Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,715

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

metintüre' Alıntı:
Sayın arkadaşlar motokaravanımın sobasında problem vardı göstermediğim teknisyen kalmadı hiç birinin aklı ermedi.Bu sıkıntımı Abolgi --Ahmetle --paylaştım sağolsun beni Ankarada vosvos servisi olan kendide motokaravan kullanan Hikmet usta ile tanıştıdı ve Hikmet sanki kendi karavanını tamir edercesine büyük bir özveri ile arızamı giderdi ve tüm ısrarlarıma rağmende para almadı.Hikmetciğim sana teşekkür az kalır .Allah razı olsun sağol,varol.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...
Sayın Türe evet Sayın kardeşim Hikmet ustayı kutluyorum onun ne kadar biz karavancılara destek olduğunu duymuştum bu bir sefer de sende ispatlanmış oldu.Kardeşimizi burdan kutluyorum tabiki bu işe yardımcı olan Abolgi/ Ahmet kardeşimizede saygılar..

buralpdi' Alıntı:
Gültekin hangi tarayıcıyı kullanıyorsun,
ben mozilla firefox kullanıyorum ve okumak istediğim bir konuya ulaşacakken araya reklam sayfası giriyor, çoğunluklada yakalarsan cep tlf kazanacaksın, askerleri vurursan ödül var oyun bazlı reklamlar sayfası çıkıyor,
şanslı kullardansın yada tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir durummu acaba ???
Bende flashblock da yüklü, hiç bir flash eklentisi izin almadan çalışamıyor. ;D

Merhabalar;

Gecenlerde bir urun cok dikkatimi cekti, bende sizinle paylasmak istedim. Urunun adi Power 8 Workshop. Disaridan icerisinde bir cok el aleti konmus bir alet cantasi gibi gozuksede ben yapabildiklerine hayran kaldim. Kutunu icerisinde akulu vidalama, akulu matkap, dekupaj testere, daire testre, fener var. Kutudan iki adet akulu kol cikiyor ve butun bu el aletlerine takilarak istediginizi calistirabiliyorsunuz. Dekupaj ve daide testere kutunun icerisinden tersten baglanarak kesme masasina donuturulebiliyor. Ayrica matkap bir aparatla baglanarak matkap presine donusebiliyor. Bu sekilde anlatmasi zor bu yuzden asagiya videonun linkini ekledim. Ozellikle benim gibi henuz elinde herhangi bir aleti olmayan arkadaslar icin bicilmis bir kaftan gibi duruyor. Urunun Turkiye'de dagitimi ve satisi yapiliyor mu bilmiyorum.

Siz ne dusunuyorsunuz?

http://www.youtube.com/watch?v=GFnYRUyBQg4

melihbozkurt' Alıntı:
Urunun Turkiye'de dagitimi ve satisi yapiliyor mu bilmiyorum.

Siz ne dusunuyorsunuz?

bauhaus'da satışta Melih,
hiç elinde aleti olmayanlar için ideal

melihbozkurt' Alıntı:
Merhabalar;

Gecenlerde bir urun cok dikkatimi cekti, bende sizinle paylasmak istedim. Urunun adi Power 8 Workshop. Disaridan icerisinde bir cok el aleti konmus bir alet cantasi gibi gozuksede ben yapabildiklerine hayran kaldim. Kutunu icerisinde akulu vidalama, akulu matkap, dekupaj testere, daire testre, fener var. Kutudan iki adet akulu kol cikiyor ve butun bu el aletlerine takilarak istediginizi calistirabiliyorsunuz. Dekupaj ve daide testere kutunun icerisinden tersten baglanarak kesme masasina donuturulebiliyor. Ayrica matkap bir aparatla baglanarak matkap presine donusebiliyor. Bu sekilde anlatmasi zor bu yuzden asagiya videonun linkini ekledim. Ozellikle benim gibi henuz elinde herhangi bir aleti olmayan arkadaslar icin bicilmis bir kaftan gibi duruyor. Urunun Turkiye'de dagitimi ve satisi yapiliyor mu bilmiyorum.

Siz ne dusunuyorsunuz?

Oldukca işlevsel,küçük bir ahşap atölye makinası,Amozon fiyatı 313 dolar.
Ahşap hobim yüreğimi hop hop ettiriyor.En güzeli de taşınabilir olması
İşte benim düşüncem
Teşekkürler Melih.

Biraz önce Digiturk'te Robin Willams'ın oynadığı RV (Motorkaravan) sinema filmini seyrettim. Tam hatırlamıyorum ama bu dördüncü seyredişim galiba, ama yine de keyifle kahkaha ile seyrettim. İlk başta karavancılıktan adamı soğutacak bir filim gibi gözükse de sonunda karavan yaşamının sıcaklığını, karavancıların sıcak kanlı insanlar olduğunu vurguluyor. Seyretmiyenlere öneririm.

Ekteki linkde fragmanı var.
http://www.sinemalar.com/film/4490/rv

aslanahmet' Alıntı:
Biraz önce Digiturk'te Robin Willams'ın oynadığı RV (Motorkaravan) sinema filmini seyrettim. Tam hatırlamıyorum ama bu dördüncü seyredişim galiba, ama yine de keyifle kahkaha ile seyrettim. İlk başta karavancılıktan adamı soğutacak bir filim gibi gözükse de sonunda karavan yaşamının sıcaklığını, karavancıların sıcak kanlı insanlar olduğunu vurguluyor. Seyretmiyenlere öneririm.

Ekteki linkde fragmanı var.
http://www.sinemalar.com/film/4490/rv
Bu filmi bilmiyordum ilk fırsatta izleyeceğim teşekkürler.

bu haftasonu motosiklet fuarı var, kimler gidiyor :smiley:
davetiye ayarlamaya çalışıyoruz,
kim katılmak isterse haber versin,
cumartesi günü ziyaret etmek istiyoruz,
bizden Salih,Bülent ağbi ve ben varız

Scan10039.JPG

buralpdi' Alıntı:
bu haftasonu motosiklet fuarı var, kimler gidiyor :smiley:
davetiye ayarlamaya çalışıyoruz,
kim katılmak isterse haber versin,
cumartesi günü ziyaret etmek istiyoruz,
bizden Salih,Bülent ağbi ve ben varız

Ben fuar kısmı ile ilgilenmiyorum lakin fuar dolayısı ile konaklamalı bir organizasyon olursa katılırız.

toffy' Alıntı:
Ben fuar kısmı ile ilgilenmiyorum lakin fuar dolayısı ile konaklamalı bir organizasyon olursa katılırız.

bir öneri,
maltepe iskelede kamp yapalım,
fuara cumartesi günübirlik tren,vapur,metro gidip dönerek kampa devam edelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR