Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,707
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yusuf Bey, benim karavanım bölümüne tayininizin çıktığını duydum, tebrikler.
Günay

Etiketler

Sayın Orsaalabanda,sayın Taiga,sayın Bartek,sayın Dalgıç,sayın Enezege ilginiz ve içten dilekleriniz için teşekkürler ediyorum yanımda olduğunuzu biliyorum bu bana cesaret veriyor evet sene sonunda çok üzülmüştük şidi baharın bereketi seviniyoruz dileğimiz herkesin aynı sevinci yaşaması.Bundan sonra benim karavanım diye bir başlıkda ben atacağım.

Yusufcuğum,

Senin adına çok sevindim.Konuştuğumuz gibi yardıma her zaman hazırım. Kolay gelsin.

aslanahmet' Alıntı:
Ahmet Abiiii !!!.... (Yasiko) ... nerelerdesin? Güzel mesajlarını özledik.

Ahmetciğim,

Özel işlerim sebebiyle biraz uzak kalmıştım. Yine devam tabiiki.

Bu arada bende çok sevinçliyim. Dede (kız) oldum. Allah hepinize nasip etsin.

Sevgiler

Ahmet

Çok sevindim Ahmet abi. Allah analı babalı dedeli büyükanneli büyütmek nasip etsin.

Sevgili YASİKO,allah uzun ömürlü etsin.Desene sende bizim dedeler konvoyuna katıldın.Bu arada senin ve sevgili GEZMEN'in yokluğu bayağı hissedilmişti.Hadi seni dede olduğun için bağışladık,acaba gezmen'demi dede olmaya uğraşıyor?....

taiga' Alıntı:
Hafta sonu hamlesi yapacak karavancı dostlar var mı?
Emirganda laleler açmıştır harhalde. Belki yarın sabah erkenden oraya gidip sarı köşkte bir kahvaltı yaptıktan sonra, bol bol lale fotoğrafı çakilebilir. Ögleden sonra kalablık artınca, biraz daha kuzeye doğru yol alıp karadeniz ve boğaz manzaralı bir dolaşma yapılabilir diye düşünüyorum.

Ahmet bey,
Dedeliğinizi kutluyorum gönülden. Biz daha gelin adayı safhasında bile değiliz , oğlumuz 29 oldu bu arada :smiley:
Oğuz

Ahmet Bey, dede olmanızı en içten dileklerimle kutluyorum.
O da bir şey mi Oğuz Bey,
Ben hala baba olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum. :smiley:

Ahmet abi çok teşekkürler biliyorum istediğim zaman yardımı esirgemeyeceğinizi.Sizinde torununuza Allah sağlık sıhhat versin anneyede geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.

Ahmet Bey(Yasiko),

Uzun ömürlü olsun... Başta ana-babası ve dede-büyükannelerini kutluyorum.

Abdi Bey,
dalgıç' Alıntı:
Sevgili YASİKO,allah uzun ömürlü etsin.Desene sende bizim dedeler konvoyuna katıldın.Bu arada senin ve sevgili GEZMEN'in yokluğu bayağı hissedilmişti.Hadi seni dede olduğun için bağışladık,acaba gezmen'demi dede olmaya uğraşıyor?....

Nerdeee?.. Bizde bir tane çocuk var, o da iş-kariyer derdinde. Ufukta şimdilik birşey görünmüyor. 57'e girdik. 60'da filan umut yok gibi...

Selamlar.
Cavid Sezen

sn yasıko.
bır torununuz olmus. anneyı ve babayı kutlarız. bu arada dede unvanı kazanmıssınız .hayırlı ugurlu olsun.
selamlar. mehmet (orbay74)

Sayın Yasıko,
O güzel (dedelik) duygunuzu kutlar, analı babalı büyümesini dilediğimiz bebeğin anne ve babasını tebrik ederim.

Kız babası olmanın çok büyük bir ayrıcalık olduğunu düşünüyordum.Kimbilir kız dedesi olmak nasıl birşeydir :smiley:
Tebrik ediyorum Allah analı-babalı-dedeli-nineli büyütsün.

Yeri gelmişken kız-erkek babası olmak konusunda bir anımı paylaşayım:

Bir dost meclisinde benden yaşça epey büyük abilerimiz konuşuyordu.Biri, benim üç oğlum var dedi.Diğeri 4 oğlan, bir diğeri 3 oğlan bir kız...Laf döndü dolaştı ''erkek adamın erkek oğlu olur'' meselesine kaydı. 5 kızı olan biri de köşede sessiz sessiz oturuyordu.Artık dayanamadı ne dese beğenirsiniz? Bir evde tam teşekküllü bir erkek varsa ikincisine lüzum yoktur. :D :D :D Herkesin koptuğu andı :D Ne demekse artık ''tam teşekküllü erkek'' :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.