Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,544
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Merhaba,

Bu hafta sonu, forumda belirgin bir sessizlik vardı. Herkes, biryerlere gitmiş olmalı. Sanırım bu akşamdan başlayarak yazı ve resimler akmaya başlar...

Cavid Sezen

Etiketler

Merhaba cuma gununden beri Karyattayim. Cok guzeldi. The cozzun fiyati uygun. Ama maalesef agac eksigi var. Naaptiniz gittiniz mi gunu birlik?

aslanahmet' Alıntı:
Sevgili İnsel The Cozz da kalmanın maaliyeti nedir? Sadece karavan için gecelik paramı veriyorsunuz? Arabasıyla pazar günü günübirlik gelenlere açıkmı? piknik yeri gibi veya açık hava restoranı şeklinde fayadalanılabiliyor mu?
http://www.thecozz.com/coz/konaklama.html yukarıdaki link sanırım size uygun ahmet ağabey

Bahar geldi, çiçek açtı etrafa neşe saçıldı.......
Hafta sonu fotoğrafları http://www.indexorg.com/090426sile/default.htm linkinde
Sevgiler,

preview24.jpg

osak' Alıntı:
Bahar geldi, çiçek açtı etrafa neşe saçıldı.......
Hafta sonu fotoğrafları http://www.indexorg.com/090426sile/default.htm linkinde
Sevgiler,

Ömer Bey, fotoğraflarınız için teşekkürler.

Cavid Sezen

Ömer dostum, çok güzel yapmışsınız Karyat'a gitmekle...
Katyat, baharın huzur içinde kamp yaparak yaşanacağı doğal bir kamp alanı.
Başka kampingler olsa da oranın yeri bir başka bende ve bazı dostlarımda.
Benim için orası ilk göz ağrısı, son kaledir. Bu vesileyle de Vecdi babaya yıllardır bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum.
Açıldığı günden beri orada kamp yaparım, bu sene camper filan kalmadığı için gidemedik, eksikliğini çok hissediyorum.
Senin fotografların sayesinde tekrar gitmiş kadar oldum, teşekkürler fotografları paylaştığın için...

Sevgili Özdal
Vecdi bey de oradaydı bayağı sohpet etik. Kuruluşundan bu günlere kadar Karyat'ın hikayesini dinledim. Gercekten farklı bir mekan, orada bulduğum huzuru başka yerde bulamıyorum, belkide alışkanlık.
Dostum camperin yoksa benim çadırwan karyatta duruyor istediğin zaman acıp kullanabilirsin :smiley:
Sevgiler

Karyat hep güzel manzaralar sunuyor,her mevsimde ayrı güzel. Çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler...

İnsel dostum. Ben öğlen Göztepe Sahiline indim. Suadiye'ye kadar sahilden yürüdüm. Gezenbilir fotoğraf grubu Bostancıdan Kadıköye sahilden fotoğraf gezisi düzenlemişti. Belki onlara rastlarım dedim ama, denk gelemedim. Bir kaç foto ben çektim. Aşağı yukarı 10 km yürüyüş yaptım. Akşamda bizim evin yakınlarında kendin pişir kendin yede mangal yaptım. Pazarı böylece geçiştirdik.

E keske kalkip gelseydin. Bildircin bile yedik. Bu sefer bizim t2 buscularla inanilmaz kalabaliktik. 7 kmlik bir yuruyus yaptik. Cok eglendik. Sen de katilirdin bizlere.

15 Günde bir pazar tatilimiz var onu da kızın kursu yüzünden değerlendiremiyorum doğru dürüst. Saat 13:30 da kızı kursa bırakınca anca yukarıda anlattığım programı yapabildim. Ama aklım hep karyat ve TheCozz daydı.

Aman oyle bir sorun varsa cozmeden karavan isine girme. Vicdan azabi cekiyor insan. Karavanin var ve sen gidemiyorsun. Daha kahredici emin ol.

Bu hafta sonunda yakın cevre programı olan var mı ? :smiley:)))

Yalova İznik Bursa civarına bekleriz... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR