezinize,ilginizede teşekkür ederim, sizinle sınıfdaş(mikro karavan) olduğumuz düşünülürse ortak alanımız daha fazla.Sizlerde oralarda olabilseydiniz keyif dahada artardı inanıyorum.Benim mutluluğum eşimin bu işten keyif alması bu küçük aletlede keyif aldıysa ve üstüne üstlük çadırcıları gördükten sonra çadırlada gelebilirmişiz demesi karada ölüm olmadığını gösterdi.İlerde onada ağustosböceği adıyla bir nick alırız herhalde

fotodan da nekadar keyifli olduğumuz belli oluyor zaten.Sabah erkenden vardık tam aracı kurduk masaları kahvaltılıkları çıkardık çay demledim ferhat beylerin yanına gittik 20 dk sonra yürüyüş var dediler çayı dahi içmeden yola çıktık işte ozaman amele yanığımında alt yapısını yapmaya başladım.Levent bey in boşver birşey olmaz demesi gaz verdiysede dönüşte yolda koluma güneş gelmesin diye nereye saklayacağımı şaşırdım.Levent bey in eşinin hazırladığı sarmalardan bahsetsem bir daha ki sefere buluştuğumuzda nasibimi azaltmış olacağım,bu yüzden kısa kesiyorum sarmayı.Göl kıyısında harika bir yer ayırmışlar biz karavancılara (bi geziden sonra hemen karavancı olduk)yoksa Cem in demesi gibi karavanacımı.[attachment=1]
Hemen kamp anlarında eksikler konusunda liste yapmaya başladık.En önemliside kapıdan faydalanmak ön taraftan rahat malzeme almak için kafamı aracın önüne doğru vermiştim geceleyin kurbanlık koyun gibi 1 bacağım titriyordu hangisi hatırlamıyorum,gerinme ihtiyacımın camla engellenmesi

hoşuma gitmedi.. listede 4-5 tane önemli madde var tuvalet ve duş için dik yüksek çadırlar var onlardan almak.Ahmet bey onun otomatiğinden bahsetti.Adresini bekliyorum Ahmet beyden.
Cem ayrıntılı yazıyorum belki sanada faydası olur diye.Diğer önemli madde ise kendim yapmayı düşündüğüm port bagajın zorunluluğu.o olsaydı çok kolaylaşırdı işim.Daha düzgün bir tente ,masa ve sandlyeleri değiştirirken güneşle dans ediyorduk(benim için sorun eşimin işine geliyordu-aracın yanı kadar geniş yapabildim)aracın arkasına zaten yapmayı düşündüğüm ama araç değiştirebilirim diye ertelediğim küçük tenteyi yapmak ,yemek yaparken ne pişerim ne ıslanırım.
Arkadaşlar şaşırdığım şey o aracın arkasına yaptığım çekmeceli ünitenin herşeyi alması ,sığmaz diye bırakaktığım ürünler aklıma geldiğinde çok sevindim ilersi için.lavaboyu yapıp yapmama konusunda çekincelerim vardı levent beyin aracında klasik pompalı su bidonun görünce yapmamaya karar verdim.
Kısaca yada uzunca bu festival izlenimlerimiz bu.Çok emek vermişler beklediğimizden çok daha kaliteli geçti.Hiç eksiklik görmedim,iyimser olduğum için mi bilmiyorum ,diğer arkadaşlarda anlatırsa durum daha iyi anlaşılır sanırım.