Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,773
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

vehbi42' Alıntı:
Aracım 15 metre küp ısıtıcı taktırmak istiyorum fakat Mardinde imkanlar kısıtlı ekonomaik olarak ne tavsiye edersiniz.
Webastonun 3900 modeli araç için fazlamı olur

Vehbi, webastonun iki tipi var;
küçük tipi "Air Top 2000 ST" Yakıtı, min; 130 gr/saat, max; 270 gr/saat.....harcadığı everji 14-29 watt
büyük tipi "Air Top Evo 3900" Yakıtı, min; 180 gr/saat, max; 470 gr/saat..harcadığı everji 15-55 watt

Isıtma fonksiyonundaki güçleri tabiki farklıdır ama, yakıt ve enerji sarfiyatınıda düşünmek gerekir, tabiki fiyat farkınıda...

Yazdığın gibi 15m3 bir araçda büyük veya küçük boyunu kullanan varsa, yeterlilik veya gereksiz büyüklük anlamında görüşlerini yazarsa bir deneyimi görmüş oluruz...

airtop.jpg

Etiketler

Ben şu anda SHVA 4000 kullanıyorum.Dün gece eksi 5 arası derece idi.Sıkıntı çekmedim.Yakıta gelince hava durumuna göre yakıt miktarı değişiyor..Birde aracın ısı yalıtımı önemli.Kim nederse desin araçta önce ısı yalıtımı.O konuda aracıma çok güveniyorum.Pazar gecesi büyük ihtimal niğdede eksi 10 derece görürüm sanırım..Rakım olarak 2300 de bile denedim sıkıntı vermedi.

Evet SHVA araç içi ısısını ayarlıyorsun otomatik o sıcaklıkta kendini otomatiğe alıyor..Diğer ısıtıcıları bilmem.Ben Levent (Buraldi) vasıtası ile tanıştım ve taktırdım.Diğer ısıtıcıları bilmediğimden karşılaştırma yapamam. Fiat konusunda Leventle irtibata geçerseniz sanırım sizinde lehinize olacaktır.

Evet Vehbi bey Ahmet abinin vebostoyu bire bir denedim Kayseri ziyaretlerinde Erciyes dağında 2300 cıvarı bir rakım,da mükemmel verim aldık.Tavsiye ederim..

İlhan abi desene sizde benim gibi Sezen Aksunun keskin bıcak şarkısını sever oldun galiba ( Nerde bende o yürek ) Diyor Sezen hanım.Abi saygılar.

Ahmet abi Kayserideki emanet bekliyo...!!!!!

Tugay emanet bekliyorda yukarı ile pazarlık lazım.Sizde kar bol değilmi.Neyse yola revan olayımda hayırlısı.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-devre-montaj-su-seviye-gosterge-ve-pompa-motor-kontrol-video-eklendi-111044444/detay

Celal-Perihan Yalçın hocamların bir torunu oldu (Adasan) taze Dede ve Nine' yi kutlarım, analı, babalı, dedeli, nineli... sevenleriyle,
sağlık içinde büyütsün.

Yeni dedeye nineye gözleri aydın deriz Hoş geldin bebek özgürlüklerle dolu yarınlar senin olsun,,,

Ahmet abi yollarda pek kar yok gibi 2 gündür havalarda iyi yollar malumunuz sabah erken gece gec don oluyo okadar..

Perihan Abla, Celal Abi tebrik ederim. Allah torununuza sevdikleriyle beraber hayırlı uzun ömür nasip etsin.

Perihan hanım, Celal bey . Allah torununuza tüm sevdikleriyle beraber sağlıklı hayırlı ve uzunbir ömür versin.

Bu hafta sonu bizim gibi karavancılık ve kayak yapmak gibi iki aktiviteden keyif alan Bursa'dan Gezenbilirden tanıdığınız motokaravancı Mustafa&Ebru çifti ile Uludağ'da buluştuk.

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri