Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,584

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bülent Bey teşekkürler sizinde kutlu olsun.Tüm Gezenbilir ailesinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Saygılarımla.

Tüm GEZENBİLİR üyelerinin 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI nı kutlarım... Saygılarımla

Omer sesini kimse duymuyor. Bence bir daha dene.

nietche zerdüşt te şöyle demişti ''ben bu kulaklara göre ağız değilim''.Bu konuyla ilgili benim fikir hakkım olduğunu düşünmediğim için cevap vermedim çünkü bölge ile ilgili ufacık bir fikrim yok.ilk önce kendimi kurtarayım da :smiley: ama fotoların hepsine baktım

Resimlere ben de baktım ama öneri verecek kadar tecrübem olmadığını düşünerek sessiz kaldım. Kamp yerinin bir özelliği olmalı bence. Önemli bir merkeze yakın olabilir (örneğin günübirlik Istanbul'a kolay ulaşım imkanı) veya denize yakın olabilir. (Ya da Kapıkuleye yakın kamp yeri örneği gibi.)
Silivri'de ki kampa insan niye gelsin? Deniz genel olarak Silivri de kötü. Istanbul çok yakın değil. O nedenle kampa bir özellik katmalı. Hobby bahçesi denilerek insanlara tarım yapma zevki verilebilinir. Buna benzer bir şey bulunmalı bence. Yoksa 1 gece kalarak geçiş kampı olarak görülme tehlikesi var.

Kazdağları kampı resmi ekteki topiktedir arkadaşlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32671.0

Ben genelde google chrome kullanıyorum . 2-3 gündür aşağıdaki uyarıyı alıyorum (explorer da uyarı gelmiyor) :
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.gezenbilir.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.adrenalin.com.tr sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.adrenalin.com.tr için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.

Arkadaşlar farkettinizmi yukarda bir karavan fotografı yok,bir karavan fotosu koyalım bence sayın ceranus,,,

Arkadaşlar 19-21 haziranda düzce de gezenbilir doğa festivali var arı bey dışında bizim gruptan kimseyi göremedim ben eşimle birlikte büyük ihtimal geleceğiz,gelenlerle orada görüşmek üzere. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.140

nasipse orada olmayı planlıyorum kesinleştirince adımı ekleyeceğim

Biz de istiyoruz. Bakalm. Omer de var unutmayin.

Arkadaşlar karavan gurbunun sayısı bilirnirse ona göre arkadaşlar yer ayarlamaya çalışabilrlermiş ben ismimin yanına numara yazdım no 1 ,her gelen arkadaş devam ederse gönüllübu gurba yardımcı oluruz

Bana ne yalan soyleyeyim 2 gece icin yol biraz uzak geliyor. Gozumde buyuyor. Karar veremiyorum bu yuzden. O gun gelince atlayip giderim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR