Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,728
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

gerçekten de elinden iş gelenler için biçilmiş kaftan..

http://www.hepsiburada.com ve http://www.gittigidiyor.com sitelerinde de mevcut, fiyatlar farklı.

http://www.e-hirdavat.com/Dremel-Saw-Max-Mini-Testere-DSM20-F013SM20JC,PR-28236.html

Etiketler

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam internette arattım bir yerde gördüm ama stokda yok diyor,benzer bir model daha çok kullanışlı görünüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=VpJUv0SL25g

Yusuf,güzel,pratik bir el aleti.
Dremel ürünlerini Ostim içinde satan birkaç tane hırdavatcı var.Fiyatlarının e-mağazalardan daha ucuz olacağı kanısındayım.Haftaya bakarım.
Selamlar.

Arkadaşlar koçtaş yapı marketlerde karavanlarda yer sorunundan dolayı kullanıbilecek ince yapılı tüplü şofben var gerçi tam incelemedim ama muhtemelen doğalgaza ayarılıdır ama memeler değişerek kullanılabilir.

2012-12-22 16.23.50.jpg

Sayın adminimiz, moderatörümüz, ve arkadaşlar
Hakan arkadaşımız bizim karavanları yaptırdığımız ustamız ve hobi olarakda bisiklet sporu ile ilgileniyor,
Çanakkale şehitlerini anmak için Hakan arkadaşımız kendi imkanları ile bir tur düzenlemiştir, bu turu tamamen kendi çabaları ve maddi olanakları elverdiği ölçüde tamamlamak ister, fakat maddi olarak kendi bütçesini zorluyor, ortalama bu turun maliyetini 10.000tl olarak hesaplıyor, Cide belediyesi sınırlı destek veriyor, maddi veya manevi destek verecek herkese açık,

ilgili haber linki http://www.cideesnaflari.com/index.php?option=com_content&view=article&id=843:canakkale-sehitlerine-vuslat-icin&catid=67:manset-haberler&Itemid=75
maddi veya manevi destek olmak isteyen arkadaşlar için,
Hakan arkadaşımızın tlf numarası 535 4797718

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam internette arattım bir yerde gördüm ama stokda yok diyor,benzer bir model daha çok kullanışlı görünüyor.

Ben Baumex de buldum. Eimell marka;Alman malı 500Wat "Mini Sunta kesici" diyorlar.
Hırdavat sitelerinde 250 TL istenirken,Baumex fiyatı 159.TL Bugün yarın bir adet alacağım.
Çekme karavan üretiminde gerekli olacak.
Selamlar.
Not:Görselini koymaya izin verilmiyor.Aldığımda gönderirim.

Celal Yalçın bey ve eşi Perihan hanımı torun sahibi oldukları için tebrik ediyoruz. Selam ve sevgiler :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

eskiden reklam arası dizi seyrediyoruz şikayetler ediyorduk şimdi forum aynı düzeye geldi :( :( :(,
forumu takip etmek sıkıntı vermeye başladı,
bir konudan diğer konuya atlayınca hemen araya reklamlar giriyor, sayfaya ulaşmak için aradaki reklamdanda kurtulmak gerekiyor, o izin verirse sabrederseniz istediğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz,

yokmu bunun bir çaresi

Levent, yerden göğe haklısın ama şeker almak için gerekli parayı biryerden bulmak lazım..
Ben, sadece okumalı üyeligin ücretsiz, ama yazı yazılabilir üyeliğin yıllık veya altı aylık gibi bir aidatının olmasını tercih ederim..Duyuruyoruz, üyelik ücretli olsun, forumdan almayı kaybettiğimiz keyfimiz geri gelsin...

Sayın arkadaşlar motokaravanımın sobasında problem vardı göstermediğim teknisyen kalmadı hiç birinin aklı ermedi.Bu sıkıntımı Abolgi --Ahmetle --paylaştım sağolsun beni Ankarada vosvos servisi olan kendide motokaravan kullanan Hikmet usta ile tanıştıdı ve Hikmet sanki kendi karavanını tamir edercesine büyük bir özveri ile arızamı giderdi ve tüm ısrarlarıma rağmende para almadı.Hikmetciğim sana teşekkür az kalır .Allah razı olsun sağol,varol.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...

Yusuf Aybek' Alıntı:

Dün Dremel fiyatın kataloğdan baktım.İskontosuz fiyatı 325+KDV Gittim Baumexe Einhell Maraka 159 tl KDV dahil ürünü aldım.Hırdavat comda yanlış hatırlamıyorsam 250 civarında idi.
Selamlar.

atiladi' Alıntı:
Levent, yerden göğe haklısın ama şeker almak için gerekli parayı biryerden bulmak lazım..
Ben, sadece okumalı üyeligin ücretsiz, ama yazı yazılabilir üyeliğin yıllık veya altı aylık gibi bir aidatının olmasını tercih ederim..Duyuruyoruz, üyelik ücretli olsun, forumdan almayı kaybettiğimiz keyfimiz geri gelsin...

Atilla ağbi buda bir şeçenek ama, forum zaten reklam alıyor beni sıkıntıya sokan sayfalar arası gezinirken çıkan, yakala, tut, vur, sayfaları alta geç demiş ama tıklasanızda belli bir süre beklemeniz gerekiyor, buda eee be ..... dedirtiyor, gezinmek artık can sıkıyor, hele bizim gibi çalışan insanlara büyük vakit kaybı

buralpdi' Alıntı:
Atilla ağbi buda bir şeçenek ama, forum zaten reklam alıyor beni sıkıntıya sokan sayfalar arası gezinirken çıkan, yakala, tut, vur, sayfaları alta geç demiş ama tıklasanızda belli bir süre beklemeniz gerekiyor, buda eee be ..... dedirtiyor, gezinmek artık can sıkıyor, hele bizim gibi çalışan insanlara büyük vakit kaybı

Abi bende yok öyle reklamlar falan. Neyden bahsediyorsun?
Şanslı kullardan mıyım acaba?

Ben sadece bu feysbuk şeysinden rahatsızım, onunla kavga ediyorum. Feyzpuk kullanmadığım halde sürekli bununla muhatap olmak çok sinir bozucu.

1111.jpg

Gültekin' Alıntı:
Abi bende yok öyle reklamlar falan. Neyden bahsediyorsun?
Şanslı kullardan mıyım acaba?

Ben sadece bu feysbuk şeysinden rahatsızım, onunla kavga ediyorum. Feyzpuk kullanmadığım halde sürekli bununla muhatap olmak çok sinir bozucu.

Gültekin hangi tarayıcıyı kullanıyorsun,
ben mozilla firefox kullanıyorum ve okumak istediğim bir konuya ulaşacakken araya reklam sayfası giriyor, çoğunluklada yakalarsan cep tlf kazanacaksın, askerleri vurursan ödül var oyun bazlı reklamlar sayfası çıkıyor,
şanslı kullardansın yada tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir durummu acaba ???

Ben de mozilla firefox kullanıyorum, yok öyle asker falan.. Reklam-meklam...

Ben bilmem.
Birilerine reklam göstermek şart.
O niye sen olmayasın? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR