Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,514
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

ustyatak.jpg

Şöyle bir olaya ne dersiniz?

Yapılamaz mı?

Etiketler

Super bu. Oguz Bey'in kamperindeki yatak sistemi ile bu sistem camper icin en kullanislisi kanimca. Yatak toplamak derdini kaldiracak bir tasarim.

Sn.Ramazan Köymen KampKaravan.org forumuna aşağıdaki linki 2 yıl kadar önceki bir mesajında yazmış.
Camper tarz arayanlara oldukça güzel bilgiler ve 3D görüntüler var.

http://www.cs-reisemobile.de/

Neredeyse 1 aydır siteye girememiştim. Neler olmuş neler ;)

Yusuf kardeş ruhsat işini hallettiğine gerçekten çok sevindim. Tebrikler.

Ahmet Bey dede olmanıza önce inanamadım. Şaka yapıyorsunuz sandım.
Aşağı yukarı aynı yaştayız. Biz ne zaman yaşlandık da dede/anneanne olacak yaşa geldik ?? :'(

Torunlar çocuklardan daha çok sevilirmiş doğru mu? Tabii sizinki daha çok küçük, anlaşılmaz. Bu sorum diğer dedelere...

Sevgiler.

Ozden Hanim nerelerdesiniz siz? Sizdeki gelismeleri alalim. Bulabildiniz mi oyuncaginizi? :smiley:

yusuf bey hayırlı olsun,ahmet bey gözünüz aydın..güzel gelişmeler hepimizi sevindirdi..sevgiler

Özden hanım,

Ben de sizin gibi inanamadım ama zamanı gelince çocuklarımız yaşımızı bize hatırlatıyorlar. Söylediğiniz gibi daha bir şey anlamadım. İleride şımarık olmazsa çok severim herhalde. Malum şimdikiler çok bilmiş oluyor ve bizler torunlarımız üzerinde pek söz sahibi değiliz.

Sayın sebiha 33 hanım,

Çok teşekkür ederim.

Sevgiler

İnsel Bey hala arıyorum. Henüz bulamadım. Bulursam haberiniz olur zaten çünkü almadan önce sizlere danışacağım.

Sevgiler.

Yeni bir konu başlığı önerim var. Fikirlerinizi almadan konu başlığı açmak istemedim. Havalar ısınıyor. Herkes ufak tefek de olsa kaçamaklara başladı. Anket şeklinde ayın fotoğrafı ve yılın fotoğrafı şeklinde birer başlık açsak, karavan bölümünde yayınlanmış olan fotoğraflardan en güzellerini derleyip güzel bir fotoğraf arşivi oluştursak nasıl olur?

Sayın Teos turnuvaüstü yüksek hakem heyeti olsun yoksa hiçbirimizin şansı yok (Şaka :smiley: )

Nasıl olacak ben de fikir almak için yazıyorum zaten. Herkes her fotoğrafa oy verebileceği için teknik ya da an fotoğrafı farketmez. Konuyla ilgili sanatsal ya da teknik bilgisi olan yada olmayan herkes oy verebilecek. Teknik olarak mükemmel bir fotoğrafın yanında, esprisi olan çok amatör bir fotoğraf da hoş gelebilir insanlara.

Bize gerekli olan, konuyla ilgili-bilgili bir kişi her ay beğenilebilecek 10-15 fotoğrafı belirler ve anket olarak başlığı
açar.Daha sonra seçilen fotoğrafların arasından yılın fotoğrafı seçilir.

Aklıma geldi sayın Erdanbay bu işin bizim forumdaki en bilge kişisi kendisi bayağı zamandır yazmıyor merak ettim bir problem yoktur inşallah kendisinden bu konuda çok şey öğreniriz.

Mesela benim ayın fotoğrafı adayım Cavit abi'nin şu karesi olabilir. Amatörce çekilmiş olsa da arkadaki köprünün hatları ve sudaki yansıma ile ilginç bir kompozisyon olmuş. Photosopla işlem görse çok daha hoş olabilir.
[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR