Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,202
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Arkadaşlar merhabalar,
Karavan ile ilgili teknik konularınızı ya da bilgi aktarılması gereken konularınızı ayrı bir başlık açarak konuşursak, serbest muhabbet sayfaları arasında konuştuğumuz değerli bilgilerimiz kaybolmayacaktır, ayrıca konuya ulaşım tüm üyelerimiz için daha kolay olacaktır. Örneğin ''Ocak'' hakkında yazdığınız bilgileri ben ayrı bir başlık altında toparlayarak, '' Karavan İçin Ocak '' başlığı ile yeni konu haline getirdim. Linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32013.msg282579#msg282579

Değerli bilgilerinize hepimizin kolay ulaşabilmesi için hassasiyet göstereceğinizden eminim ve şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar

Etiketler

'' Karavan İçin Tuvalet '' olarak oluşturulan başlık linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32017.0

Eğer mesajlarda eksik olanlar varsa mesaj numaraları ile bana bildirirseniz, o mesajlarıda ilgili olduğu başlık içine taşrım, selamlar...

'' Karavan Camlarında Isı Yalıtımı Malzemesi '' olarak oluşturulan başlık linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32025#top

Eğer mesajlarda eksik olanlar varsa mesaj numaraları ile bana bildirirseniz, o mesajlarıda ilgili olduğu başlık içine taşrım, selamlar...

Abdi bey sizi esefle kınıyorum :smiley:))
Üçbeş tahtalı, münübusçu kıytırıkların içine beni dahil etmemişsin :smiley:))) Benim sizden 2 tahtam eksik diye niye dışlıyorsun beni :smiley:))))))
Sevgilerrrrrr

mayıstosböce' Alıntı:
Çadır-at arabası-araba-araç üstü çadır-küçük panelvan-panelvan minibüs-kampır-alkovanlı-kamyon-otobüs-allah ne verdiyse,bu çeşitlerin hepsi bizim gözümüzde birdir bundan kimsesnin şüphesi olmasın bizde ki birliktelik amaç birlikteliği yani kısaca araç birliktelği değil.Ben şahsen küçük panelvana kadar geldim :smiley: sindire sindire ilerlemeyi seviyorum :smiley:
Sevgili Bülent senide kınıyorum :smiley:)))))
Çadır-wanı saymamışsın :smiley:))))

Bu gün kınama günündeyim galiba :smiley:)))
İnsan yaşlandıkça boylemi oluyor yoksa :smiley:)))) (kimse üzerine alınmasın haaaa .)
Kişilerin neye sahip olduğu yada olmadığı hiç önemli değil , önemli olan doğa sevgisine sahip mi ?
Son derece lüks, full donanımlı motokaravanı olupda kültablasını dışarı boşaltan çooookkkkk profesyonel kampçılar gördük biz :smiley:))))
Sevgiler ve Saygılar

Arkadaşlar masanın ayaklarını bağlamadım tuvalet kısmını alçaltıp ondan sonra uyarlayacağım.kısaca böyle oldu.
masayı monte ettiğimde ve tuvalet kısmını ayarladığımda işlem tamam.Arkadaşlar içine uzandığınızda sizi rahatsız eden birşey olmuyor.kutuların yan tarafında 10cm den fazla boşluk var oralarıda portatif kamp sandalyeleri masaları ile doldurucam birde araç üstü bagaj alacağım...veya başka birşey yapacağım,

IMG_0573.jpg

IMG_0567.jpg

IMG_0568.jpg

IMG_0570.jpg

Abiler hepinize teşekkürler ben kimseye kırılmadım benim öyle bir yapım varki başkasının yanlış anlamasına sebep olduğum için ben üzülürüm,hepinizi seviyor ve sayıyorum iyiki varsınız.

Cavid bey merhaba,
Yazınızı yeni gördüm, seyahat sırasında maalesef cep tlf nundan bağlanıyorum ve çok fazla konuya bakamıyorum. Serbest muhabbet de bu konulardan biri idi, bugün tesadüfen bir bakayım dedim :smiley:
Haldun dostumla 20.04 tarihinde çıktığımız yolculuğumuz devam ediyor. Şu anda Hasankeyf'teyiz. Sırası ile Urla, Fethiye- Ölüdeniz, Kaş, Alanya, Adana, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Urfa, Mardin, Midyat geçildi.
Sırada neresi var bilinmez. O anki şartlara göre (hava,yol, kendi havamız :smiley:) karar veriyoruz. İmkanı olan dostların güneydoğu ve doğuya mutlaka gelmesini temenni ediyorum. Mazot masrafı dışında çok da maliyetli
geziler değil. Evde ne yiyiyorsanız karavanda da o yeniyor. İnsanlar çok yardımcı, dostça yaklaşıyorlar. Çocuklar rehberlik yapıp :smiley:-)) 3-5 krş kazanınca mutlu oluyor. Bazen nehir kenarı bazen yol kenarı lokantalar da nasibini alıyor tabii yemek olayında. ( ağırlıklı olarak alabalık, şaput )
Şu ara fotoğraf yükleyemiyorum ama örnek olması açısından bugün çektiğim Hasankeyf'ten bir kareyi paylaşayıyorum.
not: biraz derin bir konu ama karavancının vip'i, kıytırığı olmaz. Önemli olan gerekli özenin gösterilmesi.( 2 bidon koyup su deposu yapılabilir, hiç itirazım olamaz ama önüne sade bir örtü koyup o dağınıklığı örtmek kaydı ile. Kendi karavanını yapanlara en güzel örnek sevgili Yusuf, yoktan var etti boş günler, geceler boyu çalışarak, Zaman içinde de imkanları elverdiği ölçüde eksikliklerini tamamlayacaktır. Cem ve Mayıstosböce'ğine de başarılar diliyorum ve diğer camper/karavanını yapmaya çalışanlara....
Sevgiyle...
Oğuz

IMG_6015.jpg

IMG_6172.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Hahahaha gerçekten unuttum onu ;D
Harika olmuş, ellerine emeğine sağlık, sağlıklı ve güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Güzel tatilleeeeeeerrrrrr

Bülent bey imalatınız oldukça hoş görünüyor. Artık sizi de "benim karavanım" bölümüne almanın zamanı gelmişe benziyor. Detaylı anlatımınızı bekliyoruz...

Oğuz bey ve Haldun bey gezinizden zaman zaman da olsa haber almak çok hoş. Oldukça güzel bir rota izlemişsiniz. Merakla gelişmeleri bekliyoruz...
saygılar...

Bülent kardeş,

Çok güzel ve işlevsel olmuş. Sağlıkla güzel gezilerde, güle güle kullan.

Arka çadır kısmını ne zaman yapacaksın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri