Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,118

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sn. Yaybek
Fırsat bulursam çalışmanızı görmeye gelmek istiyorum. İletişim bilgilerinizi iletebilirmisiniz.
Beylikdüzü tarafında oturuyorum, önümüzdeki 4 gün içerisinde fırsat yaratırım diye düşünüyorum.
Kolay gelsin. Selçuk.

Sayın Selsun ben sefaköyde oturuyorum hafta içi 15.00 'e kadar evdeyim hafta sonu tüm gün evdeyim 0532 678 50 60 0505 385 25 40 isteyen dostlar arayabilir.bilgileri paylaşma adına.

He he he kimi cumartesi kimi pazar calışıyor. Dua edin çalışacak gününüz var :smiley: Ben çalışacak gün bulamadım daha :smiley:))))
Hafta sonu hava iyi olursa yakın olmasından dolayı bir Karyat yapabilirim.
Yola cıkacaklara iyi yolculukar, kendinize dikkat edin
Sevgiler

Sevgili "osak".
Hafta sonu Karyat'a kadar gelebilmişseniz bir on km. ye daha kıyın bari de güzel yüzünüzü görelim.
Bizler COzz da olacağız.
Selamlar,
Rüzgar

RÜZGAR' Alıntı:
Sevgili "osak".
Hafta sonu Karyat'a kadar gelebilmişseniz bir on km. ye daha kıyın bari de güzel yüzünüzü görelim.
Bizler COzz da olacağız.
Selamlar,
Rüzgar
Ne demek abi sizleri görmek için 10 km nin lafımı olur. Yeterki hava iyi olsun.
Görüşmek üzere
Sevgi ve Saygılar

Abiler bu iki tarih arasında İstanbul CNR fuar merkezinde bizimlede alakalı olabilecek ürünlerde olabilir sanırım.

Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları Fuarı
23 - 26 Nisan

Avrasya Lastik & Jant Show
23 - 26 Nisan

Omer cumartesi kacta cikacaksin. Ben 11 gibi cikarim yola. Uyarsa bir arasalim.

Cuma aksami yorgun olmazsam The cozda kalmaya gidecegim. Tabii orasi aciksa. Cumartesi karyat. Yarin konusalim. Bende telin yok.

mebus' Alıntı:
Cuma aksami yorgun olmazsam The cozda kalmaya gidecegim. Tabii orasi aciksa. Cumartesi karyat. Yarin konusalim. Bende telin yok.
Ben C.tesi sabah cıkabilirim. Cuma aksamı işim var. Hüseyin ağabeyler cozzdaymış istersen orda kalalım. tel 0532 510 70 08
yarın konuşuruz

Biz arkadaslarla karyatta bulusacagiz cumartesi aksami.

yaybek' Alıntı:
Abiler bu iki tarih arasında İstanbul CNR fuar merkezinde bizimlede alakalı olabilecek ürünlerde olabilir sanırım.

Oto Modifiye, Oto Hi-Fi ve Aksesuarları Fuarı
23 - 26 Nisan

Avrasya Lastik & Jant Show
23 - 26 Nisan

Abiler düzeltiyorum bugün adı geçen fuara gittim bizimle alakalı hiçbirşey yok sadece jant lastik ve ses sistemleri var.Ses sistemleri var ama arabada sadece şöför koltuğu var onun harricinde oturma yeri yok gerisi kolon bas'lar tiz'ler bizim karavana koyacağımız bir tane fazladan koltuğa yok diyen sistem bunlara birşey demiyormu,gençler sokakdan geçiyor ben evin içinde titriyorum o müziğin sesinden acaba kendileri ne yapıyor arabanın içinde zannedersem böbrekte taş falan kalmıyordur ;D

24042009331.jpg

Sevgili İnsel The Cozz da kalmanın maaliyeti nedir? Sadece karavan için gecelik paramı veriyorsunuz? Arabasıyla pazar günü günübirlik gelenlere açıkmı? piknik yeri gibi veya açık hava restoranı şeklinde fayadalanılabiliyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR