Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,138

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Oğuz abi ellerinize sağlık çok güzel kareler eeee geniş açının keyfini çıkarıyorsunuz kıskandım doğrusu 10-22 çok sevdiğim bir lens size ve Haldun beye ailenizle birlikte güzel kazasız belasız geziler diliyorum kalın sağlıcakla.

Selamlar Yusuf,
En memnum olduğum lens 10-20, nerede ise body den hiç çıkarmıyorum. Temennilerin çin çok teşekkürler.
Oğuz

Bülent arkadaşım çok hoş görünüyor. Nice mutlu günler ve geziler geçirmenizi diliyorum. Oğuz ve Haldun beyler ve ailelerine de kazasız belasız bol sohbetli, eğlenceli geziler...Belki bu taraflara geri döndüğünüzde ben de aracımı bitirmiş olurum, fiilen tanışma, görüşme imkanı da buluruz.

Abi sizdeki SİGMA'mı Canon 10-22,sigma 10-20 diye biliyorum,Sigmanın keskinliği canondan iyidir canonun fotolarıda daha soft'tur güzel fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz kalın sağlıcakla.

yaybek' Alıntı:
Cem kardeş benden sonra başladın ama benden önce bitireceksin gibi ;) :D
Toplasan iki-üç günlük işi var ama pazardan pazara yarım gün çalışabiliyorum ancak. Bu yüzden senden önce bitiremem herhalde. Bu arada iki parça mdf kesip girintisini çıkıntısını yapıp menteşelerken anladım senin yaptığın işin gerçek zorluğunu. Bu yüzden bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Ben yapamazdım doğrusu.

Oğuz ve Haldun dostlar,

Allah gönlünüze göre versin. İyi geziler...

Cem kardeş insan isteyince ve mecbur olunca yapıyor şimdi birdaha sıfırdan karavana başla deseler korkar giremem herhalde bu işe,ki tecrübe edindiğimiz halde.
Farkında olmadan ne büyük işe kalkışmışım ;D

Oğuz ve Haldun dostlar,gezinizin keyifli geçmesinden kendim geziyormuş kadar mutlu oldum,kazasız belasız tamamlamanızı dilerim,Oğuz'cuğum fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler çok güzeller..

Bülent bey,eseriniz çok sevimli gözüküyor,ellerinize sağlık.Mutlu gezilerde yorgunluğunuzu unutmanız dileğiyle..

Cem'ciğim sanada kolaylıklar dilerim,inşallah bir gün bir yerlerde beraber keyifleniriz.. Sevgi ve saygılarımla....

mayıstosböce' Alıntı:
Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim,hasankeyf çok kötü oldu bana :smiley: gerçekten.Sayın drares teşekkürler sınıf atlamış oldum.Sayın yasiko şimdi http://otsoto.com/index.html sitesine port bagaj için mail attım gelecek cevaba göre çadıra şekil vereceğim amacım aracın üstüne büyük bir port bagaj,araç üstü çadır gibi değilde araç üstü yatış (gölgelikli-sineklikli)gibi :smiley: ya mcgayvır aracı gibi olacak gerçekten.Sayın yasikonun fotosundan sonra coştum az kalsın remork alacaktım(ki hala bu düşüncem aşşağıdan aşşağıdan gelmekte sayın osak ın ki gibi değilde şöyle çift tekerli mesela [attachment=1],[attachment=2].idealimdeki karavan varıncaya kadar böyle oyalanmalı eylencelik eylemlerde bulunacam,keşke vito,transporter ı satmadan önce bu siteyle karşılaşsaydık,hele transporter uzun şase ne güzel olurdu ama hala idealimdeki araçlar bunlar değil.Geçen hanımla ducato maxi nin yanında durup heybeti karşısında şaşkınlığımızı gizleyemedik sanırım 17m3 tü.Her gördüğümde bizdeki mitsubishi ye olan ilgim artmakta,[attachment=3] iş konseptini değiştirsek harika olacak benim için ama malesef hergeçen gün önemi artıyor.

Anladigim kadariyla cekme bir cadir planliyorsunuz. İnanin Omer Sak'in cedirvani cok kaliteli. Ve uc kurus paraya satiyor. O paraya romorkunu alamazsiniz. Gidin gorun ve karar verin. Haziri varken dunyayi kesfetmeye ne gerek var yeniden.

Sayın mebus ben osak ın aracını defalarca gördüm çokda beğendim ama ben 1.fotodaki gibi komple bir remork hayal ettim hem işimize faydası olur hemde bana ,yeri geliyor az ama tehlikeli malzeme taşımak zorunda kalıyoruz elemanları riske etmemek için eskiden remork düşünürdüm şimdi bu remorku saly de görünce yapan niyazi ustaylada sohbetimiz olduğu için daha sıcak baktım durum bu.

Merhaba,

Dünden bu yana nete bağlanmada sorunlar yaşıyordum. Şu ara düzeldi ve yazabiliyorum.

Sevgili Cem ve Bülent Beyi kutluyor ve kolaylıklar diliyorum. Sanırım, yaptıkları sonuçlandığında, derli toplu olarak "benim karavanım" bölümünde anlatacaklardır.

Bakın forumun yararını çok net bir biçimde görüyoruz. Burada paylaşılan bilgi, deneyim ve düşüncelerin katkısıyla cesaretler arttı ve yeni ürünler (kişilerin kendi yapımları) ortaya çıkmaya başladı. Bildiğim kadarıyla bu işlere kalkışan arkadaşların hiçbirinin maddi durumunda bir değişiklik, (olumlu anlamda) olmamıştı. Değişen bilgi ve moral oldu. Önemli olan, var olan potansiyelin ortaya çıkarılması. Bir kez daha yineleyeyim, forumun gücü ne denli büyük...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oğuz ve Haldun Bey ve saygıdeğer eşlerine iyi geziler diliyorum. Oğuz Beyin verdiği bilgiler, ileride değerlendirilecektir... "Trans Anadolu" gelenekselleşiyor gibime geliyor Oğuz Bey. Belli olmaz, önümüzdeki yıl/yıllarda kuyruğa takılır, karavan sayısını artırabilirim izin verirseniz...

Selamlar.
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Merhaba,

Dünden bu yana nete bağlanmada sorunlar yaşıyordum. Şu ara düzeldi ve yazabiliyorum.

Sevgili Cem ve Bülent Beyi kutluyor ve kolaylıklar diliyorum. Sanırım, yaptıkları sonuçlandığında, derli toplu olarak "benim karavanım" bölümünde anlatacaklardır.

Bakın forumun yararını çok net bir biçimde görüyoruz. Burada paylaşılan bilgi, deneyim ve düşüncelerin katkısıyla cesaretler arttı ve yeni ürünler (kişilerin kendi yapımları) ortaya çıkmaya başladı. Bildiğim kadarıyla bu işlere kalkışan arkadaşların hiçbirinin maddi durumunda bir değişiklik, (olumlu anlamda) olmamıştı. Değişen bilgi ve moral oldu. Önemli olan, var olan potansiyelin ortaya çıkarılması. Bir kez daha yineleyeyim, forumun gücü ne denli büyük...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oğuz ve Haldun Bey ve saygıdeğer eşlerine iyi geziler diliyorum. Oğuz Beyin verdiği bilgiler, ileride değerlendirilecektir... "Trans Anadolu" gelenekselleşiyor gibime geliyor Oğuz Bey. Belli olmaz, önümüzdeki yıl/yıllarda kuyruğa takılır, karavan sayısını artırabilirim izin verirseniz...

Selamlar.
Cavid Sezen

Evet Cavid Bey size katılıyorum. Bülent Bey ve Cem Beyi tebrik ediyorum. 2010 da inşallah Oğuz Beyin Haldun Beyin arkasında uzun bir kervan oluştururuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR