Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,127
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Merhaba Arkadaşlar,

Bir süredir "ağır toplar"dan ses soluk çıkmıyor; benim bilmediğim birşeyler mi var?

Cavid Sezen

Etiketler

Yusufcuğum,

Sıkıntılı bir durum yok. Senin karavan yapımını büyük bir merak ve zevkle takip ediyorum. Esas "ağır top" sen oldun. Karavan yapımında tüm soruların muhatabı sen olacaksın artık.

Ben İnsel'in sayesinde galiba T2 ya da T3 alacağım. Aracımı da satıp temiz bir Vosvos almayı da düşünüyorum. Yaşıma uyduğunu ve gençliğimi hatırlattığını ve sıcaklığını farkettim.

Sana çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Sevgiler

Selam arkadaşlar, 16 - 19 Mayıs tarihleri arasında Kaz Dağlarına gidiyorum. Gezenbilirin 2. Geleneksel Kaz Dağları Kampına Katılacağım. Sizlerden de katılmak isteyen var mı acaba?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30340.0

haftasonu uçurtma şenliği için gittiğim beypazarının girişinde gördüm bu reklamı çok kızdım yetkililere

Söz konusu cep telefonu ile çok konuşmaksa ''çok konuşan ölür'' olmalıydı.

yasiko' Alıntı:
Yusufcuğum,

Sıkıntılı bir durum yok. Senin karavan yapımını büyük bir merak ve zevkle takip ediyorum. Esas "ağır top" sen oldun. Karavan yapımında tüm soruların muhatabı sen olacaksın artık.

Ben İnsel'in sayesinde galiba T2 ya da T3 alacağım. Aracımı da satıp temiz bir Vosvos almayı da düşünüyorum. Yaşıma uyduğunu ve gençliğimi hatırlattığını ve sıcaklığını farkettim.

Sana çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Sevgiler

Nereden nereye? Foruma ilk dadandığım günlerde olmazsa olmazlarım arasında araçta klima, boiler, vebasto, 3-4 kişilik kapasite vardı. Ahmet abi ise camper kesmez, oldu mu kocaman birşey olmalı diyordu.
Şu an ben kangoo nun içinde iki yetişkin-bir çocuk nasıl yatarız ::smiley: ::smiley: hesapları yapıyorum, Ahmet abi yine bir kalem yukarıda T2-T3 peşinde ;D ;D
Klasik hayaller-gerçekler yüzleşmesi gibi oldu.

Ne diyeyim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Hele şu kangoo ya 3 kişi sığmayı bir becerelim, hayallere kaldığımız yerden devam ederiz değil mi Ahmet abi?

Sevgili Cem,

Zaman hızla akıp gidiyor ve bizi maalasef beklemiyor. Çocuklar kendi yollarına gidiyorlar. Hanımın benimle gelip gelmeyeceği belli değil. O zaman sadece bana yetecek kadar iki kişilk bir camper yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Hayat bize hayallerimizi revize etmemizi söylüyor. Sen, ben ve diğer arkadaşlarımız yeni çözümler arıyoruz. Sonra senin de dedğim gibi hayallerimize kaldığımız yerden devam...

Sevgiler

Yavaş yavaş ölürler
Seyahat etmeyenler.
Yavaş yavaş ölürler
Okumayanlar, müzik dinlemeyenler,
Vicdanlarında hoşgörüyü barındıramayanlar.

Yavaş yavaş ölürler
Alışkanlıklarına esir olanlar,
Her gün aynı yolları yürüyenler,
Ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler,
Elbiselerinin rengini değiştirme riskine bile
Girmeyenler,
Bir yabancı ile konuşmayanlar.

Yavaş yavaş ölürler
Heyecanlardan kaçınanlar,
Tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı
Görmek istemekten kaçınanlar.

Yavaş yavaş ölürler
Aşkta veya işte bedbaht olup yön değiştirmeyenler,
Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,
Hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin dışına
Çıkmamış olanlar

Pablo Neruda

Sevgili Cem,

Aracın için mutlaka bu bölüme bakmışsındır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14011.80

Çocuk içinde T2 lerdeki bu çözüm belki sana bir fikir verir. (Resim İnsel'in T2 si)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR