Nerdeeee o günler..seyyah54' Alıntı:Ben oralarda iken gelirseniz deniz kenarı bir balık partisi yaparız.
Çevlik'e 20.30 da sahile yerleştim, yandaki mısırcı bacıya "Balık nerede bulurum" dedim, birazdan birini göndereceğini söyledi, aradan 40 dakika geçmeden bir bayan geldi "Size balık mı lazım" dedi ve elinde oltayla gitti, ben bir anlam veremedim. Aradan 40 dakika geçdi yada geçmedi elinde dört balık 750 gr dan 1.5 kğ kadar. Bana bir tane lazım yengen balıktan hoşlanmıyor, bir tane yeter diyerek birini aldım. Balıkçı hanım orada diğer mısırcı gibi mısır patlatıyormuş, akşamlarıda ek iş olarak karı-koca oltayla kefal avlıyorlarmış.carpediem69' Alıntı:Keyfiniz daim olsun.....Yalnız bu aralar sıcaklığın oralarda da 2 derecelere düştüğünden şikayet ediliyor.....Çevlikten Deniz sitesi denen mevkiye gelirken( sahil yolundan) Dervişan veya Truva 'da balık ziyafeti süper olur Muhtemelen emsallerine göre Türkiye'nin en ucuz ziyafetlerinden birini çekersiniz.....
Buraların kefali meşhur deyince, bende arabada ancak sebzeli kefali yaparsam, yaverden fırça yemiyeceğim aklıma geldi.fsirin' Alıntı:
İlhan Abi, Çevlik'deki bayan markete gider gibi balık avlamaya gitmiş. I-ııh canım kefal istemedi, palamut yokmu? deseydiniz ne yapardı acaba. ;D
Balık yeme hastasına bunlar şimdi yazılacak notlarmı, yalnızım karavanda yaşıyorum, hava soğuk kapalı yerde balık yapma imkanım yok....seyyah54' Alıntı:İlhan bey çogunlukla kendi balığımıda kendim tutarım.Karataşa gidince çupra ile levreğe giderim.Arada kefalde olur. Kalkanda güzel görünüyor.Karataş balıkçı yeri.Dil balığı hepsinden harikada denk gelirse.
seyyah54' Alıntı:Notlarım arasına alacağım.Birde akıl suyu varsa tadına doyulmaz.Benim evde onun tam karşısında Karataş burnu.Süleyman bey Sakaryadanmısınız.
Tugay-Tunay kardeşim, yemeyide beceremedim desem yeridir, kuyruğu, kafası ve yanındaki kefaller, sebzeli olarak bana, kalan bölgeler dondurulup yaverin benden daha çok kıymet verdiği torunu ve oğulcuğuna haftalar sonra Bursa'ya getirdi. Havalarında garezine uğradım, bozulacak diye çok bekledim ama nafile..TUGAY58' Alıntı:Oooo saza gec kalmışız
İlhan abi o kalkan nası yendi acaba.. ( Yapma İlhan abi İlhan abinin canı balık ve yerli işbirlikcisi Akıl suyu isticek,de yapmıcak )
Ahmet abi senin,ki daha bi harika olur bide oltanı atıpda ufakdan ufakdan akıl suyuda alınırsaaaaa değme keyfine...
Sevgili kardeşim, bende 3900 çok diyordum, son 4 gündür iyiki takdırmışım dedim. Yatak bölgesi zor ısındı, Boru ile arkaya üflettim. Kışın kamp yapmazsan D2 yeter derim.vehbi42' Alıntı:Aracım 15 metre küp ısıtıcı taktırmak istiyorum fakat Mardinde imkanlar kısıtlı ekonomaik olarak ne tavsiye edersiniz.
Webastonun 3900 modeli araç için fazlamı olur