Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim,hasankeyf çok kötü oldu bana
gerçekten.Sayın drares teşekkürler sınıf atlamış oldum.Sayın yasiko şimdi http://otsoto.com/index.html sitesine port bagaj için mail attım gelecek cevaba göre çadıra şekil vereceğim amacım aracın üstüne büyük bir port bagaj,araç üstü çadır gibi değilde araç üstü yatış (gölgelikli-sineklikli)gibi
ya mcgayvır aracı gibi olacak gerçekten.Sayın yasikonun fotosundan sonra coştum az kalsın remork alacaktım(ki hala bu düşüncem aşşağıdan aşşağıdan gelmekte sayın osak ın ki gibi değilde şöyle çift tekerli mesela [attachment=1],[attachment=2].idealimdeki karavan varıncaya kadar böyle oyalanmalı eylencelik eylemlerde bulunacam,keşke vito,transporter ı satmadan önce bu siteyle karşılaşsaydık,hele transporter uzun şase ne güzel olurdu ama hala idealimdeki araçlar bunlar değil.Geçen hanımla ducato maxi nin yanında durup heybeti karşısında şaşkınlığımızı gizleyemedik sanırım 17m3 tü.Her gördüğümde bizdeki mitsubishi ye olan ilgim artmakta,[attachment=3] iş konseptini değiştirsek harika olacak benim için ama malesef hergeçen gün önemi artıyor.