Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,685
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

çok sevindim yusuf bey inşallah bu yaz biryerde buluşur tanışırız

Etiketler

Super. Maceraya hosgeldin. Esas simdi basliyor. :smiley:

sn. yaybak kardes.
projen onaylanmıs .gercekten cok sevındım. mutlaka tatlı bır heves ıcerısınde olmalısın. umuyorum kı kendıne ,kendı emegın ve zevkınle uzerıne bır de sevgını ılave edıp cok guzel bır karavan yapacagına ınanıyorum. sen de koltuk olayında takılmıssın .fazla dert etme . bır gun onada bır tadılat cıkabılır bakarsın.
haydı..........elıne yuregıne gonlune kuvvet . kolay gelsın.
selamlar sevgıler. mehmet.(orbay74).

Yusuf bey hadi gözün aydın ,bürokrasimizin haline bakın arkadaşımız evrak işini halletti diye tebrik ediyor ve hep birlikte mutlu oluyoruz.halbuki asıl işi şimdi başlıyor.Malzemeciler,ustalar,çıraklar la üğraşta uğraş.Neyseki başlamak bitirmenin yarısı olduğuna göre Yusuf bey onu da başaracaktır.benim ciyaklamalarımda mayıs ayında başlayacak,TUV muayenesinde.karavanın arkasında motorsiklet taşıma aparatı var ama ne kaydı nede faturası var.çünkü kendim yaptım.bakalım muayenede ne yapacağım. :-[Sami Ünlü

yaybek' Alıntı:
Sevgili dostlar bu gün akşama doğru karavan projemin onaylandığı haberi geldi daha elime geçmedi.Onay işi tamam sadece vezne kapandığı için harcı yatıramamışlar pazartesi harcı yatırınca projeyi alacaklar İst.Bakırköy'deki YENER mühendisliğe beni bu dertten kurtardıkları için teşekkür ediyorum şimdi hızlı bir şekilde arabanın önce cam sonra tesisat ardından izolasyonla başlayıp iç mobilyasını hızlı ve dikkatli bir şekilde bitirmek kalıyor dilerim her karavan ve doğasever kendi karavanına kavuşur ve bu yazı karavanında geçirir..

Yusuf Bey, kendi aracımın projesi onaylanmış gibi sevindim. Gözünüz aydın, şimdi yoğun çalışma döneminiz başlıyor.ileride Yener Mühendislik firmasının iletişim bilgilerini sizden isteyebilirim. Şimdiden teşekkürler tekrar gözünüz aydın,
selamlar,

Sayın Mebus,sayın Orbay74,sayın züğürt gezenci,sayın Selsun,sayın Ergun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim işte bu forumun en sevdiğim yanı biliyorumki tüm dostlar gerçekten içten gelerek seviniyorlar.Başkasının karavan sahibi olmasını sanki kendileri almış kadar seviniyorlar ve heyecanlanıyorlar.

Bu yüzdendir Gezenbilir'e takılıp kaldım iyiki varsınız.

Sayın Orbay74 benim arabam orjinal 2+1 bu şekilde onaylandı biz zaten 4 kişiyiz zannediyorum bu kadarına yolda kimse kalkıp bir şey demez tabiki kendimizce yolculukta tedbirlerimizi alacağız hiçbir kanun ve yönetmelik benim ailemi çocuklarımı benden daha fazla önemseyemez.

Yusuf Bey; Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.Bürokrasi savaşımı verdin. Çalışmalarını ve savaşımlarını paylaştığın için teşekkürler.Bu uğraşlar bütün karavan sevdalılarına yol gösterici olacak.Karavanınla mutlu geziler diliyorıum.

sayın Kenan Akca çok teşekkürler evet yılan hikayesine dönen benim karavan meselemde asıl kahraman sayın Cevdet Çelikörs'dür (Mak.Müh.) kendisi ta Ankara'ya kadar gitmiş bu dönüşümle alakalı yanlışlıkları çözmek için birkaç eksiklik haricinde karavan işi tamam.

Arkaya koltuk konması için C belgesi isteniyor ocak gazlı yerine elektrikli olarak gösteriliyor yoksa onada ciddi bir test ve proje isteniyor şimdilik bu şekilde çözebiliyorlar bunada şükür.

Cevdet beyin anlattığına göre Ankara'daki görüştüğü yetkili kişi yönetmeliği direk Avrupa yasalarından kopyala yapıştır yapmışlar kendileride çok fazla konunun içeriğini bilmiyorlar.

Yusuf arkadaşım,

Senin de belirttiğin gibi kendi işim hallolmuş gibi sevindim. Bundan sonraki çalışmaların için kolay gelsin diyorum.

Çözülüyor bütün sorunlar yavaş yavaş...
Her gönlünden karavan geçen, bir gün elbet kavuşacak rüyasına...
İşte Yusuf kardeşimiz de aradan sıyrılıp sahalara iniyor artık...
Araç içi yapımı...
Oda kolayca hallolur merak etme Yusuf hocam...
İnan çok sevindim...
Sana keyif dolu geziler temenni ediyorum...

Yusuf Bey hayırlı olsun. Sene sonunda çok karamsardınız. Herkez üzülmüştü. Şimdi seviniyoruz :smiley:

Yusuf'cuğum,senin adına çoooooook sevindim.Nihayet deveyi hendekten atlatmışın.Bundan sonrası senin için zor değil. Sevgilerimle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri