Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,133
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Arkadaşlar Ferhat bey karavanının çekmecelerini aydınlatmak için ledli lambalar almış, bunu okuyunca eski bir fıkra geldi aklıma;
Sabah yatağından kalkan adam eşine selenmiş:
" Hanım ne iyi etmişsin de tuvaletin ışığını otomatik yaptırmışsın, kapıyı açınca hemen yanıverdi"
Kadın:
"Körolasıca sarhoş herif! gidip gene buzdolabına mı işedin????"

Etiketler

drares' Alıntı:
Arkadaşlar Ferhat bey karavanının çekmecelerini aydınlatmak için ledli lambalar almış, bunu okuyunca eski bir fıkra geldi aklıma;
Sabah yatağından kalkan adam eşine selenmiş:
" Hanım ne iyi etmişsin de tuvaletin ışığını otomatik yaptırmışsın, kapıyı açınca hemen yanıverdi"
Kadın:
"Körolasıca sarhoş herif! gidip gene buzdolabına mı işedin????"
Hımm....
Bu durumda tuvalet dolabına aydınlatma koymamak lazım.
Neme lazım karışıklık olmasın. ;D :D

Bu gün forum çok sakin. herkes gezmeye gitmiş galiba. Ben yarın da çalışıyorum :(

yasiko' Alıntı:
Sevgili Cem,

Aracın için mutlaka bu bölüme bakmışsındır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14011.80

Çocuk içinde T2 lerdeki bu çözüm belki sana bir fikir verir. (Resim İnsel'in T2 si)

Ahmet abi, mevcut tasarımların hepsini ezberledim. Ben bu işi geçici olarak düşünüyorum. İçinde rahat edemezsek çadırda yatarız. Kangoo için büyük beklentilere girmek gereksiz. Kangoo yolculuk için fazlasıyla büyük, piknik için mükemmel, kamp için yeterli, karavan için küçük bir araç. Saydığım dört durumdan üç yada üçbuçuğunu gerçekleştirirsek aracı fazlasıyla sömürmüş oluruz zaten. Saygılar...

geçen haftasonu beypazarı bu haftasonu kayserideyim kışçok stresligeçti baharla birlikte attım kendimi yollara
işte beypazarı notlarım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13491.0

Sevgili Ahmet'ciğim(Yasiko) şiirin için çok teşekkür,güzelmiş tam gezgincilere göre.

Sevgili Dreres,çok sevdiğim ve sıkça kullandığım bir fıkradır,sabah sabah bizi gülümsettiğin için teşekkürler.. Sevgilerimle...

dalgıç' Alıntı:
Sevgili Dreres,çok sevdiğim ve sıkça kullandığım bir fıkradır,sabah sabah bizi gülümsettiğin için teşekkürler.. Sevgilerimle...
Sn Dalgıç fıkraları çok severim hele hem güldürüp birazcık olsun düşündürenlere bayılırım, sizleri gülmsete bildiysem ne mutlu...

Ahmet hocam nefis bir şiir tebrikler.neruda dan olması ise daha bi güzel.
Sayın orsa ben bu hafta sonu panelvan connect e http://www.vanessa-mobilcamping.de/produkte/produkte.php#Campingtisch daki dizaynın daha basitini uyguladım bu hafta sonu bitecek detayları kalacak.2 kişinin rahat yatacağı arkasına çadırda ilave edilirse ailecek kalabieceği birşey olur.Bende haftasonu gezileri için kullanacağım ama uzun yola da gelir bana göre,bitince fotoları koyacam bu fikir içinde yasiko ya tekrar teşekkürler.

Bülent kardeş,

Senin adına çok sevindim. Umarım zevkli geziler yaparsın. Resimlerini merakla bekliyorum.

Sevgiler

Bizim bölümümüzde ilgili bir yer bulamadığım için affınıza sığınarak burada paylaşmak durumunda kaldım :smiley:))
Hıdrellez şenlikleri
05 Mayıs 2009
Çatladıkapı / Ahırkapı parkı
Tıklayın......

http://www.indexorg.com/090505hidirellez/default.htm

Sevgi ve saygılar,

Omer. bu sene gelemedik maalesef ama sen bizi fotograflarinla goturdun. Tesekkurler. Harika fotolar.

sayın orsalabanda bende araba konusunda sizin durumunuzdayım,bir farkla ki ben yalnızım,ayrıca size deli gözüyle bakmak değil tam tersi ilgiyle izliyorum ben kendi adıma,benimde dacia logan var arka koltuklar katlanınca bir yataklık yer kalıyor,sizin gibi yapma veya yaptırma işini halledemediğim için, bir kauçuk yatak koydum arabaya, gereken yerde onu açıp yatıyorum:smiley: birde küçük tüpüm var,idare ediyorum ama, çok eksik var, neler yapabilirim diye sürekli izliyorum bende..ne yapalım elimizdekiyle idare etmek durumundayız..kolay gelsin saygılar

Sanırım boydanda kaybettim 1,82 :smiley: işin gerçeği tarz olarak objelerin kaba basit durmasını seviyorum,gördüğümde malzemeden çok etkilendim uzun vadede sallanmaktan da esnemeyeceğini düşündüm ama komik yanı oturunca sığmayacağım bir kere bile aklıma gelmedi aman orsa sen bu hatayı yapma.Ben panelvana uyguladım bu sistemi arka koltuklu olursa kesinlikle sığmaz yasikonun gönderdiği fotolarda koltuklu olan çözümler mevcut.Ben şimdi eşimi merak ediyorum bakalım o oturunca ne olacak(1,71) altımıza otururken şimdilik sünger değilde mat koymayı düşünüyorum.Bu pazar(ve her pazar) sabah kahvaltısına çıkacaz orda herşey belli olur.fotolarını yakında koyarım.

Sayın Osak,ellerinize sağlık,fotoğrafları seyrederken ,insel arkadaşımızın dediği gibi kendimizi orada bulduk.Emeğin için teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle.

Beğendiğinize sevindim, ama canlısı bir başka güzeldi. Bir elimde bira, bir elimde fotograf makinası saatlerce kıvırttım durdum :smiley:))) o müzikleri duyunca yerinde durmak mümkün değilki :smiley:)))

mayıstosböce' Alıntı:
Sanırım boydanda kaybettim 1,82 :smiley: işin gerçeği tarz olarak objelerin kaba basit durmasını seviyorum,gördüğümde malzemeden çok etkilendim uzun vadede sallanmaktan da esnemeyeceğini düşündüm ama komik yanı oturunca sığmayacağım bir kere bile aklıma gelmedi aman orsa sen bu hatayı yapma.Ben panelvana uyguladım bu sistemi arka koltuklu olursa kesinlikle sığmaz yasikonun gönderdiği fotolarda koltuklu olan çözümler mevcut.Ben şimdi eşimi merak ediyorum bakalım o oturunca ne olacak(1,71) altımıza otururken şimdilik sünger değilde mat koymayı düşünüyorum.Bu pazar(ve her pazar) sabah kahvaltısına çıkacaz orda herşey belli olur.fotolarını yakında koyarım.
Benim de rahat oturabilmem için oturduğum yerden tavana 85-90 cm gibi yükseklik olması gerekiyor. Kangooda tabandan tavana yükseklik 137 cm. 5 cm. lik gri sünger kullanıldığında 40 cm. gibi dolap yüksekliği kurtarıyor. Çok kompleks bir yapı oluşturmadıysanız belki de sizin mobilyaları alttan biraz kestirmek sorunu çözer. Benim uygulayacağım sistemde oturma ve yatma yeri çok daha alçak olacak ama dezavantajı altta eşya koyacak bölümün olmaması. Neyse isteklerin sonu gelmez. Hepsi olsa bu sefer de neden ayakta duramıyoruz diyeceğiz :D Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri