Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,707
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ama hakli. Evde bir erkek yeterli. Hatta kimilerinin 3 erkek cocugu oluyor. Evde 4 erkek. Annenin halini dusunsenize. Kiz bence de iyi. Bir kizim bir oglum var. Aman oglan duymasin da kiz cocugu baska birsey. Sahip olan anlar.

Etiketler

teos' Alıntı:
Ahmet bey,
Dedeliğinizi kutluyorum gönülden. Biz daha gelin adayı safhasında bile değiliz , oğlumuz 29 oldu bu arada :smiley:
Oğuz
Biz de yeni doğan bebeğe sağlıklı uzun ömürler diliyor, aileyi kutluyoruz...

Oğuz Bey, biliyorsunuz, bizim oğlumuz da 29 yaşında.. Beraber birer gelin arayalım mı, ne dersiniz?....
Ülker&Yavuz

Torun sevmek bir başka güzeldir herhalde...

Ahmet hocamızın dedeliğini kutlarız...

Değerli dostlarım,

Ahmet, Abdi ağabey, Oğuz, Ferhat, Yusuf (yaybek), İnsel, Cavid, Mehmet ağabey, Yusuf (ykamas), Cem, Yavuz (Bornovalı) ve Haldun (taiga)

Hepinizin iyi dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Allah olmayanlara da versin.

Ferhat bey aceleye luzum yok hayatınızı yaşayın.

Oğuz,Cavid ve Yavuz beyler en kısa zamanda hayırlı bir gelin bulmanızı dilerim.

Selam ve sevgilerimle

Ahmet

fsirin' Alıntı:
Ahmet Bey, dede olmanızı en içten dileklerimle kutluyorum.
O da bir şey mi Oğuz Bey,
Ben hala baba olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. :smiley:

al benden de okadar(iyi dilekler de dahil buna) hatta ben düşünmüyorum bile

Ahmet bey dedeliğiniz hayırlı olsun, Allah hepinizi güzel günlerde buluştursun...

Ahmet Oral Bey,
Dedeliğnizi kutlar,Anne ve Baba'yı tebrik ederim.

Ahmet ağabey dedeliğiniz hayırlı olsun
dedesi gibi hoşsohbet bir karavancı olur inşallah

Bülent, Haşmet, Kenan ve Kadir dostlar,

Tüm dilekleriniz çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. (Bülent için süpheliyim.)

Tebrikler sevgili yasiko...
Herşeyden önce o güzelim insan yavrusuna, anaya ve babaya huzur dolu, bu ülkede ve bu dünyada biraz zor da olsa gerçekten huzur dolu bir yaşam dilerim.
Bu arada, galiba bu yaşlar "dede" olma yaşları...

Sevgili Ahmet
İstanbul dısındayım ve dedeliğini şimdi gördüm. Seni ve aileni çok ço0k kutluyorum. Allah analı babaslı ve sağlıklı günler göstersin.
Ehh artık dede de olduğuına göre su bizim kalmalı toplantıyı organize edebilirsin sanırım :smiley:)))
Mesajlara bakarken bir bahara hoşgeldin partisi gibi birşey gördüm. Kim organize ediyor bu toplantıyı bilen varmı ?
Bergama'dan sevgi ve saygılar
Ömer

Kimin organize ettigi onemli degil gelin hep beraber gidelim. Hem unuttunuz mu benim cardak tenteyi test edecektiniz.

Ahmet Oral
Tebrikler. Uzun ömürlü, analı babalı,nineli dedeli büyüsün.
Bu aralar az yazarak dede mi takılıyorsun :D ? Değişik
yazılarını özledik. Selamlar.
(Yaybek, sen ve beni deniz otobüsüne götüren delikanlı da baba mı? )

Tebrik ederim Ahmet Bey. Ömrü uzun, bahtı açık, hep mutlu olsun.

Sevgili Haldun, Ömer, Ünal ve Emrah,

Hepinize tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler... Darısı başınıza.

Ünalcığım torunum kızımdan. Bizi götüren delikanlı ikizlerin tekiydi. Onlar "bekar erkek her yaşta caziptir" diyen babalarının sözünü dinliyorlar. :D

Sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.