Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,767

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İzmir de 2 derece alışık değiliz bu kadar soğuğa üstüne üstük bi de deprem oldu 15-20 sn sallandık

Goldwingerr' Alıntı:
İzmir de 2 derece alışık değiliz bu kadar soğuğa üstüne üstük bi de deprem oldu 15-20 sn sallandık
Geçmiş olsun. :(

İstanbul'da da çevremizdeki birçok kişi de depremi hissetmiş ama ben farketmedim. ::smiley:

Bizim oralardan görüntüler.

DSCF3403.JPG

DSCF3404.JPG

DSCF3402.JPG

Cok tesekkurler bizim ofis yüksekte olduğundan bir hayli sallandık.Ama bir sıkıntı yok.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın

Tanju ben tam kamptayım.İçanadolu turu.Buhaftada nasipse Adanaya doğru yollanacağım.

Keyfiniz daim olsun.....Yalnız bu aralar sıcaklığın oralarda da 2 derecelere düştüğünden şikayet ediliyor.....Çevlikten Deniz sitesi denen mevkiye gelirken( sahil yolundan) Dervişan veya Truva 'da balık ziyafeti süper olur:smiley: Muhtemelen emsallerine göre Türkiye'nin en ucuz ziyafetlerinden birini çekersiniz.....

Notlarım arasına alacağım.Birde akıl suyu varsa tadına doyulmaz.Benim evde onun tam karşısında Karataş burnu.Süleyman bey Sakaryadanmısınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri