Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,773
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Kayak sonrası Uludağ milli parkı çıkışında görevlilerden park içindeki kamp hakkında bilgi aldım.İkinci oteller bölgesine bir kilometre uzaklıktaki kamp alanının sorumlusunun Bilal bey olduğu ve telefon numarasının da : 0224 241 72 00
bilgisini aldım.

image.jpg

Etiketler

Bursa'lı karı koca adaşımız Mustafa&Ebru çiftinden ayrıldıktan sonra Bursa'ya gelmiş iken İskender yemeden gitmek olmaz deyip Heykel'de en eski iskender lokantasında yemeğimizi yiyip yola koyulduk.İnşallah en kısa sürede Misi kamp alanı hizmete girer de bizde karavanımız ile buraya gelip hem karavancılık hemde kayak yapmış oluruz.

image.jpg

Mustafa Abi bahsettikleri yer tahminim bizim meshur cobankayamiz sana telefonda da bahsetmis oldugum yer.Fakat ben cumartesi gunu 2. yerlesim bolgesine gittim.Cobankaya yolu yogun kar yagisi altinda kapaniyor.Cumarteside kapaliydi.Yani kisin kamp yapilacaksa karavanin 1-2 gun mahsur kalmasi goze alinip kamp yapilmalidir.Onun disinda yazin ciktigimizda elektrik dahil vardi.Tabiki kisin yalniz kalinmamali.3-4 karavan olursa super macera olur.

Once deneme olarak bir bekarlik ahmakliktir kampi mi yapsak ne dersin.

Umarim bir dahaki sefere hava guzel olurda ailecek pistlerin tadini cikartiriz.

Saygilar
Mustafa GULER

Mustafa: seninde yazdığın gibi kamp kış mevsiminde kapalı .yazın elektrik dahil diğer hizmetlerin açık olduğu bilgisini verdiler.Tekrar misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz selamlar...

insel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-devre-montaj-su-seviye-gosterge-ve-pompa-motor-kontrol-video-eklendi-111044444/detay
İnsel, hocam devre amatör bir yapım. Tanka 12V vermiş. İzolasyon sorunu olacaktır. Önlem alınsa bile, kısa bir süre sonra DC gerilim yüzünden elektrotlar kaplanacaktır. ;D

İçinizde bu aracın nerede yapıldığını bilen varmı özellikke dış kısmı çok güzel olmuş minibüsten farkı yok gayet geniş ferah bir karavan yapmıslar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-satilik-motokaravan-88011394/pasif-ilan/

vwcaravelle' Alıntı:
İçinizde bu aracın nerede yapıldığını bilen varmı özellikke dış kısmı çok güzel olmuş minibüsten farkı yok gayet geniş ferah bir karavan yapmıslar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-satilik-motokaravan-88011394/pasif-ilan/

Saly karavanı ziyaretimde orada yapıldığı istenirse benzer imalatın yapılabileceğini belirtmişlerdi ancak bildiğim kadarıyla mevzuaatın panelvanlarda boyut değişikliğine izin vermediği ....bir şekilde kılıfına uydurarak onaylar ve ruhsat işi halledilebilir ancak sonraki süreçlerde TUV muayanelerinde olumsuzluk yaşanabilir diye tahmin ediyorum....

Arkadaşlar, Antalya'dan Celal Yalçın Hocamızın bir kız torunu olduğu haberini aldım.

Bebeğe uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Celal Hocam, hayırlı olsun, sağlıklı olsun, analı babalı büyüsün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri